Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Οι πρώτες λέξεις που είπε ο πρίγκιπας Louis

Όλα όσα είπε η Kate Middleton.

Ο πρίγκιπας Louis είναι ο Βενιαμίν της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και κάθε φορά καταφέρνει να κλέψει την καρδιά των royal fans.

Οι γκριμάτσες του γίνονται viral

Κέρδισε την προσοχή του κοινού στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ το περασμένο καλοκαίρι με τις γκριμάτσες που έκανε ενώ στεκόταν δίπλα στην οικογένειά του στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ. Εθεάθη επίσης να τραγουδά με ενθουσιασμό από την καρέκλα του καθώς η μητέρα του, η Kate Middleton προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.

Διάβασε ακόμη – Britney Spears: Αντικατέστησε ήδη τη βέρα της

Ακολούθησαν πολλές ακόμα δημόσιες εμφανίσεις όπου ο πρίγκιπας έκλεψε τις εντυπώσεις με τις γκριμάτσες του.

Οι γονείς του όμως κατάλαβαν ότι είναι ξεχωριστός πολύ πριν. Όταν είπε τις πρώτες του λέξεις.

Οι πρώτες λέξεις που είπε ο πρίγκιπας Louis

Το 2019, η Kate Middleton εμφανίστηκε στο εορταστικό πρόγραμμα του BBC με τίτλο “A Berry Royal Christmas” στο πλευρό της Mary Berry. Η πρώην κριτής του Great British Bake Off πέρασε χρόνο με την Kate και τον William. Τότε ο μικρός πρίγκιπας ήταν μόλις 18 μηνών. Συζητώντας για το πώς μαθαίνει να μιλά χρησιμοποιώντας βιβλία που έχουν στο σπίτι, η Kate αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Louis δεν είπε τις συνηθισμένες λέξεις πρώτα που είναι το “μαμά” και “μπαμπά”.

Διάβαε ακόμη – Pete Davidson: Χώρισε με την Chase Sui Wonders μετά από σχεδόν ένα χρόνο σχέσης

Στην πραγματικότητα το σημαντικό στην ανάπτυξή του είχε να κάνει με μία εντελώς διαφορετική φιγούρα, την ίδια την μάγισσα των γλυκών. Η Kate MIddleton εξήγησε στην Mary Berry: “Μία από τις πρώτες λέξεις του Louis ήταν “mary” γιατί τα μόνα που φτάνει στο ύψος του είναι τα βιβλία της μαγειρικής μου που έχω στην κουζίνα”.

“Και τα παιδιά ενθουσιάζονται με τις φάτσες και η δική σου φάτσα είναι σε όλα τα βιβλία μαγειρικής και έλεγε: ‘Αυτή είναι η Mary Berry‘. Οπότε σίγουρα θα σε αναγνώριζε αν σε έβλεπε”.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη