Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Pete Davidson: Χώρισε με την Chase Sui Wonders μετά από σχεδόν ένα χρόνο σχέσης

“Είναι και πάλι ελεύθερος”.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο Pete Davidson και η Chase Sui Wonders χώρισαν μετά ένα χρόνο σχέσης, όπως επιβεβαίωσε πηγή στο Page Six την Πέμπτη 24 Αυγούστου.

“Είναι και πάλι ελεύθερος”, δήλωσε η πηγή “Βγαίνει και κυκλοφορεί μονός και τα πηγαίνει πολύ καλά”.

Διάβασε ακόμη – Pete Davidson – Chase Sui Wonders: Το νέο ζευγάρι του Hollywood

Το Page Six επικοινώνησε με τους εκπροσώπους τόσο του Davidson όσο και της Wonders, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση.

Η είδηση του χωρισμού των συμπρωταγωνιστών του “Bodies Bodies Bodies” έρχεται σχεδόν δύο μήνες μετά την αποκλειστική αναφορά του Page Six ότι ο 29χρονος Davidson μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης αφού πάλευε με οριακή διαταραχή προσωπικότητας και PTSD.

Εκείνη την εποχή, μια πηγή μας είπε ότι η Wonders, ήταν δίπλα στον καλό της όσο εκείνος βρισκόταν στο κέντρο αποτοξίνωσης.

Η Chase Sui Wonders και ο Pete Davidson πυροδότησαν για πρώτη φορά φήμες για σχέση τον Δεκέμβριο, όταν εθεάθησαν μαζί σε αρκετές περιστάσεις, μεταξύ άλλων σε ένα Whole Foods και σε έναν αγώνα των Rangers.

Διάβασε ακόμη – Pete Davidson: Σε κέντρο αποτοξίνωσης μετά από διαταραχή προσωπικότητας

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε τότε το Page Six, το ζευγάρι δεν μπορούσε να κρατήσει τα χέρια του μακριά ο ένας από τον άλλον και ο Davidson εθεάθη ακόμη και να πιάνει τον πισινό της Wonders κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Αν και κράτησαν σιγή ιχθύος για τη σχέση τους, η ηθοποιός του “Out of the Blue” μίλησε με ειλικρίνεια για το “πολύ ιερό” ειδύλλιο με τον Davidson.

“Μιλάμε για τα πάντα”, δήλωσε στο περιοδικό Nylon τον Μάιο, “και είμαστε πολύ ανοιχτοί μεταξύ μας για τα πάντα και νιώθουμε ότι αυτό που συμβαίνει στη σχέση μας είναι πολύ ιερό”.

Διάβασε ακόμη