Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Ποια ζώδια ευνοούνται την εβδομάδα (13-19/05)

Και ποια είναι η πιο τυχερή τους μέρα.

Από την Μαρία Σόγια

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα θετική για όλα τα ζώδια. Κάποια όμως είναι πιο ευνοημένα, οπότε επιλεκτικά για  αυτά ζώδια και μόνο, θα αναφέρουμε την τυχερή τους μέρα. Αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερη τύχη έχουν οι Ταύροι, οι Σκορπιοί, οι Λέοντες, οι Υδροχόοι.

Η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο του Ηλίου με τον Ουρανό, που συναντιούνται στο ζώδιο του Ταύρου. Μια εξαιρετική όψη, η οποία είναι ιδιαίτερα βοηθητική για θέματα δουλειάς, για επαγγελματικές συμφωνίες, ταξίδια, επιτυχία σε θέματα που αφορούν την επικοινωνία, και τις δημόσιες σχέσεις και γενικότερα υποδηλώνει μια σημαντική επιτυχία, μια περίοδο ανάπτυξης, θετικών καταστάσεων και σημαντικής ανανέωσης.  Επηρεάζονται οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι γεννημένοι αρχές 3ου δεκαημέρου, και όσοι έχουν πλανήτες στην 22η, 23η και 24η μοίρα των ζωδίων.

Την ίδια μέρα έχουμε το εξαιρετικό εξάγωνο το οποίο σχηματίζεται από την Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Κρόνο, ο οποίο βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι μια όψη ιδιαίτερα βοηθητική, για όποιον επηρεάζει ως προς τον αστρολογικό του χάρτη. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να επιτύχετε σκοπούς και στόχους και να νιώσετε ότι η ζωή σας πηγαίνει καλύτερα και βελτιώνεται σημαντικά. Επηρεάζει κυρίως Ταύρους και Σκορπιούς , γεννημένους τέλος 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στην 16η, 17η και 18η μοίρα.

Στη συνέχεια έχουμε την μετακίνηση του Ερμή, που από το ζώδιο του Κριού περνά στο ζώδιο του Ταύρου, δίνοντας την ευκαιρία κυρίως σε Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους να λύσουν και να προχωρήσουν σε επαγγελματικά, προσωπικά, οικογενειακά αλλά και αισθηματικά ζητήματα που τους απασχολούν, πάντα φυσικά αν το επιτρέπει και το στηρίζει και ο ατομικός αστρολογικός τους χάρτης. Αρχικά επηρεάζονται οι γεννημένοι αρχές 1ου δεκαημέρου, σταδιακά όμως θα προχωρήσει και στα επόμενα δεκαήμερα. 

Ακολουθεί μια όψη που απαιτεί ιδιαίτερη διαχείριση, το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή, από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα, από το ζώδιο του  Υδροχόου. Είναι μια όψη που μπορεί να φέρει εμμονές και πιεστικές καταστάσεις σε όσους επηρεάζει, αλλά και την ευκαιρία μέσα από πιέσεις , δυσκολίες και εντάσεις να κινητοποιηθείτε για να πετύχετε στόχους που έχετε εδώ και καιρό στο μυαλό σας. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε, αρκεί βεβαία και ο προσωπικός αστρολογικός σας χάρτης να το επιτρέπει. Επηρεάζει τους γεννημένους αρχές 1ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στην 1η, 2η και 3η μοίρα.

Μια εξαιρετική όψη ακολουθεί, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για όσους επηρεάζει και φυσικά εφόσον το επιτρέπει ο προσωπικός αστρολογικός σας χάρτης. Είναι μια περίοδος που φέρνει ξαφνικές αλλαγές και εύνοια στον τομέα των οικονομικών σας, αλλά και στα προσωπικά σας. Για τους δεσμευμένους σε μια σχέση η οποία δεν τους ικανοποιεί, μπορεί να φέρει την οριστική ρήξη, αλλά και ένα καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. Για τους ελευθέρους μπορεί να φέρει μια σημαντική ευκαιρία για μια καινούργια ερωτική σχέση. Το πώς θα σας επηρεάσει έχει να κάνει με τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη. Επηρεάζει τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους γεννημένους  το 3ο δεκαήμερο, και συγκεκριμένα όσους έχουν πλανήτες στην 22η, 23η και 24η μοίρα.

Η τελευταία όψη της εβδομάδας που θα αναλύσουμε είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στο ζώδιο του Ταύρου. Μια εξαιρετική όψη για όσους επηρεάζει, και το επιτρέπει φυσικά ο ατομικός αστρολογικός τους χάρτης, η οποία δίνει την ευκαιρία για ταξίδια, ανανέωση, αναζωογόνηση, ευχάριστες στιγμές , χαμόγελα , επιτυχίες και βελτίωση επί των οικονομικών τους. Γενικά νιώθετε ότι όλα θα πάνε καλά, ξαναβρίσκεται τη χαμένη ελπίδα και πίστη σας επηρεάζει τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους γεννημένους  τις τελευταίες μέρες των ζωδίων καθώς και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα των ζωδίων.

Παραπάνω αναφέρουμε την γενική επιρροή των όψεων της εβδομάδας , το πώς θα επηρεαστεί από την όψη το δικό σας ζώδιο, θα το δείτε παρακάτω, αν φυσικά αυτή η όψη γίνεται την τυχερή σας μέρα. Πάντα για να αντιληφθούμε πως μας επηρεάζει μια όψη , λαμβάνουμε υπόψιν μας και το γενέθλιο χάρτη ο οποίος είναι ατομικός, και αποκαλύπτει τις ροπές και τις τάσεις μας, καθώς και τις δυνατότητες μας.

Πάμε να δούμε συγκεκριμένα για τα 4 πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας , ποια είναι η τυχερή τους μερα, και πως μπορεί να επωφεληθούν από τις όψεις που τους επηρεάζουν για να βελτιώσουν την ζωή τους και να πετύχουν τους στόχους τους. Πάντα με βασικό  γνώμονα ότι έχουμε στο μυαλό μας τις δυνατότητες του προσωπικού αστρολογικού μας χάρτη.

ΤΑΥΡΟΣ – Μια εξαιρετικά ευνοϊκή εβδομάδα.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς αλλάζει σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκετε καθώς όλη η εβδομάδα έχει θετικές όψεις για εσάς. Ανήκετε στους πρωταγωνιστές της περιόδου. Για τους γεννημένους στα μέσα του 2ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στην 16η, 17η και 18η μοίρα, η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας είναι η Δεύτερα. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, δίνει την ευκαιρία για πολλούς από εσάς, να πετύχετε ένα επαγγελματικό ή εργασιακό στόχο, ο οποίος θα βελτιώσει σημαντικά την καθημερινότητα σας, και θα νιώσετε ότι όνειρα και επιθυμίες σας πραγματοποιούνται. Έτσι θα δείτε σημαντική βελτίωση στην ψυχολογία σας και ως εκ τούτου και στην αυτοπεποίθηση σας.

 Η Δευτέρα μαζί με το  Σάββατο είναι οι πιο τυχερές μέρες για τους γεννημένους αρχές 3ου δεκαημέρου και όσους έχουν πλανήτες στην 21η, 22η, 23η και 24η μοίρα. Την Δευτέρα πολλοί από εσάς θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε μια επαγγελματική συμφωνία ή συνεργασία την οποία κυνηγούσατε καιρό. Ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα περάσουν όμορφες στιγμές με τον σύντροφο και την οικογένεια. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να κάνετε πρόταση γάμου ή να αποφασίσετε μια μετακόμιση ή συγκατοίκηση ακόμα και στο εξωτερικό. Το Σάββατο, είναι μια εξαιρετική μέρα για να προχωρήσετε σε κάτι καινούργιο στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό στον τομέα των επαγγελματικών σας. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε δραστικά, ξαφνικά και με θετικό πρόσημο την καθημερινότητα σας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα , μην φοβηθείτε τις αλλαγές, προσαρμοστείτε, είναι για καλό σας.

Το Σάββατο είναι και η τυχερή μέρα για όσους έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου και ιδιαίτερα για όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να πετύχετε στόχους που αφορούν το σπίτι σας, και την οικογένεια σας. Σκεφτείτε τι αλλαγές θέλετε  να κάνετε και πως θα είστε πιο ευτυχισμένοι. Από την άλλη, πολλοί θα έχετε τύχη επί κληρονομικών ζητημάτων, ενώ η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και για αγοραπωλησία ακινήτων.

ΛΕΩΝ – Ευκαιρία για καινούργια σχέση.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Η σύνοδος του Ηλίου με τον Δία είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Εφόσον το επιτρέπει ο προσωπικός αστρολογικός χάρτης σας, πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια καινούργια ερωτική ή σεξουαλική σχέση η οποία θα σας αλλάξει την κοινωνική εικόνα και θα σας συνταράξει τη ζωή. Ενώ, δεν είναι λίγοι οι παντρεμένοι οι οποίοι δεν είναι ευτυχισμένοι μέσα στο γάμο τους και ξαφνικά θα αποφασίσουν να τον διαλύσουν προκειμένου να βρουν κάπου αλλού την ευτυχία που επιζητούν.

Τέλος, αρκετοί μπορεί να έχουν μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία η οποία θα βελτιώσει και τις οικονομικές τους απολαβές. Το Σάββατο είναι εξαιρετική μέρα να ξεκινήσετε τις προσπάθειες αν θέλετε να αποκτήσετε παιδί. Επηρεάζει τους γεννημένους των τελευταίων ημερών και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ευκαιρία για καινούργιες σχέσεις και ανεβασμένη διάθεση.

Όπως συμβαίνει με το ζώδιο του Ταύρου, αυτήν την εβδομάδα, η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς αλλάζει σύμφωνα με το δεκαήμερο το οποίο έχετε γεννηθεί. Είστε το δεύτερο πιο τυχερό ζώδιο αυτής της εβδομάδας, με άλλα λόγια αυτή την εβδομάδα έχετε και εσείς την τιμητική σας και ένα είναι το σίγουρο, θα περάσετε καλά. Πάντα βέβαια πρέπει να βλέπετε τις όψεις σύμφωνα με τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη, καθώς ο συνδυασμός των δύο ουσιαστικά καθορίζει το αποτέλεσμα, στον κάθε ένα ξεχωριστά.

 Ξεκινάμε λοιπόν με τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο και συγκεκριμένα όσους έχουν πλανήτες στην 16η, 17η και 18η μοίρα. Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα, καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Πολλοί από εσάς, αν το επιτρέπει ο αστρολογικός σας χάρτης φυσικά, θα έχετε την ευκαιρία για μια καινούργια ερωτική σχέση φανερή ή κρυφή, η οποία θα σας ανανεώσει σημαντικά. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα πετύχουν μια επαγγελματική συνεργασία την οποία ήθελαν εδώ και καιρό, και έχουν εργαστεί σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τους γεννημένους αρχές 3ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 22η, 23η και 24η μοίρα έχουμε δύο τυχερές μέρες. Την Δευτέρα, η σύνοδος του Ηλίου με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει σημαντικά να σε επαγγελματικές συνεργασίες και συμφωνίες, ενώ θα έχετε και εύνοια επί οικογενειακών ζητημάτων. Είναι εξαιρετική μέρα και για να αποφασίσετε μια ξαφνική μετακόμιση εντός ή εκτός Ελλάδος, καθώς και να δεχθείτε ή να κάνετε πρόταση γάμου. Πάντα βέβαια κοιτάμε και τον προσωπικό μας χάρτη.  Το Σάββατο, με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, ευνοείται ιδιαίτερα η δημιουργία μιας κρυφής ή φανερής ερωτικής σχέσης, ενώ και όσοι έχουν ήδη σχέση, αν είναι καλή θα την δουν να βελτιώνεται, αν είναι κακή και προβληματική, είναι πολύ πιθανό να συμβούν διάφορες καταστάσεις που θα οδηγήσουν στο χωρισμό.

Τέλος, για τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του ζωδίου και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα, το Σάββατο θα είναι η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας, καθώς η σύνοδος μεταξύ του Ήλιου με τον Δία, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Πολλοί από εσάς, πάντα εάν το επιτρέπει ο ατομικός αστρολογικός σας χάρτης, θα έχετε την ευκαιρία μέσα από μια επαγγελματική συνεργασία να αυξήσετε σημαντικά την οικονομική σας κατάστασή. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την δυνατότητα να σημειώσουν μια επαγγελματική επιτυχία που θα απογειώσει την καριέρα τους. Τέλος, πολλοί θα νιώσετε απαλλαγμένοι από φοβίες και ανασφάλειες, ενώ κάποιοι θα έχουν την ευκαιρία να επισημοποιήσουν την ερωτική τους σχέση και να την περάσουν στο επόμενο στάδιο. Αν έχετε πλανήτες ή είστε γεννημένοι μετά τα μέσα περίπου του δεύτερου δεκαήμερου, ένα είναι το σίγουρο , θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε καλά, και να χαμογελάσετε μετά από καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Νέες προοπτικές και χαμόγελα.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές στο σπίτι με την οικογένεια σας, μπορεί να αισθανθείτε ότι το κλήμα ξαφνικά αλλάζει και γίνεται πιο ευχάριστο, ενώ οι σχέσεις σας αναζωογονούνται και αναζωπυρώνονται. Από την άλλοι, αρκετοί θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφο ή να κάνουν μια ερωτική γνωριμία ενώ δεν το περίμεναν η οποία θα τους ανανεώσει σημαντικά.

Τέλος, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θα καταφέρουν να πετύχουν , ξαφνικά ένα σημαντικό στόχο, ένα όνειρο που κυνηγούσαν εδώ και καιρό, εντός ή εκτός συνόρων, που θα τους αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής τους και θα τους γεμίσει νέες προοπτικές και χαμόγελα. Επηρεάζονται οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών και όσοι έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα. Πάντα συνδυάζουμε την όψη  με τον προσωπικό αστρολογικό μας χάρτη για να κατανοήσουμε την επίδραση της όψης στην προσωπική μας ζωή.

Εμείς εδώ, αναλύουμε τις θετικές πλανητικές όψεις, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη μας τις αρνητικές. Οι αστρολογικές ερμηνείες που δίνονται σε αυτό το άρθρο, γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις.   Όπως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι μοναδικός είναι και ο αστρολογικός του χάρτης. Είμαστε πολυσύνθετα όντα, και έτσι είναι και ο αστρολογικός μας χάρτης.  Ο κάθε ένας λοιπόν, μπορεί να βιώσει με διαφορετικό τρόπο τις όψεις αυτές που αναλύουμε, σύμφωνα με τον δικό του χάρτη. Χρησιμοποιήστε την αστρολογία ως βοήθημα, ως εργαλείο, ένα από τα πολλά, που έχετε στην φαρέτρα σας, ως οδηγό, και πάντα με γνώμονα ότι έχουμε ελεύθερη βούληση, ότι εμείς φτιάχνουμε τη ζωή μας, εμείς επιλέγουμε, δουλεύουμε και δημιουργούμε το μέλλον μας.

Διαβάστε το ζώδιο σας, αλλά και τον ωροσκόπο σας, καθώς και το ζώδιο της Σελήνης σας αν είστε γυναίκα. Επίσης δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα στο ζώδιο του Ήλιου, αν ο χάρτης είναι ημερήσιος και στο ζώδιο της Σελήνης, όταν ο χάρτης είναι νυχτερινός.

Από την Μαρία Σόγια

Πηγή: christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη