Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Αριστοτέλους: Ακολουθεί ένα από τα πιο δημοφιλή trends σε εμφάνισή της στις Κάννες

Συνεχίζει τα glamorous looks στη γαλλική πόλη η Κύπρια παρουσιάστρια.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Στις Κάννες συνεχίζεται αυτές τις ημέρες το 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου και εκεί βρίσκεται από την Κύπρο καλεσμένη της Nespresso και της εταιρίας Βάσσος Ηλιάδης ΛΤΔ η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία συνεχίζει να κάνει glamorous εμφανίσεις επιλέγοντας δημιουργίες που ακολουθούν τις τάσεις που επικρατούν και τη σεζόν που διανύουμε.

Διάβασε ακόμη – Χριστιάνα Αριστοτέλους – Δούκισσα Νομικού: Looks με το ίδιο luxury brand στις Κάννες

Μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις και πιο αγαπημένη ανάμεσα στις fashion lovers για αυτή την περίοδο αλλά και τα τελευταία χρόναι είναι φυσικά τα co-ords ή matchy matchy sets. Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα trends που έχουν αγκαλιάσει οι πιο καλοντυμένες παρουσίες του street style και αφορά φυσικά στον συνδυασμό ενός πανομοιότυπου μοτίβου, χρώματος ή υφάσματος και στα δύο κομμάτια ενός συνόλου. Είναι ένας έξυπνος και εύκολος τρόπος για να καταλήξουμε γρήγορα σε ένα stylish αποτέλεσμα είτε σε βραδινή εμφάνιση είτε σε καθημερινή.

Διάβασε ακόμη – Ραμόνα Φίλιπ & Χριστιάνα Αριστοτέλους: Τα εντυπωσιακά looks στις Κάννες

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους λοιπόν επέλεξε για το launch party της Nespresso Plage, το απόλυτο σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του καφέ και τις διασημότητες που παρευρίσκονται στις Κάννες κατά τη διάρκεια αυτού του δεκαπενθημέρου εδώ και 12 χρόνια, ένα co-ord set σε lace ύφασμα στην απόχρωση του ice blue, μία απόχρωση που θα κυριαρχήσει αυτό το καλοκαίρι, με bralette top και maxi φούστα με ruffles. Ένα σύνολο που σίγουρα χαρίζει eye catching look και κλέβει τις εντυπώσεις σε μία βραδινή έξοδο.

Το σύνολο φέρει την υπογραφή της Έφης Παπαϊωάννου και αποτελεί το ιδανικό σύνολο για ένα ξεχωριστό event ή ένα επίσημο κάλεσμα.

Διάβασε ακόμη