Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (17/05)

Ψυχολογικές διακυμάνσεις και επικοινωνιακά προβλήματα.

Σήμερα η μέρα θα έχει πολλές διακυμάνσεις καθώς ξεκινάει με τον Ερμή από τον Ταύρο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο στην 2,03 μοίρα δημιουργώντας αρνητικές σκέψεις, φοβίες αλλά και προβλήματα στην επικοινωνία μας με τους άλλους. Επηρεάζονται περισσότερο όσοι ανήκουν στον Σταθερό σταυρό από την μηδενική μοίρα έως την 4η του Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντος και Υδροχόου δηλαδή το 1ο πενθήμερο του 1ου Δεκαημέρου και σε όσους έχουν πλανήτες στις μοίρες των ζωδίων αυτών. Επιπλέον με την αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο,  καλύτερα να μην πάρουμε τώρα βιαστικές αποφάσεις κάτω από αυτή την ψυχολογική κατάσταση, αφού μέχρι το απόγευμα θα νιώθουμε ανασφάλεια, άγχος και μοναξιά.

Κατά τις βραδινές ώρες θα έχουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας και τις ερωτικές μας επιθυμίες δίχως περιορισμούς και αναστολές και θα υπάρχει ανταπόκριση στο ερωτικό μας κάλεσμα. Ας δούμε όμως πως θα είναι η μέρα σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός

Η ημέρα σας θα ξεκινήσει με αντιπαραθέσεις είτε με φίλους είτε με συναδέλφους στο χώρο εργασίας γι αυτό χρειάζεται προσοχή, δεν χρειάζεται να λειτουργήσετε παρορμητικά παίρνοντας βιαστικές αποφάσεις, καλύτερα να αφήσετε να περάσει η σημερινή ημέρα. Αργότερα μέσα στην ημέρα μπορεί να έχετε οικονομικά κέρδη που θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις.

Ταύρος

Η ημέρα σας ξεκινάει με επικοινωνιακά παιχνίδια και παρεξηγήσεις μέσα στον εργασιακό χώρο και χρειάζεται να δείξετε μεγαλύτερη προσοχή στα λεγόμενα σας εάν σας ζητηθεί να πάρετε αποφάσεις πάνω σε εργασιακά θέματα. Από το απόγευμα και μετά θα αφιερώσετε χρόνο στον σύντροφο ή τα παιδιά σας και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

Δίδυμοι

Εμφανώς επηρεασμένοι θα είστε σήμερα από εσωτερικές σκέψεις και θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό, με την διάθεση σας όχι και στα καλύτερα της. Ό,τι αφορά την δουλειά σας, επαγγελματικές ή εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές θα τις κρατήσετε κρυφές καθώς θα υπάρχει πολύ παρασκήνιο. Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε νέα σχέση καλό θα είναι να μην αποφασίσετε τώρα εάν θέλετε να προχωρήσει σοβαρά ή όχι.

Καρκίνος

Η κοινωνική σας ζωή παίρνει φωτιά – νέοι φίλοι, παρέες, ενώ μοιράζεστε τις σκέψεις σας μέσα σε ομάδες που μπορεί να ενταχθήκατε. Στα επαγγελματικά πολλές συζητήσεις και ευκαιρίες μέσα από προτάσεις που θα σας γίνουν, ενώ το κλίμα με τους συναδέλφους θα είναι θετικό. Για τους ελεύθερους ίσως προκύψει μια γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον.

Λέων

Η σημερινή ημέρα θέλει προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους συνεργάτες σας γιατί θα έχει αντίκτυπο  στην επαγγελματική εικόνα που βγάζετε στο περιβάλλον σας. Στα αισθηματικά δεν είναι κατάλληλη μέρα να ξεκινήσετε συζητήσεις οι οποίες στο τέλος θα καταλήξουν σε καυγά και θα πληγώσουν το ταίρι σας  αλλά και εσάς τους ίδιους.

Παρθένος

Θέματα που αφορούν την καθημερινότητα και την υγεία σας θα σας απασχολήσουν σήμερα ενώ κάποιοι άλλοι ίσως έχετε συζητήσεις που αφορούν είτε σπουδές στο εξωτερικό, είτε θέματα εργασίας που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Καλύτερα να αποφύγετε να αποφασίσετε τώρα γιατί θα είστε παραπάνω συναισθηματικά φορτισμένοι σήμερα, και θα διακατέχεστε από ανασφάλεια.

Ζυγός

Εμπόδια σε θέματα που αφορούν οικονομικά τρίτων ή του συντρόφου θα σας απασχολήσουν ενώ εάν θέλετε να κάνετε κάποιους διακανονισμούς που αφορούν δάνεια ή νομικά θέματα καλύτερα να τα συζητήσετε κάποια άλλη στιγμή. Φοβίες και προβλήματα στην επικοινωνία με τα παιδιά σας θα νιώθετε στην αρχή της ημέρας αλλά θα ξεπεραστούν.

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα θα φέρει παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο σε θέματα που αφορούν το σπίτι, ή καυγάδες με συνεργάτες που θα σας επηρεάσουν και θα ξεσπάσετε στους οικείους σας χωρίς λόγο. Ενώ κάποιοι άλλοι θα νιώθετε πιεσμένοι ψυχολογικά και θα κυριαρείστε από φοβίες σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά σας. Υπομονή και από τις απογευματινές ώρες θα νιώσετε καλύτερα.

Τοξότης

Σήμερα χρειάζεται να δείξετε παραπάνω προσοχή μέσα στο εργασιακό σας χώρο καθώς μπορεί να βρεθείτε σε λεκτική αντιπαράθεση με κάποιο συνάδελφο σας, ενώ κάποιοι άλλοι να έχετε έντονες συνομιλίες με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή αδέρφια σας, με αποτέλεσμα να παρανοήσουν τα λεγόμενα σας. Επίσης προσοχή στην οδήγηση και γενικότερα στις μετακινήσεις σας.

Αιγόκερως

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα σήμερα να λύσετε τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν συμβεί κατά το παρελθόν με συγγενικά σας πρόσωπα, ενώ μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες με θέματα που αφορούν κάποιο μακρινό σας ταξίδι. Καλύτερα να δώσετε προτεραιότητα στην δημιουργία και την επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει και θα δείτε τους κόπους σας να αποδίδουν σε οικονομικό επίπεδο.

Υδροχόος

Σήμερα θα νιώθετε ότι έχετε έλλειψη ενέργειας, ενώ θα υπάρχει σύγχυση με θέματα οικονομικά που αφορούν το σπίτι, καλό θα είναι να δείξετε προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον για να μπορέσετε να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες. Ευκαιρία να απομονωθείτε και να δώσετε χώρο στον εαυτό σας, μακριά από ότι σας χαλάει την διάθεση, χωρίς να πάρετε βιαστικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε.

Ιχθύες

Την σημερινή ημέρα θα νιώθετε απογοητευμένοι και με χαμηλή αυτοπεποίθηση απέναντι στο ταίρι σας αφού βλέπετε ότι κάποια πράγματα δεν γίνονται όπως θα θέλατε ή καθυστερούν. Καλό θα είναι στην επικοινωνία σας να είστε εγκρατείς και ό,τι σκέψεις μπορεί να περνούν από το μυαλό σας να τις παραμερίσετε αλλά και ακόμη εάν μάθετε ότι μιλούν πίσω από την πλάτη σας, προσπεράστε το δεν αξίζει να χαλάτε την διάθεση σας.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη