Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Meghan Markle: Το αγαπημένο της σουβενίρ από το ταξίδι στη Νιγηρία

Δεν είναι αυτό που θα περίμεναν οι περισσότεροι.

Η Meghan Markle βιώνει τη δική της επιστροφή στα διεθνή μέσα με το πρόσφατο ταξίδι της στη Νιγηρία να πρωταγωνιστεί σε εξώφυλλα περιοδικών και πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Νεότερο στη λίστα το διεθνές People Magazine. Σε δηλώσεις της, μάλιστα, αποκάλυψε το αγαπημένο της σουβενίρ από το τριήμερο ταξίδι της στη Νιγηρία με τον πρίγκιπα Harry.

Μιλώντας στην έκδοση ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στη Νιγηρία, η δούκισσα του Sussex αναφέρει: “Ήταν τόσο ζεστή η φιλοξενία, ένα πραγματικά σημαντικό ταξίδι. Ήταν απίστευτα αξέχαστο και ξεχωριστό. Αυτό από μόνο του είναι το καλύτερο σουβενίρ που θα πάρουμε μαζί μας – όλες οι αναμνήσεις που κάναμε”.

Διάβασε ακόμη – Βασιλιάς Κάρολος: Αποκάλυψε την παρενέργεια που έχει από τη χημειοθεραπεία κατά του καρκίνου

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ταξίδεψαν στην αφρικανική χώρα μετά από πρόσκληση του αρχηγού του γενικού επιτελείου άμυνας της Νιγηρίας για την πρώτη επίσημη διεθνή επίσκεψή τους μετά τη μετακόμισή τους στις ΗΠΑ το 2020, δημιουργώντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα από τις 10 έως τις 12 Μαΐου. Ο δούκας του Sussex αναφέρει στο περιοδικό ότι ένιωσε ωραία που βρέθηκε επί τόπου για τους σκοπούς που τους ενδιαφέρουν, από το τουρνουά προσαρμοστικών αθλημάτων Invictus Games για βετεράνους μέχρι το φιλανθρωπικό τους ίδρυμα Archewell Foundation και πολλά άλλα.

Διάβασε ακόμη – Βασιλιάς Κάρολος: Το πρώτο επίσημο πορτρέτο του μετά τη στέψη

“Πάντα είναι ωραίο να βρίσκεσαι εν κινήσει, κατά μία έννοια, αλλά επίσης αυτά τα ταξίδια έχουν να κάνουν με το να μπορούμε να βγούμε και να πάμε και να επικεντρωθούμε στα πράγματα που σημαίνουν τόσα πολλά για εμάς και να υποστηρίξουμε τους σκοπούς που είναι κοντά στην καρδιά μας”, λέει στο People. “Και το να μπορούμε να είμαστε επί τόπου αυτό, για εμάς, είναι το ζητούμενο”.

Κοιτάζοντας προς το μέλλον, ο δούκας υπαινίχθηκε περισσότερες ταξιδιωτικές ευκαιρίες για να επεκτείνουν τις πρωτοβουλίες τους, όπως έκαναν στη Νιγηρία.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη