Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Bασιλιάς Κάρολος: Ο λόγος που ζητά από τον πρίγκιπα Andrew να εγκαταλείψει το σπίτι του

Όλα όσα έγιναν γνωστά.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο βασιλιάς Κάρολος αντιμετωπίζει προβλήματα στην προσπάθειά του να εκδιώξει τον αδελφό του πρίγκιπα Andrew από την κατοικία του, σύμφωνα με έναν βασιλικό εμπειρογνώμονα.

Ο σημαδεμένος από σκάνδαλα γόνος της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος κατονομάστηκε στην απόρριψη εγγράφων του Jeffrey Epstein τον Ιανουάριο, φέρεται να βρίσκεται εδώ και χρόνια στα πρόθυρα έξωσης από το Royal Lodge.

Ο δούκας της Υόρκης, αγωνίζεται να παραμείνει στην ιδιοκτησία των 37 εκατομμυρίων δολαρίων από τότε που η φιλία του με τον εκλιπόντα παιδόφιλο χρηματοδότη ήρθε στο φως το 2019.

Διάβασε ακόμη – Η πρόταση του βασιλιά Κάρολου που αρνήθηκε ο πρίγκιπας Harry

Ο Andrew έχει αμελήσει τις πληρωμές για τη συντήρηση του ακινήτου – το οποίο απαιτεί ετησίως 503.000 δολάρια ετησίως για τη συντήρηση, αναφέρει το Us Weekly. Και σύμφωνα με τον βασιλικό σχολιαστή Ian Pelham Turner, ο Κάρολος αγωνίζεται να πάρει πίσω τα κλειδιά του διατηρητέου ακινήτου.

Διάβασε ακόμη – Βασιλιάς Κάρολος: Το πρώτο επίσημο πορτρέτο του μετά τη στέψη

“Ο βασιλιάς Κάρολος είναι ανένδοτος ότι ένα τόσο μεγάλο σπίτι, ειδικά αν χρειάζεται να δαπανηθεί ένα σημαντικό ποσό χρημάτων γι’ αυτό, μπορεί να το κάνει μόνο για τον William και τα παιδιά του”.

Η βασιλική κατοικία ανήκε προηγουμένως στη βασίλισσα μέχρι τον θάνατό της το 2002. Ο Andrew μοιράζεται την έπαυλη των 31 δωματίων στο Ουίνδσορ με την πρώην σύζυγό του, Sarah Ferguson.

Διάβασε ακόμη