Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Πρίγκιπας William: Η έκπληξη που επιφυλάσσει στην Kate Middleton

Το δώρο θαυμάστριας που τον συγκίνησε.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Παρόλο που η Kate Middleton δεν ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του στρατιωτικού διορισμού του πρίγκιπα William, ήταν σίγουρα νοητά εκεί στο μυαλό του συζύγου της κατά την πρώτη του δέσμευση ως αντισυνταγματάρχης του Αεροπορικού Σώματος Στρατού.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας “έλαβε ένα ιδιαίτερο δώρο από ταρτάν AAC για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, ένα κασκόλ για τον εαυτό του και τρία ξύλινα ελικόπτερα για τα παιδιά τους”, έγραψε η βασιλική συντάκτρια της Daily Mail, Rebecca English, στο X μαζί με ένα βίντεο από την ανταλλαγή των δώρων τη Δευτέρα 13 Μαΐου. 

Διάβασε ακόμη – Kate Middleton: Αυτό είναι το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει στις βασιλικές της υποχρεώσεις

Ενώ ο βασιλιάς Κάρολος ήταν παρών για να διορίσει επίσημα τον William με τον νέο τίτλο και ρόλο, η Kate δεν παρέστη στην τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αεροπορίας Στρατού (AAC) Middle Wallop στο Χαμσάιρ. Ωστόσο, η απουσία της ήταν αναμενόμενη, δεδομένου ότι η πριγκίπισσα Kate δεν έχει επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης του καρκίνου της τον Μάρτιο και συνεχίζει να υποβάλλεται σε θεραπεία.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε το προσωπικό της Αεροπορίας Στρατού να τιμήσει την πριγκίπισσα, η οποία έχει μετατρέψει το ταρτάν σε βασιλική δήλωση μόδας, καθώς και τα τρία παιδιά της και του William – τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, με τα ξύλινα παιχνίδια, ένα φαινομενικό νεύμα στην εποχή που ο πρίγκιπας ήταν πιλότος έρευνας και διάσωσης της Βασιλικής Αεροπορίας.

Διάβασε ακόμη – Βασιλιάς Κάρολος: Αποκάλυψε την παρενέργεια που έχει από τη χημειοθεραπεία κατά του καρκίνου

Εκτός από τα δώρα που έλαβε για τον ίδιο και την οικογένειά του, ο πρίγκιπας William πέρασε επίσης τον αρραβώνα του ενημερώνοντας για το “έργο και την επιθεώρηση εκπαιδευτικών και επιχειρησιακών αεροσκαφών” της Αεροπορίας Στρατού μετά την αναχώρηση του βασιλιά, ανέφερε το BBC.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη