Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του Γιάννη Μιχαήλ με τίτλο “Ξανά-Ζωγράφισε Τη Ζωή Σου”

Το βιβλίο προτείνει έναν θεραπευτικό τρόπο ζωής.

Κυκλοφόρησε επίσημα στις 12 Νοεμβρίου 2022 το βιβλίο του Yiannis Michael με τίτλο “Ξανά-Ζωγράφισε Τη Ζωή Σου”, το οποίο παρουσιάστηκε στην εκδήλωση Re-Paint Your Life στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. Ο γνωστός ολιστικός ψυχολόγος, βιοσυντονιστής και ομιλητής έμπνευσης μοιράστηκε την σκηνή μαζί με την παγκοσμίου φήμης ομιλήτρια Dr. Shefali, και παράλληλα παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο.

Με εξελικτική πορεία προς το φως, το βιβλίο αυτό είναι μία προσωπική μαρτυρία, για το πως παράδοση και σύγχρονη επιστήμη μπορούν να συναντηθούν και να συν-λειτουργήσουν δημιουργικά, βοηθώντας τον ταλαιπωρημένο και ξεστρατισμένο από το κέντρο του ανθρώπου της εποχής μας να θεραπευθεί ως τρισυπόστατη ύπαρξη, πνευματικάψυχικά και σωματικά.

Διάβασε ακόμη – Re-Paint Your Life: Ο ψυχολόγος Γιάννης Μιχαήλ μιλά για το event που υπόσχεται να σου αλλάξει τη ζωή

Με στόχο την θεραπεία του νου, της ενέργειας της ψυχής, που εδράζεται στο κέντρο της ανθρώπινης ύπαρξης, στην πνευματική καρδιά, το βιβλίο προτείνει έναν θεραπευτικό τρόπο ζωής βασισμένο στην παραδομένη σοφία μέσα από τους αιώνες, σε συνδυασμό με την επαναστατική βιοφυσική μέθοδο του Βιοσυντονισμού, βασισμένη εξολοκλήρου στην επιστήμη της Κβαντικής Φυσικής.

Βήμα-βήμα, οι σελίδες του βιβλίου προσπαθούν να βοηθήσουν τον αναγνώστη να αναθεωρήσει τον ορθολογισμό του και να στραφεί σε έναν καθαρό προσανατολισμό της καρδιάς. Να κάνει μία στροφή προς τα μέσα και προς τα μονοπάτια που οδηγούν στην προσωπική τελείωση και την Αλήθεια. Την Αλήθεια που είναι πάντα το Αγαθό και η τέλεια Αγάπη.

Ένα ψυχοθεραπευτικό ταξίδι προς τα μονοπάτια της χαράς, χωρίς χημικές εξαρτήσεις. Μία “αναίμακτη” νίκη κατά των μεγάλων σύγχρονων παθών και ασθενειών: φόβος, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού και συναισθηματική υπερφαγία.

Info: Βρες το βιβλίο στο Re-Paint Your Life Well-Being Center (Λεωφ. Σταυρού, 56, Block A, Διαμ, M2, τηλ: 22527100) και από τις 21 Νοεμβρίου 2022 θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα Public Stores.

Διάβασε ακόμη