Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (10/05)

Απολαύστε τη ζωή και επιτύχετε τους στόχους σας

Την 10.5.2024 κυριαρχεί η πολυαστρία στον Ταύρο που φωτίζει οικονομικά και αισθηματικά θέματα και προάγει νέες ευκαιρίες και νέες γνωριμίες. Μας δίνεται η δυνατότητα να κλείσουμε οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, να κάνουμε νέα ανοίγματα και να απολαύσουμε ερωτικές στιγμές με το υπάρχον ή με καινούργιο ταίρι. Με τη συμμετοχή Ηλίου, Αφροδίτης, Δία και Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, δημιουργούνται οι ευκαιρίες ώστε να νιώσουμε οικονομική ασφάλεια και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.

ΚΡΙΟΣ

Θα εστιάσετε σε έσοδα, έξοδα και ενδεχομένως καινούργιες πηγές εισοδήματος. Μην αφήσετε στενάχωρες σκέψεις να σας εμποδίσουν να απολαύσετε τη ζωή, τη φύση και τα αποκτήματά σας. Ξεκινήστε γυμναστήριο και γενικότερα, φροντίστε τον εαυτό σας. Ευκαιρία να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας πλήγωσε ερωτικά και να περάσετε όμορφα με τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Επικοινωνείτε με ανθρώπους που έχετε ανοιχτά ζητήματα και κλείνετε θέματα που σέρνονται από το παρελθόν. Εύνοια σε θέματα επαγγελματικά ή συνεργασιών. Γίνεστε πιο ελκυστικοί και φροντίζετε την εμφάνισή σας. Ενδεχομένως να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Προσέξτε μήπως ψυχρανθείτε με κάποιο φίλο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσωστρεφής η διάθεσή σας σήμερα, σας βοηθάει να απαλλαγείτε από εξαρτήσεις, αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και γενικά οτιδήποτε σας βαραίνει από το παρελθόν. Κλείστε ζητήματα υλικά, ψυχολογικά ή καρμικά ώστε ο ερχομός του Δία στο ζώδιό σας στις 26/5 να σας ωθήσει σε νέα ευνοϊκά ξεκινήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοινωνική ημέρα καθώς οι φίλοι και οι ομάδες μπαίνουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και περνάτε πολύ όμορφα μαζί τους. Μπορεί να νιώσετε μια μικρή μελαγχολία αλλά θα την ξεπεράσετε γρήγορα παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εστιάζετε στο διαδίκτυο και την τεχνολογία. Προσπαθήστε να κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον.

ΛΕΩΝ

Επικεντρώνεστε στα θέματα της εργασίας σας. Ευνοούνται οι θετικές αλλαγές, είτε αυτές αφορούν αλλαγή εργασίας είτε ανάληψη μεγαλύτερων ευθυνών. Προτεραιότητά σας θα είναι για εσάς η καριέρα και ενδεχομένως να στραφείτε σε εργασίες που σας γεμίζουν και ψυχικά. Δεν αποκλείεται μια νέα σχέση με άτομο από τον εργασιακό σας χώρο. Επίσης, ίσως νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από τον περίγυρό σας και να απολαύσετε την ηρεμία και τη χαλάρωση είτε μόνοι είτε μαζί με τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετική και αισιόδοξη ημέρα, νιώθετε αίσθημα ελευθερίας και εστιάζετε στις σπουδές σας, τα ταξίδια ή τις επαφές σας με το εξωτερικό και τους ξένους. Ίσως ξεκινήσετε μια νέα σχέση με άτομο που μοιράζεστε την ίδια κοσμοθεωρία και τα ίδια ιδανικά, ζώντας μεγάλο σεξουαλικό πάθος. Αν είστε ήδη σε σχέση, ίσως κάνετε σχέδια για να την επισημοποιήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Σας ενδιαφέρει ο τομέας που σχετίζεται με τα οικονομικά και τις βαθύτερες σχέσεις σας. Δραστηριοποιείστε και επεκτείνετε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Ανανεώνεστε ερωτικά και απολαμβάνετε σεξουαλικά είτε με την υπάρχουσα είτε με νέα σχέση. Παράλληλα σας απασχολούν οικονομικά θέματα, ιδίως τα κοινά οικονομικά με τον/την σύντροφο, και ζητήματα καθημερινότητας και δουλειάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εστιάζεστε στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας: δεν αποκλείεται να μπει ένα καινούργιο άτομο στην καρδιά σας, εάν είστε ελεύθεροι, ενώ οι δεσμευμένοι θα δείτε πιο σοβαρά τη σχέση σας και ίσως την πάτε ένα βήμα παραπέρα. Ίσως συνεργαστείτε με νέα άτομα, ωστόσο θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις οικονομικές παραμέτρους αυτής της συνεργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θετικές εξελίξεις σε θέματα εργασίας, καθημερινότητας και υγείας και θα έχετε ευχάριστα νέα σε αυτούς τους τομείς. Γίνεστε πιο δημιουργικοί στη δουλειά σας και με καλό προγραμματισμό φέρνετε εις πέρας ό,τι σας έχει ανατεθεί. Φροντίζετε περισσότερο την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Πιθανόν να φέρετε εις πέρας μια οικογενειακή υποχρέωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ερωτική ημέρα σήμερα, φέρνει φλερτ, έρωτες, νέες σχέσεις και διασκέδαση. Νιώθετε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, ανανεωμένοι και θέλετε να επιδειχθείτε. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον και τους διαπληκτισμούς που θα σας στενοχωρήσουν και προτιμήστε τη χαρά, την απόλαυση και τη διασκέδαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εστιάζετε σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας και ρυθμίζετε σχετικές υποχρεώσεις. Πιθανή η αγορά ή η πώληση ενός ακινήτου, εφόσον δεν έχετε υπερβολικές απαιτήσεις και κάνετε προσεκτικές διαπραγματεύσεις. Αγοράζετε πράγματα για να διακοσμήσετε και να ομορφύνετε το σπίτι σας. Μαλακώστε τον συναισθηματικό σας κόσμο και αποφύγετε να στενοχωρηθείτε με τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σας απασχολούν θέματα σπουδών, επικοινωνίας, διαδικτύου. Μπορεί να αγοράσετε καινούργιο μεταφορικό μέσο ή μέσο επικοινωνίας. Βελτιώνονται οι σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς ή ξαδέλφια. Γενικά, γλυκαίνει ο τρόπος επικοινωνίας σας και γίνεστε πιο εξωστρεφείς.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη