Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (09/05)

Ευχάριστες επικοινωνίες και νέα ξεκινήματα.

Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων θα κινείται στο 1ο δεκανό οπότε επηρεάζονται οι γεννημένοι στο 1 δεκαήμερο των ζωδίων. Επηρεάζονται κυρίως τα

ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Δίδυμοι, Παρθένοι,Τοξότες και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου και όσοι έχουν των Ωροσκόπο τους εκεί. Επηρεάζονται επίσης όσοι έχουν πλανήτες στις μοίρες 1-10 στα άνω ζώδια. Είναι μια μέρα ιδιαίτερα επικοινωνιακή και μιας και είμαστε ακόμη σε φάση Νέας Σελήνης, ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα, υπογραφές συμβολαίων και θέματα που έχουν να κάνουν με τα αδέρφια ή με τις σπουδές σας. Είναι η ευκαιρία για φλερτ και για το εμπόριο γενικά, ίσως να βρισκόμαστε συνεχώς σε κίνηση και να δούμε ή να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους στην ζωή μας.

Κριός:

Καλή μέρα για επικοινωνία η σημερινή ημέρα για εσάς. Αν είχατε κάποια διαφωνία με αδέρφια είναι η κατάλληλη εποχή να λύσετε τις όποιες διαφορές σας. Επίσης θα έχετε ίσως την ευκαιρία για κοντινές αποδράσεις αναψυχής με φίλους και ευνοούνται επίσης οι νέες γνωριμίες. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου σας το φλερτ θα σας απασχολήσει αυτές τις μέρες και ίσως να κάνετε γνωριμίες ουσίας. Για εσάς που σπουδάζετε θα είναι μια καλή ημέρα να φέρετε εις πέρας τις όποιες εκκρεμότητες είχατε και να ξεκινήσετε μια νέα ενδιαφέρουσα πορεία.

Ταύρος:

Επηρεάζεται κυρίως ο οικονομικός τομέας σας σήμερα και ίσως να θελήσετε να κάνετε κάποια επιπλέων έξοδα για προσωπικές αγορές ή να σπαταλήσετε χρήματα για άσκοπα πράγματα. Επίσης όμως είναι μια καλή περίοδος για νέα ξεκινήματα στον οικονομικό τομέα και στόχους που έχετε βάλει στο παρελθόν θα αρχίσουν να υλοποιούνται. Ίσως να σκέφτεστε να δανείστε η να δανειστείτε χρήματα από και προς τρίτους αυτές τις μέρες ή και να έχετε σκοπό την υπογραφή συμβολαίων οικονομικού περιεχομένου.

Δίδυμος:

Η Σελήνη από το ζώδιο σας ευνοεί ιδιαίτερα την ανάδειξη της προσωπικότητας σας, σας γεμίζει με ενέργεια και αυτοπεποίθηση ότι τώρα ήρθε αυτή η στιγμή να κατακτήσετε ότι λαχταράτε εδώ και καιρό. Προσέξτε μονάχα τις αντιδράσεις σας στις όποιες επικοινωνιακές συναναστροφές σας με τους άλλους διότι η έντονη αυτοπροβολή σας ίσως να επιφέρει κάποιες παρεξηγήσεις με τους γύρο σας. Η ημέρα όμως είναι κατάλληλη για να επικεντρωθείτε στα εσώψυχα σας και στους στόχους σας και να αντιμετωπίσετε θέματα που σας απασχολούν.

Καρκίνος:

Αν και η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή, εσείς από την άλλη θα προτιμήσετε να χαλαρώσετε μόνοι έχοντας για επικοινωνία αντί για ανθρώπους γύρο σας, κάποιο τεχνολογικό μέσο όπως π. Χ. το κινητό σας ή την οθόνη της τηλεόρασης σας για να απασχολήσετε το μυαλό σας. Θα προτιμήσετε την ηρεμία για καλή παρέα και θα αποφύγετε ακρότητες και συναισθηματισμούς. Ίσως να προτιμήσετε μια καλή συζήτηση με μια καλή φίλη ή έναν καλό φίλο στο τηλέφωνο παρά να βρεθείτε με παρέα και να χαλαρώστε σπίτι ψυχαγωγώντας τον εαυτό σας.

Λέων:

Σήμερα θα έχετε πολλές επικοινωνίες με φιλικά πρόσωπα και ίσως να μην ξέρετε με ποιον να πρωτοβγείτε και ποιον να πρωτοδείτε. Έντονα επικοινωνιακή ημέρα αλλά και ιδιαίτερα ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες. Το φλερτ θα είναι στο πρόγραμμα της ημέρας και θα αναζητάτε την συναισθηματική σας απελευθέρωση αλλά και την ανανέωση σας. Θα προσπαθήσετε να πρωτοτυπήσετε για να ξεχωρίσετε στο φιλικό σας περιβάλλων και να βγάλετε στις ομάδες γύρο σας τον καλύτερο σας εαυτό.

Παρθένος:

Πολλές οι επικοινωνίες σήμερα είτε με φίλους είτε με συναδέρφους και ιδιαίτερα στον επαγγελματικό χώρο θα έχετε αρκετές νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συναναστροφές. Η δουλεία ίσως να σας αγχώσει κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά με τον σωστό και λεπτομερής χειρισμό σας θα καταφέρετε να φέρετε εις πέρας ότι εκκρεμεί και σας απασχολεί. Θέματα με συναδέρφους ή με τον προϊστάμενο σας θα έχουν θετική έκβαση μέσα από την σωστή επικοινωνία και την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ζυγός:

Ίσως να εχετε προγραματίσει κάποιο ταξιδάκι αυτές τις μέρες, ίσως να γνωρίσετε όμως και άτομα από άλλες χώρες και πολιτισμούς αυτό το διάστημα και να ξεκινήσετε εοικοδομητικές σχέσεις μαζί τους. Ευνοείται και το φλερτ με άτομα από ξένους πολιτισμούς διότι η εποικοινωνία σας θα βρίσκεται στα ύψοι της. Αν τωρα ασχολείστε με τις σπουδές σας, είναι αρκετά ευνοικό το διάστημα αυτό να σας βοηθείσει να κατακτήσετε τους στόχους σας και να επιτύχετε στους τομεις που σας απασχολούν.

Σκορπιός:

Ενδιαφέρουσα ημέρα για φλερτ και για νέες γνωριμίες που θα μπορούσαν να αγγίξουν τα βαθιά συναισθήματα σας. Ίσως να δείτε και κάποιο άτομο που είχατε να δείτε καιρό και να ξανά αναζωπυρωθεί η φλόγα που κρατούσατε βαθιά μέσα σας. Αν τώρα σκέφτεστε να επεκταθείτε οικονομικά στον επαγγελματικό χώρο, η μέρα ενδείκνυνται μεν για νέες συνεργασίες και υπογραφές συμβολαίων ή για την επέκταση κάποια επιχειρηματικής δραστηριότητας, απλά αποφύγετε να δανείσετε η να δανειστείτε χρήματα για να φέρετε εις πέρας τα σχέδια σας.

Τοξότης:

Θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα θέματα που σχετίζονται με το έτερων σας ήμισυ ή γενικά με άτομα του περιβάλλοντος σας. Είτε στο σπίτι είτε στον επαγγελματικό χώρο, οι συζητήσεις θα είναι αρκετές και κάποιες φορές ίσως να νοιώσετε την ανάγκη να βγείτε έξω από τα ρούχα σας. Διατηρείστε χαμηλούς τόνους στις όποιες συζητήσεις και να κάνετε σήμερα και θα δείτε ότι με την κατάλληλη συμπεριφορά θα καταφέρετε να κάνετε εποικοδομητικές κουβέντες που θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας.

Αιγόκερος:

Θέματα που σχετίζονται με την εργασία σας θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα και ίσως χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω για να δείξετε πράγματα σε νέους ανθρώπους στον εργασιακό σας χώρο. Διατηρήστε μια πιο ουδέτερη στάση για να μην έρθετε σε προστριβές με τρίτους και εξηγήστε με όμορφο και ουσιώδες τρόπο το τι θέλετε να μεταφέρετε πραγματικά προς τους άλλους χωρίς να τους προσβάλλετε. Όλο αυτό ίσως να σας αγχώσει λιγάκι και να πρέπει να φροντίσετε περισσότερο την σωματική αλλά και ψυχική σας υγεία.

Υδρoχόος:

Η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα και ευνοείστε ιδιαίτερα στα θέματα του φλερτ, στην καλή επικοινωνία με τον σύντροφο σας αλλά και τα τυχερά παιχνίδια είναι κάτι το οποίο θα σας ενδιαφέρει και θα προσπαθήσετε να δοκιμάστε την τύχη σας σε κάποιο από αυτά. Η δημιουργικότητα σας λόγο τις πρωτοποριακής σας σκέψη θα επιφέρει θετικά αποτελέσματα στα όποια σχέδια σας και θα βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κατακτήσετε τους στόχους σας.

Ιχθύς:

Τα θέματα σπιτιού θα είναι το κυρίαρχο θέμα της ημέρα για εσάς. Είτε θα θελήσετε να αλλάξετε την διακόσμηση σας, είτε να λιγοστέψετε πράγματα τα οποία σας είναι αχρείαστα πλέων, όπως και να έχει, ότι βάλετε στο μυαλό σας σήμερα θα θελήσετε να το τακτοποιήσετε όσο ποιο άμεσα γίνεται για να αισθάνεστε άνετα στον χώρο στον οποίο κατοικείτε. Προσέξτε μονάχα τυχών διαφωνίες που θα μπορούσαν να προκύψουν με τους οικείους σας και σκεφτείτε πριν πάρετε τις όποιες αποφάσεις, και τα δικά τους συναισθήματα και τα θέλω τους. .

Από Ντέμη Στοΐκιδου

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη