Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Μichelle και Barack Obama: Ετοιμάζουν νέα πρότζεκτ στο Netflix

Ανάμεσα τους ταινίες και σειρές.

Νέα πρότζεκτ στο Netflix αποκάλυψε η Higher Ground Productions, η εταιρεία παραγωγών του Barack και της Μichelle Obama. Παράλληλα, ανακοίνωσε επισήμως ότι ετοιμάζει την ταινία «Exit West» με πρωταγωνιστή τον Βρετανό ηθοποιό Riz Ahmed, η οποία βασίζεται στο επαινεμένο μυθιστόρημα του Βρετανο-πακιστανού συγγραφέα Mohsin Hamid.

“Δημιουργήσαμε τη Higher Ground για να αφηγηθούμε σπουδαίες ιστορίες. Αυτή η ομάδα πρότζεκτ χτίζει πάνω σε αυτόν τον στόχο και στην απίστευτη διαδρομή που χάραξαν ταινίες όπως οι “ Crip Camp”, “ Becoming” και η βραβευμένη με Όσκαρ “ American Factory”” υπογράμμισαν, σε ανακοίνωση, οι Οbama. “Από επιστημονική φαντασία μέχρι την ομορφιά του φυσικού κόσμου μας και μέχρι τις σχέσεις που μας προσδιορίζουν, η Higher Ground εξακολουθεί να προσπαθεί για καινούργιες προοπτικές, πειστικούς χαρακτήρες και μια γενναία δόση έμπνευσης. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο υπερήφανοι που θα συνεργαστούμε με τους λαμπρούς καλλιτέχνες που είναι πίσω από κάθε μια από αυτές τις ιστορίες. Καθένας τους έχει να πει κάτι σημαντικό” τόνισαν.

Τα πρότζεκτ τα οποία ανακοινώθηκαν βρίσκονται σε διάφορα στάδια εξέλιξης και, μαζί με την ταινία “Exit West”, θα ολοκληρωθούν εντός των επομένων ετών: η εφηβική σειρά “Firekeeper’s Daughter” βασίζεται στο αναμενόμενο μυθιστόρημα με το οποίο κάνει το ντεμπούτο της η Angeline Boulley (επικεντρώνεται σε ένα 18χρονο κορίτσι της φυλής των Ινδιάνων Ojibwe, η οποία με πολλές επιφυλάξεις δρα μυστικά κατά τη διάρκεια αστυνομικής έρευνας στον καταυλισμό της.

Πηγή: ΑΠΕ

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη