Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας (13-19/05)

Ερωτική τύχη.

Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Αυτήν την εβδομάδα, παρόλες τις αντιξοότητες, ο έρωτας θα κάνει πολλούς από εσάς να πιστέψετε στον ξαφνικό, αναπάντεχο και ανατρεπτικό του χαρακτήρα.

 Σκεφτόμουν πολύ για το πώς θα έπρεπε να προλογίσω αυτήν την ερωτική εβδομάδα, ωστόσο η μόνη σκέψη που γύριζε ολοένα στο μυαλό μου είναι η εξής: “Τα καλύτερα έρχονται όταν λιγότερο τα περιμένεις”. Δεν θα πω περισσότερα. Θα αφήσω τους πλανήτες να ξεδιπλώσουν για εσάς όσα έχουν με τόση μαεστρία καταστρώσει.

 Στις 13 Μαΐου o Ήλιος ενώνεται σε όψη συνόδου με τον Ουρανό στην 23η μοίρα του Ταύρου. Πρέπει να είμαστε προσαρμοστικοί και ανοιχτόμυαλοι μπροστά στις απροσδόκητες αλλαγές και τις συναρπαστικές εμπειρίες που αδιαμφισβήτητα θα γεννήσει αυτή όψη. Κάποιοι θα σπάσουν τα δεσμά της ρουτίνας, άλλοι θα αναζητήσουν την ελευθερία τους, ενώ για ορισμένους θα προκύψουν ξαφνικές γνωριμίες με αντισυμβατικά πρόσωπα. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του Γ΄δεκαημέρου.

Την ίδια μέρα η Αφροδίτη από την 17η μοίρα του Ταύρου θα συναντήσει τον Κρόνο από την 17η μοίρα των Ιχθύων σε όψη εξαγώνου. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησής της, ενώ ο Κρόνος στο ζώδιο της έξαρσης της Αφροδίτης. Πρόκειται λοιπόν για μία ευνοϊκή συνάντηση για τους ερωτευμένους. Η αγάπη αποκτά πιο σταθερή και δυνατή φύση, ενώ νέες σχέσεις με υγιείς βάσεις και σοβαρές προοπτικές μπορούν να γεννηθούν. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Ιχθύες, Σκορπιοί και Παρθένοι του Β΄δεκαημέρου.

 Στις 17 Μαΐου ο Ερμής από την 02η μοίρα του Ταύρου θα συναντήσει τον Πλούτωνα από την 02η μοίρα του Υδροχόου σε όψη τετραγώνου. Η ανάγκη να επιβάλουμε τις ιδέες μας μπορεί να οδηγήσει σε ερωτικές διαμάχες. Κάποιοι τώρα θα νιώσουν την ανάγκη να σκάψουν βαθιά για να μάθουν αλήθειες και να αποκαλύψουν μυστικά. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του Α΄δεκαημέρου.

 Στις 18 Μαΐου η Αφροδίτη ενώνεται με τον Ουρανό σε όψη συνόδου στην 23η μοίρα του Ταύρου. Εκπλήξεις και ξαφνικά γεγονότα θα ανανεώσουν τις ερωτικές σχέσεις. Μην πάρετε όμως παράτολμα ρίσκα. Νέοι έρωτες θα μπουν αιφνιδιαστικά στην ζωή των ελεύθερων. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του Γ΄δεκαημέρου.

 Την ίδια μέρα ο Ήλιος θα συναντήσει σε όψη συνόδου τον Δία στην 28η μοίρα του Ταύρου. Τι να πρωτοπούμε για αυτήν την σύνοδο; Η καλή τύχη θα φέρει αισιοδοξία. Δυνατότητες για προσωπική, επαγγελματική και βέβαια ερωτική επέκταση είναι σίγουρες. Όσα ξεκινήσετε τώρα έχουν την προοπτική να εξελιχθούν με θετικό τρόπο για την ζωή σας. Απολαύστε το! Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του Γ΄δεκαημέρου.

 Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 19/04) Ερωτική ενέργεια

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03)

 Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα είναι ήσυχη από άποψη ερωτικών εξελίξεων. Είστε αρκετά επικεντρωμένοι στον εαυτό σας και στις ανάγκες σας και θέλετε να προχωρήσετε με νέα σχέδια που έχετε. Προσέξτε όμως την επαναστατική σας συμπεριφορά η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει ανούσιες εντάσεις με τον αγαπημένο σας. Αντίθετα, κάντε κινήσεις για να τονώσετε το ερωτικό πάθος.

 Ελεύθεροι, είστε πολύ ενθουσιώδεις αυτές τις ημέρες και δεν θα εγκαταλείψετε εύκολα την προσπάθεια να κατακτήσετε τον ερωτικό σας στόχο. Θα φλερτάρετε έντονα αρκετά πρόσωπα. Αναζητάτε όμως τώρα την έξαψη που σας δημιουργεί το ερωτικό παιχνίδι και έτσι θα περιοριστείτε σε αυτό και μόνο.

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

 Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή θα σας βοηθήσει στην ερωτική σας σχέση. Μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί και να κάνετε κοινές δραστηριότητες που και οι δυο αγαπάτε. Ίσως ξεκινήσετε μαζί ένα σπορ ή βγείτε πολύ για να διασκεδάσετε. Κάποιοι θα ξοδέψετε αρκετά χρήματα για αυτές τις δραστηριότητες ή για ευχάριστες αγορές για τα παιδιά σας.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα, θα βγείτε και θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας κάνοντας οτιδήποτε ευχαριστεί τον καθένα σας. Η διάθεσή σας είναι πολύ ερωτική και νέες γνωριμίες θα προκύψουν. Αυτές θα ανεβάσουν στα ύψη την αυτοπεποίθησή σας. Διασκεδάστε και φλερτάρετε άνετα λοιπόν!

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 19/04)

 Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις με τον αγαπημένο σας για θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ο συναισθηματισμός σας θα επηρεάσει την σκέψη σας και νευρικοί όπως θα είστε, θα είναι εύκολο να δημιουργήσετε καβγάδες. Μην προσπαθήσετε όμως να επιβάλλετε τις απόψεις σας στο ταίρι σας. Αντίθετα, προσπαθήστε να μπείτε στην θέση του.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες ασχολείστε αρκετά με τον εαυτό σας και σας ενδιαφέρει τόσο η εμφάνισή σας όσο και οι εντυπώσεις που δημιουργείτε στους άλλους. Οι σκέψεις σας όμως μπορεί να είναι μπερδεμένες και ακόμη και αν κάνετε νέες γνωριμίες θα είστε αναποφάσιστοι στο πώς να προχωρήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/04 – 30/05) Το φιλί της τύχης

Α΄ Δεκαήμερο (20/04 – 30/04)

 Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα κάποιες εξελίξεις σε σπίτι, οικογένεια και καριέρα θα σας πιέσουν. Κάποιοι θέλετε πολύ να επισημοποιήσετε την σχέση σας, ενώ άλλοι προσπαθείτε να επιβάλετε  την  άποψή σας σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σας. Ελέγξτε την οξυθυμία σας και μην ξεκινήσετε διαμάχες άνευ λόγου και αιτίας.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες είναι καλές μέχρι τα μισά της εβδομάδας για να μοιραστείτε τις ιδέες σας με νέα πρόσωπα και να έχετε συναντήσεις και κοινωνικές δραστηριότητες. Από εκεί και έπειτα όμως το κλίμα αλλάζει. Θα είστε οξύθυμοι και ευερέθιστοι. Άρα στις νέες ερωτικές γνωριμίες θα πρέπει να διατηρήσετε χαμηλό προφίλ και τόνους.

 Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

 Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή θα είναι μία όμορφη ερωτική εβδομάδα για εσάς. Η αγάπη σας προχωρά με ωριμότητα και ίσως χρειαστεί να θυσιάσετε κάποιες βραχυχρόνιες απολαύσεις για το καλό του μέλλοντος της σχέσης σας.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα μπορείτε να υποδεχτείτε στην ζωή σας μία ώριμη και σοβαρή αγάπη η οποία μπορεί να μετατραπεί γρήγορα σε μία σταθερή σχέση αφοσίωσης. Ευνοούνται επίσης οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

 Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα πρέπει να είστε έτοιμοι για ευχάριστες και αναπάντεχες αλλαγές, αλλά και για συναρπαστικές νέες δυνατότητες σε σπίτι, οικογένεια και καριέρα. Ευτυχία, καλή τύχη και επέκταση σας περιμένουν. Μία υπέροχη λοιπόν ερωτική εβδομάδα σας περιμένει. Απολαύστε την!

 Ελεύθεροι, αυτή η εβδομάδα σας υπόσχεται ξαφνικούς κεραυνοβόλους έρωτες που θα ξεσηκώσουν την καρδιά σας και θα την κάνουν να χτυπήσει πολύ δυνατά! Ορισμένοι θα απορήσετε με την καλή σας τύχη και θα πιστέψετε ότι αρκεί μια στιγμή για να αλλάξουν όλα προς το καλύτερο!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 20/06) Περίεργη ερωτική εβδομάδα

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05)

 Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα δεν θα πρέπει να περιμένετε πολλές εξελίξεις στην ερωτική σας σχέση καθώς οι ημέρες κυλούν ήρεμα ή τουλάχιστον χωρίς σκαμπανεβάσματα. Αν θέλετε να κανονίσετε ένα ταξίδι τώρα μπορείτε να το κάνετε.

 Ελεύθεροι, αυτή η εβδομάδα δεν είναι για εσάς από τις πιο ερωτικές εβδομάδες του μήνα. Ωστόσο έχετε αυτοπεποίθηση και είστε σεξουαλικά μαγνητικοί. Αυτά τα δύο στοιχεία μπορούν να σας βοηθήσουν στο να ελκύσετε θαυμαστές.

Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

 Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα έχετε ευχάριστες επαφές με φίλους και αδέρφια καθώς και όμορφα νέα ίσως για τα οικονομικά σας. Θα είστε πολύ κοινωνικοί με το ταίρι σας. Μπορεί να κάνετε επισκέψεις ή να οργανώσετε και μία σύντομη, ωστόσο ευχάριστη εκδρομή. Οι ημέρες είναι ευνοϊκές για να μιλήσετε για πράγματα που κρατάτε μέσα σας ή για να διαλύσετε μέσω του έρωτά σας μία θλίψη που σας βαραίνει.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα φίλοι, αδέρφια και συγγενείς μπορεί να σας παρουσιάσουν ένα πρόσωπο με το οποίο θα αναπτυχθεί μία ερωτική έλξη. Ωστόσο τις ερωτικές σας υποθέσεις θα τις κρατήσετε μακριά από τα μάτια των πολλών. Προσέξτε επίσης μην τυχόν εξαιτίας της παθητικότητάς σας εμπλακείτε σε σχέσεις που έχουν κάτι το κρυφό και μυστικό.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 20/06)

 Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θέλετε να περάσετε χρόνο μόνοι και να σκεφτείτε όσα σας προβληματίζουν. Μπορεί αυτά να αφορούν προβλήματα με τον σύντροφο σχετικά με τα παιδιά σας. Δεν ξέρετε πώς να κινηθείτε και θα χρειαστείτε την συμβολή καλών φίλων για να αισθανθείτε λιγότερο μόνοι. Θέματα υγείας ενδέχεται επίσης να σας ταλαιπωρήσουν.

Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα έρχεστε σε αναμέτρηση με την ίδια την ψυχή σας και η μοναξιά θα σας φανεί δελεαστική παρέα. Σε νέες ερωτικές γνωριμίες, προσέξτε το στοιχείο της εξαπάτησης, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε παράνομους δεσμούς. Διαφυλάξτε την υγεία σας και αφεθείτε στην παρέα των φίλων σας. Σε κάποιες περιπτώσεις, είναι πιθανό για ορισμένους να ξεκινήσουν σχέσεις με αφορμή θεμάτων υγείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06 – 22/07) Κοινές ιδέες και ρομαντισμός

Α΄ Δεκαήμερο (21/06 – 30/06)

 Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, θα υπάρξει μεγάλη τόνωση της ερωτικής επαφής με τον αγαπημένο σας. Όμως κληρονομικά ζητήματα και οικονομικές υποχρεώσεις ή χρέη τα οποία ίσως σχετίζονται με τα παιδιά σας θα σας απασχολήσουν. Μπορείτε όμως τώρα να συζητήσετε με τον σύντροφό  σας και να βρείτε λύσεις.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες, αναζητάτε γνωριμίες οι οποίες θα ξυπνήσουν μέσα σας έντονο πάθος καθώς δεν αρκείστε σε τίποτα το λιγότερο από μια δυνατή συναισθηματική ένωση. Γνωριμίες θα μπορούσαν να προκύψουν μέσω του φιλικού σας κύκλου, παρόλο που οι ημέρες δεν υπόσχονται την έναρξη νέων σχέσεων.

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07)

 Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες θα επωφεληθείτε από την στήριξη του αγαπημένου σας σε όσα επιθυμείτε να κάνετε. Μπορείτε λοιπόν να θέσετε σε εφαρμογή σχέδια που αφορούν το μέλλον και την εξέλιξη του δεσμού σας, ενώ οι μέρες ευνοούν και οικονομικές κινήσεις που κάνετε μαζί σαν ζευγάρι. Στο τέλος μόνο της εβδομάδας προσέξτε κάποια πιθανή ένταση που ίσως δημιουργηθεί μεταξύ σας για θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα, o έρωτας μπορεί να γεννηθεί για εσάς με άτομα με τα οποία ανήκετε στον ίδιο κοινωνικό περίγυρο. Κάποιοι μπορεί να διαπιστώσετε ότι τρέφετε ερωτικά συναισθήματα για έναν φίλο σας. Έρωτες λοιπόν με σοβαρές προοπτικές θα υπάρξουν ενώ μπορείτε να περιμένετε και έρωτες με διαφορά ηλικίας.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

 Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή είναι ευχάριστη  για σας. Ο ρομαντισμός θα μπει στη ζωή σας. Δεν αποκλείεται ένα όμορφο ταξίδι με τον αγαπημένο σας να σας φέρει πολύ πιο κοντά και να σας προσφέρει ξαφνικές ευχάριστες αλλαγές στη μεταξύ σας σχέση. Η τύχη θα φωτίσει το δρόμο σας και μπορείτε να κάνετε σχέδια για μια συμβίωση, για το σπίτι αλλά και την οικογένεια.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα ο έρωτας θα είναι γενναιόδωρος για εσάς καθώς θα φέρει στο δρόμο σας ένα πρόσωπο με το οποίο θα μοιράζεστε τις ίδιες ιδέες, τα ίδια ιδανικά και θα έχετε τα ίδια οράματα για τη ζωή. Το πιο πιθανό είναι να γεννηθεί μέσα από τον φιλικό σας κύκλο.

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08) Νέα γερά ξεκινήματα

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08)

 Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ακόμα και αν οι προθέσεις σας είναι καλές, θα μπλεχτείτε σε διαφωνίες με τον αγαπημένο σας, κυρίως για θέματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια. Ο τρόπος να μειώσετε την ένταση είναι να μην αναλωθείτε σε παιχνίδια ελέγχου. Ευτυχώς η αγάπη είναι πιο δυνατή και έτσι γρήγορα θα πρυτανεύσει.

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα μπορεί να φέρει για εσάς φλερτ και ερωτικά ξεσηκώματα. Αποφύγετε καταστάσεις που σας μεταδίδουν αρνητική ενέργεια και προτιμήστε επαφές με φίλους αλλά και άτομα του επαγγελματικού περίγυρου, καθώς είναι πιθανό από εκεί να γεννηθεί μία πολλά υποσχόμενη ερωτική γνωριμία.

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

 Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα ίσως χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στην επαγγελματική σας πορεία και καριέρα. Μπορεί να μοιάζουν όλα δύσκολα, όμως μπορείτε με αργά βήματα να τα καταφέρετε. Η αγάπη δεν θα σας δώσει μεγάλες εξελίξεις. Μπορείτε όμως να ασχοληθείτε σοβαρά με τα κοινά σας οικονομικά σαν ζευγάρι και να βοηθήσετε τον σύντροφό σας στην καλύτερη διαχείριση των δικών του οικονομικών.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα, δίνετε προσοχή σε θέματα καριέρας και επαγγελματικής καταξίωσης. Κάντε λοιπόν σταθερά βήματα προς τις αλλαγές που θέλετε για να δείτε την επέκταση που ονειρεύεστε. Ερωτικά η ενέργειά σας είναι πεσμένη.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 – 22/08)

 Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, ανανέωση μέσω ξαφνικών γεγονότων σας περιμένει αυτήν την εβδομάδα στην σχέση σας. Νιώθετε την παρόρμηση να κάνετε περισσότερα πράγματα για να χαρείτε με τον αγαπημένο σας αλλά και με τα παιδιά σας. Σκέψεις και κουβέντες για ένα ταξίδι είναι επίσης στα σχέδιά σας. Κάποιοι μέσα στον αγώνα σας να αλλάξετε την πορεία της ζωής σας μπορεί να κάνετε όμως και λάθη. Για αυτό, ιδίως αν σκέφτεστε έναν χωρισμό, είναι σοφό να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες ξαφνικοί έρωτες θα γεννηθούν μέσα κυρίως από τον επαγγελματικό σας χώρο ή με κάποιον συνεργάτη σας. Είστε παράτολμοι και έτοιμοι να σπάσετε τα κατεστημένα, για αυτό οι ερωτικές σας επιλογές σας μπορεί να είναι και κάπως εκκεντρικές αυτήν την περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 21/09) Έρωτες από μακριά

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

 Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, τολμήστε να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να κάνετε νέες ιδέες για το μέλλον σας. Η σκέψη σας και το συναίσθημά σας θα συνεργαστούν αυτές τις ημέρες. Καθώς πλησιάζει το τέλος της εβδομάδας θα μιλήσετε με τον αγαπημένο σας, θα κάνετε νέα σχέδια και θα ασχοληθείτε σοβαρά με το μέλλον της αγάπης σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορείτε να αφεθείτε σε γνωριμίες με άτομα διαφορετικής εθνικότητας, κουλτούρας και φιλοσοφίας. Αν κάνετε κάποιο ταξίδι μπορεί εκεί να γνωρίσετε κάποιον που θα σας συναρπάσει. Ο έρωτας μπορεί επίσης να μπει στην ζωή σας μέσω του διαδικτύου.

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

 Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα ελαφρύνει τους ώμους σας από υπερβολικές ευθύνες, πίεση και περιορισμούς που είχαν εισχωρήσει στην σχέση σας. Έχετε την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε με ωριμότητα και σοβαρότητα όσα σας απασχολούσαν, ενώ δέχεστε εύνοια για να κάνετε ένα ταξίδι, να επισημοποιήσετε την σχέση σας ή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα παιδιά σας. Τέλος, όσοι ζείτε σε διαφορετικό μέρος από τον αγαπημένο σας αυτές τις ημέρες θα συναντηθείτε.

 Ελεύθεροι, έρωτες με διαφορά ηλικίας μπορούν να μπουν αυτές τις ημέρες στην ζωή σας. Έρωτες με ξένους, με άτομα υψηλής διανόησης και πνευματικό ενδιαφέρον είναι προ των Πυλών για εσάς. Οι αγάπες που θα γεννηθούν λοιπόν τώρα, έχουν όλα τα εφόδια για να εξελιχθούν σοβαρά και να αλλάξουν ακόμα και την φιλοσοφία της ζωής σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 21/09)

 Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες, μπορείτε να πάρετε ξαφνικές αποφάσεις για ένα ταξίδι το οποίο θα τονώσει την αγάπη σας με τον σύντροφό σας. Τολμήστε να βάλετε περισσότερο ενθουσιασμό στην ζωή σας, ενώ αν κάνετε σχέδια ακόμη και για μία πιθανή μετακόμιση κάπου μακριά, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να την προγραμματίσετε. Δεν αποκλείεται επίσης να βρεθείτε με μέλη της οικογένειάς σας τα οποία ζουν μακριά από εσάς.

 Ελεύθεροι, την εβδομάδα αυτή θα προκύψουν ξαφνικές γνωριμίες από μακριά ή με άτομα πολύ διαφορετικά από όσα σας άρεσαν μέχρι πρότινος. Δεν αποκλείεται επίσης να έρθετε κοντά και να νιώσετε ρομαντικά συναισθήματα με πρόσωπα που έχουν σχέση με την Ανώτατη εκπαίδευση, τον Νομικό κλάδο ή και με άτομα που γνωρίζετε από το διαδίκτυο.

ΖΥΓΟΣ (22/09 – 22/10) Εντάσεις και οικονομικά άγχη

Α΄ Δεκαήμερο (22/09 – 01/10)

 Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέξετε εντάσεις στην σχέση σας οι οποίες μάλιστα είναι πιθανό να πυροδοτηθούν από δικά σας νεύρα. Ίσως είστε εξαιρετικά εύθικτοι και θεωρείτε ότι ο σύντροφός σας είναι επιθετικός ή υπερβολικά απαιτητικός από εσάς. Οικονομικές υποχρεώσεις έναντι τρίτων καθώς και περιουσιακά ζητήματα θα ζητήσουν επίσης από εσάς το ενδιαφέρον σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορείτε να φλερτάρετε και να κάνετε άφοβα το πρώτο βήμα για να κατακτήσετε τον ερωτικό σας στόχο. Το θέμα είναι ότι οι υποψήφιοι ερωτικοί σύντροφοι θα είναι περισσότεροι από ένας και θα σας είναι δύσκολο να κατασταλάξετε.

Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

 Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα ζήσετε την αναβίωση του ερωτικού πάθους με τον αγαπημένο σας. Επιπλέον, μπορείτε να βγείτε περισσότερο μαζί και να περάσετε ωραίες στιγμές. Το σαββατοκύριακο όμως το κλίμα αλλάζει. Καβγάδες μπορεί να δημιουργηθούν κυρίως για οικονομικούς λόγους, οπότε φροντίστε να διαχειριστείτε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας.

 Ελεύθεροι, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι θετικό για την ερωτική σας ζωή. Μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες είναι πιθανό να έχουν έντονο ερωτικό χαρακτήρα και πάθος. Ακόμα και αν είστε ντροπαλοί πρέπει να βρείτε το κουράγιο και να κάνετε το πρώτο βήμα εάν κάποιος σας ενδιαφέρει.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 22/10)

 Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα μπορεί να έρθετε σε αντιπαραθέσεις με τον αγαπημένο σας λόγω διαφορετικών ιδεών και απόψεων για την σχέση σας και την εικόνα σας σαν ζευγάρι. Επιπρόσθετα, μία σειρά δύσκολων οικονομικών καταστάσεων θα σας προβληματίσουν και θα αποτελέσουν για εσάς πηγή άγχους.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες ακόμα και αν προκύψουν ερωτικές γνωριμίες, θα σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε και να τους δώσετε την πρέπουσα σημασία. Αυτό γιατί οικονομικά αλλά και κληρονομικά ζητήματα θα ζητήσουν από εσάς την προσοχή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 22/11) Νικητές στην αγάπη β΄ και γ΄ δεκαήμερο

Α΄ Δεκαήμερο (23/10 – 01/11)

 Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα το σπίτι και η οικογένεια θα σας απασχολήσουν. Μπορεί να παρουσιαστούν ξαφνικά θέματα που πρέπει να διαχειριστείτε με το σπίτι σαν ακίνητο και να επηρεάσουν την σχέση σας. Οι γονείς σας ή τα πεθερικά σας ίσως εμπλέκονται στα παραπάνω. Η επικοινωνία με τον σύντροφο θα είναι δύσκολη. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για κανένα από τα παραπάνω θέματα.

 Ελεύθεροι, προσέξτε τις κινήσεις σας σε θέματα κατοικίας αλλά και συνεργασιών καθώς αυτοί οι τομείς θα δεχτούν πίεση. Οι γονείς σας ή δικές σας αντρικές φιγούρες, μπορεί να χρειαστούν την στήριξή σας σε δύσκολες καταστάσεις που περνούν. Η  απαισιόδοξη στάση σας απέναντι στα πράγματα και απέναντι στον ίδιο τον εαυτό θα σας δυσκολέψει περαιτέρω.  Επομένως, το ερωτικό παιχνίδι δεν θα σας απασχολήσει αυτές τις ημέρες.

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

 Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα θα είναι πολύ γενναιόδωρη για την ερωτική σας σχέση. Μπορείτε να κάνετε σοβαρά σχέδια για το μέλλον σας, να σχεδιάσετε μια συμβίωση, έναν γάμο ή να έχετε πολύ ικανοποιητικές εξελίξεις με τα παιδιά σας. Κάποιοι, ως αποτέλεσμα ώριμης και σοβαρής σκέψης θα αποφασίσετε να φέρετε στον κόσμο ένα παιδί.

 Ελεύθεροι, για άλλη μια εβδομάδα είστε από τους ευνοημένους στις εξελίξεις για την ερωτική σας ζωή. Εάν πρόσφατα μπήκατε σε μια σχέση, τότε θα δείτε ότι αυτή προχωρά ικανοποιητικά και έχει υγιείς βάσεις. Εάν ακόμα αναζητάτε τον έρωτα, έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε σχέσεις με γερά θεμέλια, ενώ ευνοούνται επίσης και οι έρωτες με διαφορά ηλικίας.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11)

 Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, ένας δυνατός αέρας ανανέωσης θα φυσήξει στη σχέση και το γάμο σας. Δεν θα θέλετε να χάσετε πλέον ούτε λεπτό από τη ζωντάνια και την ευχαρίστηση που μπορεί να σας προσφέρει ο σύντροφος σας. Σας περιμένουν ανανεωτικές αλλαγές που μπορεί να αφορούν το σπίτι και την κοινωνική σας ζωή σαν ζευγάρι. Ξαφνικές προτάσεις για γάμο ή συμβίωση θα φέρουν το χαμόγελο της ευτυχίας στα χείλη σας!

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα ο έρωτας και η αγάπη θα μπουν στη ζωή σας. Θα νιώσετε σαν ένα ηλεκτρικό ρεύμα ανανέωσης να διαπερνά την καρδιά σας. Γυρίζετε σελίδα στο κεφάλαιο της ερωτικής σας κατάστασης και υποδέχεστε έναν ξαφνικό έρωτα. Έναν έρωτα που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω και να σας δημιουργήσει την ανάγκη να τα αλλάξετε όλα προς το καλύτερο για χάρη του.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12) Ερωτική ενέργεια

Α΄ Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

 Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχετε πολύ όρεξη για να περάσετε δημιουργικές στιγμές χαράς και διασκέδασης με τον αγαπημένο σας. Μπορείτε να βγείτε μαζί, να πάτε θέατρο ή σινεμά και να απολαύσετε γενικότερα ό,τι σας ευχαριστεί. Οι  ημέρες ευνοούν και την σχέση με τα παιδιά σας για όσους είστε γονείς.

 Ελεύθεροι, το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι καλό για τα ερωτικά σας. Είστε χαρούμενοι, δημιουργικοί και ερωτικοί, ενώ θα νιώθετε ερωτευμένοι με τον ίδιο τον έρωτα! Θα παρατηρήσετε ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον των άλλων ως προς εσάς, επομένως αφεθείτε στην χαρά του φλερτ.

Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12)

 Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα βάλετε στην άκρη τις πολλές οικογενειακές και εργασιακές υποχρεώσεις και θα δείτε με ικανοποίηση ότι θα έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας. Η ερωτική διάθεση θα ανέβει και θα βρείτε τρόπους να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε. Οι ημέρες ευνοούν τα ταξίδια για δύο ή την έναρξη μιας δραστηριότητας ελεύθερου χρόνου.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θα είστε περισσότερο ανάλαφροι και η ερωτική σας διάθεση θα σας κάνει δελεαστικούς στα μάτια των άλλων. Θα διαπιστώσετε ότι θα έχετε άφθονες δυνατότητες να διασκεδάσετε, να κακομάθετε τον εαυτό σας και βέβαια να φλερτάρετε, χωρίς ωστόσο να αναζητάτε σταθερές ερωτικές υποχρεώσεις.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12- 31/12)

 Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα το σπίτι, η οικογένεια αλλά και η εργασία, δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Σε κάποιες περιπτώσεις ορισμένοι θα έχετε την αίσθηση ότι έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας στην ζωή. Ωστόσο, μπορείτε να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας και να αφεθείτε σε μικρές στιγμές χαλάρωσης μαζί του.

 Ελεύθεροι, ακόμα και αν όλα σας μοιάζουν λιγάκι πιο δύσκολα αυτές τις ημέρες, βρείτε τον τρόπο να περάσετε ανάλαφρες στιγμές με φίλους. Μάλιστα, δεν αποκλείεται μέσω ευχάριστων συναναστροφών να κάνετε και ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες. Κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι ευνοούνται οι έρωτες με άτομα νεότερα από εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/01) Άφθονη ερωτική τύχη

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12)

 Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα σας φέρνει εύνοια στην ερωτική σας ζωή, καλή επικοινωνία με τον αγαπημένο σας και δυνατότητες να περάσετε ευχάριστα. Θα βγείτε πολύ μαζί, μπορεί να κάνετε σύντομες αποδράσεις ενώ σίγουρα θα υπάρχει αρμονία και στην σχέση με τα παιδιά σας.

Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θα είναι δύσκολο να μην κάνετε πολλές ερωτικές γνωριμίες και να μην ευφρανθεί η ψυχή σας. Κοινωνικοί, ευχάριστοι και επικοινωνιακοί, εκμεταλλευτείτε την εύνοια που δέχεστε στην αγάπη για να βρείτε τον επόμενο σύντροφό σας.

B΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

 Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, νέα σχέδια στην ερωτική σας σχέση, τα οποία θα προωθήσετε με προσεκτικά και καλά μελετημένα βήματα, θα ομορφύνουν τον δεσμό σας αυτές τις ημέρες. Αν είχατε διαφορές με τον σύντροφό σας, αυτές ως δια μαγείας θα λυθούν. Θα βγείτε και θα χαρείτε μαζί ό,τι κι αν κάνετε. Από μία εκδρομή έως μία βόλτα στα μαγαζιά για ψώνια, οι ημέρες είναι ιδανικές για την αγάπη σας. Γάμοι, αρραβώνες και εγκυμοσύνες είναι επίσης πιθανά. 

Ελεύθεροι, αυτή η εβδομάδα θα είναι μία υπέροχη ερωτική εβδομάδα για εσάς. Είστε αισιόδοξοι, αφήνετε το παρελθόν στις πλάτες σας και είτε το θέλετε είτε όχι, αυτές τις ημέρες δεν μπορείτε να αντισταθείτε στα βέλη του έρωτα. Απολαύστε το!

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 19/01)

 Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, υπέροχες ημέρες τύχης, αγάπης και επέκτασης σας περιμένουν. Ένα ξαφνικό ταξίδι μόνο για δύο, μία οικονομική άνοδος η οποία θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε κάποια όνειρά σας πραγματικότητα, ξαφνικές προτάσεις γάμου, καθώς και αναπάντεχες ευλογημένες εγκυμοσύνες είναι κάποια από όσα μπορούν να συμβούν. Είναι από τις πιο όμορφες ερωτικές εβδομάδες για εσάς και εύχομαι να την απολαύσετε.

 Ελεύθεροι, είτε πιστεύετε στον κεραυνοβόλο έρωτα είτε όχι, αυτήν την εβδομάδα αυτός σίγουρα πιστεύει σε εσάς. Η ερωτική τύχη είναι με το μέρος σας και η αγάπη θα σας χαρίσει γενναιόδωρα την εύνοιά της. Ξαφνικοί και τυχεροί νέοι έρωτες θα γεννηθούν, που θα έχουν όλα τα εχέγγυα για να σας οδηγήσουν σε ένα καλύτερο ερωτικό αύριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01 – 18/02) Ξαφνικά γεγονότα σε σπίτι και οικογένεια

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

 Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα συναντήσετε δυσκολία στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σας. Δεν είστε σύμφωνοι σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να γίνετε καχύποπτοι απέναντί του. Μπορεί επίσης να μάθετε νέα που δεν θα σας ικανοποιήσουν σχετικά με το σπίτι σας. Τέλος πρέπει να προσέχετε και τις σχέσεις με γονείς και πεθερικά.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα ο έρωτας δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μετακινήσεις για κάποιο θέμα των γονιών σας, ενώ θα πρέπει να αποφύγετε κινήσεις μετακόμισης και ακόμα περισσότερο αγοραπωλησίες ακινήτων. Ίσως επίσης ακούσετε άτομα από το παρελθόν σας τα οποία δεν συμπαθείτε.

 Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

 Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες θα έρθετε σε μεγαλύτερη επαφή με τον αγαπημένο σας και θα υπάρξει μία τόνωση της ερωτικής έλξης μεταξύ σας. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν ζητήματα με το σπίτι τα οποία θα σας κρατήσουν απασχολημένους. Προσέξετε περιττές αγορές και μην καταπιαστείτε τώρα με αλλαγές στην διακόσμηση.  Τέλος, εάν δεν είναι στα σχέδιά σας, προσέξτε για τυχόν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες είστε πολύ κοινωνικοί και είναι πιθανό να κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες από τον στενό σας κυρίως περίγυρο. Ωστόσο, εύκολα θα οδηγηθείτε σε υπερβολές και θα σας κυριεύσει η επιθυμία να αρέσετε με κάθε κόστος. Μπορείτε λοιπόν εύκολα να πέσετε σε ερωτικά λάθη.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 18/02)

 Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα το να κάνετε σπασμωδικές και τεράστιες αλλαγές σε σπίτι και οικογένεια, μπορεί εύκολα να σας οδηγήσει σε χάος στους τομείς αυτούς. Επειδή στα παραπάνω δέχεστε εύνοια, προσέξτε τις κινήσεις σας και μην νομίζετε ότι είστε άτρωτοι, επομένως μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για χωρισμούς. Οι γερές σχέσεις θα αντιμετωπίσουν μεν αναπάντεχα γεγονότα, αλλά θα απορροφήσουν τους κραδασμούς.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα ίσως χρειαστεί να αφιερώσετε πολύ χρόνο στους γονείς σας και να βγείτε για αυτόν τον λόγο εκτός προγράμματος. Επίσης ανάγκες του σπιτιού σας, όπως βλάβες και έκτακτα έξοδα θα σας αποσυντονίσουν. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να μπει στην ζωή σας, ωστόσο αποφύγετε να πάρετε μεγάλα ρίσκα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03) Η επικοινωνία είναι το κλειδί για την αγάπη

Α΄ Δεκαήμερο (19/02 – 29/02)

 Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα είστε πολύ επικοινωνιακοί και έχετε διάθεση να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας για την σχέση σας. Θα γίνουν συμβιβασμοί εκατέρωθεν και η ατμόσφαιρα μεταξύ σας θα είναι πιο αρμονική και φιλική. Μία μικρή εκδρομή σας φέρνει πιο κοντά, ενώ σίγουρα θα βρεθείτε με αδέρφια, φίλους και στενούς συγγενείς.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα, έχετε πολλές ευκαιρίες να βρεθείτε με αδέρφια, φίλους και συγγενείς και είναι πιθανό μέσω αυτών των προσώπων να κάνετε μία νέα ερωτική γνωριμία. Αυτή θα μπορούσε επίσης να προκύψει και κατά την διάρκεια μετακινήσεων ή σύντομων ταξιδιών.

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

 Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα μιλήσετε με τον σύντροφό σας σοβαρά και μπορείτε να μπείτε στην θέση του, αλλά και εκείνος στην δική σας. Επομένως αν έχετε κάτι σοβαρό να διαχειριστείτε μαζί του, αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να έρθετε σε συνεννόηση. Κάποιοι θα προγραμματίσετε την ημερομηνία του γάμου σας ή την έναρξη της συμβίωσης και γενικότερα θα κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια.

 Ελεύθεροι, την εβδομάδα αυτή νιώθετε πιο σίγουροι για αυτό που ψάχνετε από μία ερωτική σχέση. Οι ημέρες είναι ευνοϊκές για να προκύψουν σοβαρές ερωτικές γνωριμίες οι οποίες θα μπορούσαν να εξελιχθούν ακόμα και σε σχέσεις ζωής. Ευνοούνται οι έρωτες με διαφορά ηλικίας.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

 Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να περιμένετε όμορφες και κυρίως ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο σας. Μία εκδρομή, ίσως για να συναντήσετε αδέρφια ή φίλους, θα αποδειχθεί πολύ ευχάριστη για τους δυο σας. Κάποιοι μπορεί επίσης να προβείτε μαζί με τον καλό σας στην αγορά ενός αυτοκινήτου.

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα θα φέρει στην ζωή σας ξαφνικές γνωριμίες από τον στενό σας περίγυρο, ίσως με την μεσολάβηση των αδερφών σας ή στενών φίλων. Μπορεί επίσης να γεννήσει έρωτες με ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε κάποιου είδους συνεργασία. Τέλος για πολλούς από εσάς ο έρωτας θα βρει τον δρόμο του προς την καρδιά σας μέσω του διαδικτύου.

Από την Ιωάννα Ζιαμπίρη

Πηγή: christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη