Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας (06-12/05)

Η αγάπη εκλογικεύεται.

Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Βρισκόμαστε στην εβδομάδα μετά την μεγάλη θρησκευτική εορτή του Πάσχα. Ανεξάρτητα από την Πίστη του καθενός, ελπίζω αυτές τις ημέρες να νιώσατε όλοι, ότι το πιο σημαντικό πράγμα για την προσωπική μας ολοκλήρωση είναι η δύναμη της συγχώρεσης, η αναζήτηση της προσωπικής ηρεμίας και η ύπαρξη της ελπίδας.

 Πάμε όμως να δούμε μαζί το ερωτικό πλανητικό σενάριο στο οποίο θα κληθούμε όλοι μας να πρωταγωνιστήσουμε αυτήν την εβδομάδα.

 Στις 7 Μαΐου ο Ερμής θα ενωθεί σε όψη συνόδου με τον Χείρωνα στην 21η μοίρα του Κριού. Η σκέψη θα επικεντρωθεί σε καταπιεσμένες και βαθιά θαμμένες πληγές που κουβαλάμε μέσα μας. Κάποιοι όμως θα μπορέσουν επιτέλους να μιλήσουν για αυτές και να αναζητήσουν λύσεις. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του Β΄δεκαημέρου.

 Την ίδια μέρα, ο Ήλιος από την 17η μοίρα του Ταύρου θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Κρόνο στην 17η μοίρα των Ιχθύων. Υπομονή, καθήκον, εμπιστοσύνη και σεβασμός θα χαρακτηρίσουν τις σχέσεις και πρόοδος μέσω υπεύθυνης προσπάθειας μπορεί να σημειωθεί σε σταθερά σχέδια. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του Β΄δεκαημέρου.

 Στις 8 Μαΐου θα σημειωθεί η Νέα Σελήνη στην 18η μοίρα και 2 λεπτά του Ταύρου. Το σημαντικό αυτής της Νέας Σελήνης είναι ότι η Κυβερνήτρια της, Αφροδίτη, κυβερνά ταυτόχρονα αυτήν την περίοδο τους Ουρανό και Δία. Είναι λοιπόν μία εξαιρετικά σημαντική και τυχερή Νέα Σελήνη. Μπορούμε τώρα να καταλάβουμε ποια είναι τα καλά και ωφέλιμα πράγματα για εμάς – τα οποία πρεσβεύει ο Ταύρος – και να κάνουμε βήματα προς την αλλαγή την οποία ζητά ο Ουρανός, ούτως ώστε να εξελιχθούμε και να επεκταθούμε όπως ορίζει ο Δίας, οι οποίοι υποτάσσονται τώρα στην θεά της αγάπης, στην θεά Αφροδίτη.

 Στην Νέα αυτή Σελήνη συμμετέχει και ο Κρόνος μέσω εξαγώνου. Μην τρομάζετε στο άκουσμα “Κρόνος”. Ο Κρόνος θα βοηθήσει τώρα με την ωριμότητά του. Θα μας καταστήσει σαφές ότι για να πετύχουμε όσα ποθούμε θα πρέπει να μελετήσουμε τα βήματά μας προσεκτικά. Ο Κρόνος μας λέει επίσης ότι δεν πρέπει να βιαστούμε. Επηρεάζονται περισσότερο οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του Β΄δεκαημέρου.

 Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 19/04) Αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03)

 Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα έχετε την σωστή ενέργεια για να κάνετε κινήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στην συναισθηματική αλλά και οικονομική ασφάλεια. Πρέπει μόνο να ελέγξετε την ηγετική σας στάση ως προς τον σύντροφο και να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις μαζί του. Αντίθετα, επενδύστε στο σεξουαλικό πάθος και την ερωτική επικοινωνία.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορείτε να φλερτάρετε και να κάνετε άφοβα το πρώτο βήμα για να κατακτήσετε τον ερωτικό σας στόχο. Ευνοούνται οι ερωτικές γνωριμίες μέσω του φιλικού σας κύκλου, των αδερφών σας ή των συγγενών σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτή την περίοδο οι ερωτικές γνωριμίες με κάποιο τρόπο να έχουν σχέση και με την ανάγκη σας για οικονομική σταθερότητα.

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

 Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή θα είναι ήσυχη για την ερωτική σας ζωή. Δεν θα πρέπει να αναμένετε συγκλονιστικές εξελίξεις, ούτε θετικές αλλά ούτε και αρνητικές. Μπορείτε όμως να κάνετε μικρά βήματα για να πλησιάσετε σημαντικούς στόχους της ζωής σας, οι οποίοι ίσως αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σας. Συλλέξτε επομένως όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, οι οποίες θα σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον αναφορικά με τους παραπάνω τομείς.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα, ο έρωτας δεν σας υπόσχεται ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες. Είναι όμως μια καλή στιγμή για να κάνετε κινήσεις ούτως ώστε να λύσετε θέματα δικής σας ανασφάλειας και αυτοπεποίθησης. Έτσι μπορείτε να ανακτήσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας για να μπείτε στο μέλλον δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 19/04)

 Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η σκέψη σας γυρίζει γύρω από σχέδια για το σπίτι σας, την εργασία σας και την καθημερινότητά σας. Μιλήστε με τον αγαπημένο σας για όλα όσα σκέφτεστε να κάνετε ή για πιθανά προβλήματα που σας απασχολούν, γιατί τώρα είναι παραπάνω από πιθανό να ανοίξουν υγιείς δίαυλοι επικοινωνίας.

 Ελεύθεροι, αυτή η εβδομάδα δεν θα σας προσφέρει σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες. Θα σας δώσει όμως την δυνατότητα να σκεφτείτε και να καταλάβετε πολλά, για το τι θέλετε από την ζωή σας. Μπορείτε λοιπόν να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να σκύψετε πάνω από παλιά σας προβλήματα και να καταλάβετε αν εσείς οι ίδιοι με την στάση σας, εμποδίζετε την πρόοδό σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/04 – 30/05) Νέες ευκαιρίες και όμορφα ξεκινήματα

Α΄ Δεκαήμερο (20/04 – 30/04)

 Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα νιώσετε συναισθηματική και ψυχολογική πίεση, κυρίως λόγω αλλαγών που συμβαίνουν στην καριέρα σας. Ωστόσο, προσπαθήστε να αφήσετε αυτό το κομμάτι για λίγο στην άκρη και να εμπιστευτείτε τον σύντροφό σας, ο οποίος σας βοηθά σε εργασιακά θέματα και φροντίζει να ομορφύνει την καθημερινότητά σας. Ορισμένοι μπορεί να έχετε διαφωνίες με τον αγαπημένο σας κυρίως σχετικά με την ενδεχόμενη επισημοποίηση του δεσμού σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί και μπορείτε εύκολα να έχετε ερωτικές κατακτήσεις. Ο έρωτας μπορεί να γεννηθεί μέσω του εργασιακού σας περιβάλλοντος με έναν υφιστάμενο ή συνάδελφό σας. Πρέπει μόνο να προσέχετε γιατί μπορεί να συσχετιστείτε με ένα πρόσωπο, με το οποίο η σχέση για οποιονδήποτε λόγο ίσως πρέπει να παραμείνει κρυφή.

 Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

 Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για να προχωρήσετε σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια και να κάνετε κινήσεις οι οποίες στο μέλλον θα αποφέρουν μεγάλες και σημαντικές θετικές αλλαγές. Ίσως σχεδιάζετε να αλλάξετε σπίτι ή σκέφτεστε τώρα την συμβίωση με τον αγαπημένο σας. Μπορείτε λοιπόν με σταθερά βήματα και καλά μελετημένες κινήσεις να βάλετε τις βάσεις για σημαντικές και όμορφες εξελίξεις.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε ήδη από το ξεκίνημα της, περισσότερο ήρεμοι, περισσότερο γοητευτικοί και περισσότερο τρυφεροί. Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός θα έρθουν στη ζωή σας αυτές τις ημέρες. Είναι πολύ πιθανό να έχετε ευκαιρίες για να κάνετε μια γνωριμία με ένα πρόσωπο ώριμο, που ξέρει καλά τι θέλει και ίσως έτσι ξεκινήσει για εσάς μια γερή και σοβαρή ερωτική σχέση.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

 Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να περιμένετε μια θετική μεταβολή στην οικονομική σας κατάσταση, αλλά και σε εκείνη του συντρόφου. Ως αποτέλεσμα μπορείτε να κάνετε μικρά βήματα για αλλαγές στο σπίτι σας και στην οικογένειά σας. Σαν ζευγάρι θα φανείτε πολύ περισσότερο προς τα έξω. Ίσως κυκλοφορήσετε πολύ ή ίσως πάρετε απόφαση, εάν δεν είστε ακόμα παντρεμένοι, να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να την γνωστοποιήσετε σε πολύ κόσμο.

 Ελεύθεροι, αυτή η εβδομάδα θα φέρει εύνοια και μεγάλες δυνατότητες αλλά κυρίως οικονομικές. Ωστόσο η διάθεσή σας θα είναι πολύ ανεβασμένη. Θα έχετε πολλές ευχάριστες συναντήσεις και επαφές και μεγάλη τόνωση στην αυτοπεποίθησή σας. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να έχετε ερωτικές επιτυχίες, παρόλο που οι μέρες δεν εγγυώνται τη δημιουργία νέων σχέσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 20/06) Πέπλο ερωτικού μυστηρίου

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05)

 Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε γεμάτοι ενέργεια και αυτοπεποίθηση και θα παρασύρετε τον αγαπημένο σας σε ευχάριστες κοινωνικές στιγμές. Επιπλέον, μπορείτε τώρα να τον πείσετε για νέα σχέδια που θέλετε να θέσετε σε εφαρμογή, τα οποία ίσως αφορούν ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή ακόμα και ζητήματα σχετικά με συμβόλαια και νομικές υποθέσεις.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα οι φίλοι και οι μεγάλες κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκετε θα φανούν σημαντικές για σχέδια που θέλετε να θέσετε σε εφαρμογή. Ο έρωτας δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές σας. Ωστόσο, εάν αυτός προκύψει, ίσως να προέρχεται από τους παραπάνω χώρους ή με άτομα τα οποία έχουν σχέση με το εξωτερικό. Τέλος, υπάρχει το ενδεχόμενο αυτή την περίοδο να ξεκινήσουν κάποιες σχέσεις μέσω μυστικών καταστάσεων ή να εμπλακείτε με κάποιον ο οποίος δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμος.

Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

 Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα σας απασχολεί η οικονομική σας κατάσταση και σας φέρνει άγχος και ίσως και θλίψη. Τα δικά σας οικονομικά αλλά και τα κοινά οικονομικά με τον σύντροφο, είναι τομείς τους οποίους θα πρέπει να φροντίσετε με υπευθυνότητα. Επιπλέον, κάποιοι κρατάτε πράγματα μέσα σας, τα οποία αφορούν την ερωτική σας ζωή και μάλλον νιώθετε ότι δεν ήρθε ακόμα ο καιρός να τα εκμυστηρευτείτε στο ταίρι σας. Αντίστροφα, ίσως το ταίρι σας να μην σας λέει τα πάντα.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα οι ερωτικές εξελίξεις δεν θα είναι πολλές για τη ζωή σας. Είστε προβληματισμένοι και μάλλον αγχωμένοι για την καριέρα σας, αλλά και για την οικονομική σας πορεία. Άλλοι πάλι μπορεί να έρχεστε από έναν επώδυνο χωρισμό, στον οποίον ίσως να εμπλέκονται ακόμα κρυφές καταστάσεις που δεν έχετε ξεδιαλύνει και αυτό να επιβαρύνει την ψυχολογία σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 20/06)

 Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου,  αυτή την εβδομάδα μπορείτε να καταλάβετε πράγματα είτε μόνοι σας είτε με τη βοήθεια φίλων, τα οποία αφορούν καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένεια. Ο τομέας αυτός έχει εδώ και αρκετό καιρό που σας ταλαιπωρεί με θολές καταστάσεις,  παρεξηγήσεις αλλά ίσως και εξαπατήσεις. Το παρασκήνιο εξακολουθεί να υπάρχει, ωστόσο εμπιστευτείτε λύσεις που προέρχονται είτε από τις δικές σας ιδέες είτε από εκείνες καλών φίλων, για να αρχίσετε σιγά σιγά να βάζετε τα προβλήματα σε μια σειρά.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα ο έρωτας δεν σας υπόσχεται πολλές εξελίξεις. Ωστόσο μπορείτε να εμπιστευτείτε τη βοήθεια καλών φίλων οι οποίοι θα είναι στο πλευρό σας και με τις συμβουλές τους μπορούν να σας βοηθήσουν σε ζητήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Αν νιώθετε ότι δεν ξέρετε πώς να κινηθείτε σε κάποιους νευραλγικούς τομείς της ζωής σας, αυτές τις ημέρες εμπιστευτείτε τις ιδέες σας και τον κοινωνικό σας περίγυρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06 – 22/07) Διαφορές ανάμεσα στα δεκαήμερα

Α΄ Δεκαήμερο (21/06 – 30/06)

 Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, είστε κοινωνικοί και  ευδιάθετοι και μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με τον αγαπημένο σας. Όμορφες φιλικές συγκέντρωσεις στο σπίτι σας αλλά και ωραίες στιγμές με τα μέλη της οικογένειάς σας είναι κάποια από όσα σας υπόσχονται αυτές οι ημέρες. Τέλος,  θα υπάρξει σίγουρα τόνωση του ερωτικου πάθους με τον καλό σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες, θα έχετε άφθονες ευκαιρίες να συναντηθείτε με φίλους και να κάνετε νέες σημαντικές κοινωνικές γνωριμίες. Είναι επίσης εξαιρετικά πιθανό να νιώσετε ερωτικά συναισθήματα για κάποιον μέχρι πρότινος καλό σας φίλο. Δεν αποκλείεται, τέλος, μέσα από φίλους και μεγάλες ομάδες να έρθετε σε επαφή με ένα πρόσωπο με το οποίο θα μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα και τα ίδια οράματα.

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07)

 Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες μπορείτε με ωριμότητα και σωστές κινήσεις να θέσετε σε εφαρμογή σχέδια που έχετε για το μέλλον και την εξέλιξη της ερωτικής σας σχέσης. Εάν δεν έχετε ακόμα προχωρήσει στην επισημοποίηση του δεσμού σας, θα αποφασίσετε να το κάνετε. Οι ιδέες σας με τον αγαπημένο σας είναι κοινές και απολαμβάνετε τα δώρα της ασφάλειας και του κοινού οράματος για το μέλλον σας. Παραδόξως, ευνοούνται βελούδινα διαζύγια.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα, μπορείτε μέσω του κοινωνικού περίγυρου σας να κάνετε σημαντικές γνωριμίες με πρόσωπα ώριμα και σοβαρά. Δεν αποκλείεται επίσης έρωτες να προκύψουν και από τον χώρο των συνεργασιών σας. Το σαββατοκύριακο δεν πρέπει να αρνηθείτε προσκλήσεις και προτάσεις φίλων για εξόδους, γιατί κάπου εκεί έξω μπορεί να βρίσκεται ο επόμενος ερωτικός σας σύντροφος.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

 Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα τραύματα που έχετε σχετικά με την κοινωνική σας εικόνα αλλά και σχετικά με την εικόνα της σχέσης σας, θα έρθουν στην επιφάνεια. Ίσως έχετε υποστεί κάποιες απώλειες σε αυτόν τον τομέα οι οποίες σας έχουν πληγώσει. Προσπαθήστε τώρα να αναλογιστείτε  και την δική σας στάση, έχοντας όμως υπόψη ότι θα είστε εριστικοί και μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε προβλήματα στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σας.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα οι ερωτικές εξελίξεις δεν θα είναι πολλές. Έχετε όμως τη δυνατότητα να καταλάβετε πράγματα τα οποία σας έχουν πληγώσει και σας έχουν κοστίσει τόσο σε συναίσθημα όσο και σε σχέσεις με τον κοντινό σας περίγυρο. Προσπαθήστε να καταλάβετε τη δική σας στάση απέναντι σε καταστάσεις και γεγονότα. Έτσι θα προχωρήσετε πιο συνειδητοποιημένοι σε κινήσεις για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08) Ερωτική άνοδος

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08)

 Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να κρατάτε μέσα σας συναισθήματα τα οποία σας δημιουργούν ένταση και στεναχώρια. Ζήλια, ενοχές και τύψεις θα ταλαιπωρήσουν κάποιες σχέσεις. Ίσως επίσης αποκαλυφθούν οικογενειακά μυστικά ή βγουν στο φως πράγματα που μπορεί να σας εκθέσουν. Την λύση σε όλα τα παραπάνω θα σας δώσει η ειλικρινής επικοινωνία. Κάντε νέα σχέδια και επενδύστε στο πάθος και την αισιοδοξία αλλά και σε ένα ανανεωτικό ταξίδι!

 Ελεύθεροι, στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν προβλήματα σχετικά με το σπίτι ή τους γονείς σας. Ωστόσο, έχετε καλές ερωτικές προοπτικές αυτές τις ημέρες και μπορείτε να κάνετε σημαντικές ερωτικές γνωριμίες, κυρίως μέσα από τον χώρο της καριέρας σας, με άτομα που έχουν καλή κοινωνική θέση ή χαίρουν επαγγελματικής καταξίωσης.

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

  Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα δουλεύετε σκληρά για να κατακτήσετε τους στόχους σας, οι οποίοι ως επί το πλείστον αφορούν την επαγγελματική σας ανέλιξη. Αυτό δεν σημαίνει ότι η αγάπη μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Αντιθέτως και σε αυτό τον τομέα κάποιοι βάζετε μεγάλους στόχους. Ο σύντροφός σας, σάς στηρίζει στον αγώνα σας για αναγνώριση και καλύτερη κοινωνική θέση και ο έρωτάς σας μαζί του με κάποιο τρόπο σας βοηθά στο να ανέβετε τη σκάλα της επιτυχίας. Κάποιοι επίσης αυτές τις ημέρες θα αποφασίσετε να παντρευτείτε.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα, είναι πιθανό να δημιουργηθούν νέοι έρωτες, κυρίως μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Μπορεί να νιώσετε έλξη για κάποιον ανώτερό σας στην εργασιακή ιεραρχία ή για κάποιο άτομο το οποίο έχει μεγάλη κοινωνική δύναμη και θέση. Σχέσεις που θα δημιουργηθούν τώρα, θα σας βοηθήσουν στο να αποκτήσετε κύρος και κοινωνική αναγνώριση.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 – 22/08)

 Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα έχετε στο μυαλό σας πολλά σχέδια που αφορούν την σχέση σας αλλά και τα παιδιά σας ή τον επικείμενο ερχομό ενός παιδιού. Για να μπορέσετε όμως να τα επιτύχετε όλα αυτά, χρειάζονται αλλαγές οι οποίες σας αγχώνουν. Ορισμένοι επίσης σκέφτεστε μια αλλαγή στην κοινωνική σας κατάσταση, επομένως μπορεί να βρίσκεστε σε μια φάση που να αξιολογείτε το ενδεχόμενο να προχωρήσετε είτε σε έναν γάμο είτε σε έναν χωρισμό.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορεί να προκύψουν στη ζωή σας ξαφνικές γνωριμίες οι οποίες θα σας ενθουσιάσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε ευτυχισμένοι. Αυτές μπορεί να γίνουν μέσω της μεσολάβησης γυναικείων προσώπων. Ωστόσο, για να είστε σίγουροι ότι οι γνωριμίες αυτές θα  προχωρήσουν, θα πρέπει να μην δράσετε παρορμητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 21/09) Έρωτας και λογική

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

 Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, εκμεταλλευτείτε το ξεκίνημα της εβδομάδας για να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας, να κάνετε μελλοντικά σχέδια ή να κανονίσετε ένα ταξίδι. Οι υπόλοιπες ημέρες θα είναι για εσάς πιο ήρεμες ερωτικά, ενώ σχεδόν σίγουρα θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, καθώς φαίνεται ότι υποχρεώσεις έναντι τρίτων σας αγχώνουν και ζητούν την προσοχή σας.

 Ελεύθεροι, το ξεκίνημα της εβδομάδας ευνοεί τις νέες ερωτικές γνωριμίες με άτομα από το εξωτερικό ή με άτομα που ζουν μακριά από εσάς. Νέες αγάπες μπορεί να προκύψουν εντελώς ξαφνικά από το διαδίκτυο. Το υπόλοιπο της εβδομάδας θα είναι ήσυχο για τα ζητήματα της καρδιάς.

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

 Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα σας φέρνει μια ευκαιρία να λύσετε προβλήματα στη σχέση και στο γάμο σας. Αν τελευταία είχε μπει ανάμεσά σας ερωτική ψυχρότητα εξαιτίας υπερβολικών υποχρεώσεων με τα παιδιά σας, τώρα θα έρθετε πιο κοντά, ίσως μέσω ενός ρομαντικού ταξιδιού. Κάποιοι επίσης μπορεί να προχωράτε σε μια επισημοποίηση της σχέσης ως φυσικό επακόλουθο μιας μακροχρόνιας κοινής πορείας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες έχετε τη δυνατότητα και την ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες με άτομα τα οποία έχουν σχέση με το εξωτερικό, με τον χώρο της εκπαίδευσης ή ακόμα και με τον νομικό κλάδο. Ο έρωτας αυτές τις ημέρες έχει ώριμο και σοβαρό χαρακτήρα. Επομένως σχέσεις που θα δημιουργηθούν τώρα, μπορεί να μη στηρίζονται στο μεγάλο δυνατό πάθος αλλά έχουν λογικές βάσεις για να εξελιχθούν σοβαρά στο μέλλον.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 21/09)

 Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες, θα υπάρχουν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας και θα νιώσετε απογοητευμένοι ή ακόμα και παραπλανημένοι για κάποια ζητήματα που αφορούν την εξέλιξη του δεσμού σας. Ωστόσο το σαββατοκύριακο, ξαφνικές θετικές εξελίξεις θα διαλύσουν το σύννεφο της αμφιβολίας που είχε απλωθεί πάνω από την ερωτική σας σχέση.

 Ελεύθεροι, την εβδομάδα αυτή πρέπει να προσέχετε στις ερωτικές γνωριμίες, καθώς δεν είστε σε θέση να κρίνετε σωστά τα άτομα που έχετε απέναντί σας, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να πέσετε θύμα εξαπάτησης και αυταπάτης. Στο κλείσιμο όμως της εβδομάδας, ξαφνικές εξελίξεις και γνωριμίες μπορεί να προκύψουν με άτομα που όμως δεν ζουν στον ίδιο τόπο με εσάς ή που μπορεί να γνωρίσετε από το διαδίκτυο.

ΖΥΓΟΣ (22/09 – 22/10) Έρωτας – Χρήματα – Παρελθόν

Α΄ Δεκαήμερο (22/09 – 01/10)

 Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα η ερωτική σας σχέση με τον αγαπημένο σας, θα ζήσει στιγμές αναβίωσης του σεξουαλικού πάθους. Δημιουργικά σχέδια που έχετε οι δυο σας για την αγάπη σας και την κοινή σας πορεία, μπορούν τώρα να τεθούν σε εφαρμογή, ενώ κάποιοι θα σκεφτείτε σοβαρά να γίνετε γονείς.

 Ελεύθεροι, μπορεί να μην το έχετε ακόμα καταλάβει, αλλά ζείτε σημαντικές στιγμές για την ερωτική σας ζωή. Ακόμα κι αν οι ερωτικές γνωριμίες δεν στέφονται πάντα με επιτυχία, η περίοδος αυτή είναι για εσάς το ερωτικό προοίμιο για πολλές σημαντικές εξελίξεις στο μέλλον. Οπότε μην απογοητεύεστε. Ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα δώστε βάση σε γνωριμίες που θα προκύψουν μέσα από τον χώρο των συνεργασιών σας ή με άτομα τα οποία έχουν σχέση με τον χρηματοοικονομικο τομέα.

Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

 Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή δεν θα φέρει στη ζωή σας πολλές ερωτικές εξελίξεις. Έχετε άγχος σε σχέση με τα οικονομικά σας και συγκεκριμένα με κληρονομικά και περιουσιακά ζητήματα και οφειλές έναντι τρίτων. Τα οικονομικά του συντρόφου μπορεί επίσης να περνούν μια δύσκολη στιγμή με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα γενικότερο κλίμα αβεβαιότητας που δεν ευνοεί την ερωτική σας διάθεση.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα δεν έχετε ερωτική διάθεση. Ο τομέας της εργασίας και της καθημερινότητας σας πιέζει, ενώ ταυτόχρονο οικονομικό άγχος σας δημιουργεί ανασφάλεια. Επιστήσατε την προσοχή σας σε αυτούς τους τομείς και αναμένετε την επόμενη εβδομάδα για νέες ερωτικές εξελίξεις.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 22/10)

 Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα διαφορετικές ιδέες και επιθυμίες ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο θα βγουν στην επιφάνεια. Προβλήματα στο δεσμό σας, που έχουν τη βάση τους στο παρελθόν και τα οποία έχουν να κάνουν µε συμπεριφορές του συντρόφου που σας έχουν πληγώσει επανεμφανίζονται. Προσπαθήστε να καταλάβετε τι είναι αυτό που θέλετε από τη σχέση σας και μιλήστε ειλικρινά με τον αγαπημένο σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες παρελθοντικές πληγές που έχουν να κάνουν με συναισθηματικές απώλειες και χωρισμούς, έρχονται στο μυαλό σας και σας ταλαιπωρούν. Επιτρέψτε στον πόνο να σας οδηγήσει στο να λύσετε όλα όσα σας εμποδίζουν και σας μπλοκάρουν στο να δημιουργήσετε υγιείς ευτυχισμένες ερωτικές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 22/11) Ερωτική επέκταση

Α΄ Δεκαήμερο (23/10 – 01/11)

 Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν διαφωνίες ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας για θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Ο ένας προσπαθεί να καταπιέσει τον άλλον και προσπαθείτε να επιβάλετε ο καθένας τη δική του άποψη. Προβλήματα με γονείς ή πεθερικά μπορεί επίσης να προκύψουν. Με υπομονή και κατανόηση θα διατηρήσετε την αρμονία και θα λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές.

  Ελεύθεροι, το ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να φέρει ερωτικές γνωριμίες. Ωστόσο, ίσως είστε ψυχροί και απόμακροι ή μπορεί αντίθετα να είστε υπερβολικά ή μεθοδευμένα ένθερμοι. Πρέπει λοιπόν να προσέξετε τους τρόπους σας. Κάποιοι ψάχνετε με κάθε κόστος μια ερωτική επαφή με αποτέλεσμα να κάνετε λάθος επιλογές.

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

 Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα είναι πολύ καλή για την σχέση σας. Θα έχετε ευκαιρίες να έρθετε κοντά με τον αγαπημένο σας και να βάλετε γερές βάσεις σε σχέδια που έχετε για την κοινή σας ζωή. Ώριμες αποφάσεις για γάμους μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα σοβαρής σκέψης. Κάποιοι δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε και μια συνεργασία με τον αγαπημένο σας.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα οι ερωτικές γνωριμίες θα έχουν έναν σοβαρό χαρακτήρα. Επομένως μπορεί να γεννηθούν σχέσεις που θα έχουν σταθερή ανοδική πορεία. Ευνοούνται επίσης οι έρωτες με διαφορά ηλικίας ή με άτομα τα οποία είναι ώριμα και σοβαρά.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11)

 Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, μπορείτε να κάνετε ξαφνικές αλλαγές στην σχέση σας, ούτως ώστε να οδηγηθείτε σε μελλοντικές καλές εξελίξεις. Σας περιμένει πρόοδος μαζί σαν ζευγάρι, ενώ ορισμένοι θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και να βάλετε νέες βάσεις για το μέλλον. Μπορεί να αλλάξετε σπίτι, να δρομολογήσετε μία μετακόμιση ή να ξεκινήσετε μία συμβίωση.

  Ελεύθεροι, αυτή η εβδομάδα είναι καλή για την ερωτική σας ζωή. Οι εξελίξεις θα είναι ξαφνικές και αναπάντεχες και ο έρωτας θα εμφανιστεί στη ζωή σας γενναιόδωρος. Ξεκινάνε λοιπόν ερωτικές σχέσεις οι οποίες θα σας πάνε πολύ μακριά και οι οποίες μπορεί γρήγορα να εξελιχθούν και να βελτιώσουν με κάποιον τρόπο την κοινωνική σας φήμη και εικόνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12) Παιχνιδιάρικος έρωτας

Α΄ Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

 Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα φέρνει πάθος, έρωτα και χαρά στις ζωές των ερωτευμένων. Έρχεστε κοντά με τον αγαπημένο σας και θα παρατηρήσετε τόνωση της έλξης μεταξύ σας. Η σχέση σας θα απολαύσει την διασκέδαση, την χαρά και τις κοινές ευχάριστες δραστηριότητες. Αν έχετε παιδιά, οι ημέρες είναι ευνοϊκές για να ασχοληθείτε μαζί τους.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε και να νιώσετε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Όσα σας προβληματίζουν θα μπουν στην άκρη, αφού οι μέρες επιτάσσουν ευχάριστες δραστηριότητες, όποιες και αν είναι αυτές για τον καθένα σας. Μέσα από αυτές θα έχετε άφθονες ευκαιρίες να φλερτάρετε και δεν είναι διόλου απίθανο να ξεκινήσει μία ερωτική σχέση.

Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12)

 Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, η οικογενειακή ζωή, οι υποχρεώσεις, οι σχέσεις με γονείς και πεθερικά αλλά και με τον αγαπημένο σας, σας πιέζουν και σας δημιουργούν βάρη και πολλές ευθύνες. Η εβδομάδα λοιπόν φέρνει βαριά διάθεση, ενώ καλό είναι να προσέχετε πιθανή υπερκόπωση λόγω υπερβολικών υποχρεώσεων στην εργασία.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες πολλές υποχρεώσεις στο σπίτι θα σας δημιουργήσουν ευθύνες και βαριά διάθεση. Επιπρόσθετα, ο τομέας της εργασίας σας αγχώνει και ίσως εκεί να πρέπει να κάνετε κάποιες σημαντικές βελτιώσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι να μην έχετε χρόνο και όρεξη για να κυνηγήσετε το φλερτ και τον έρωτα.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12- 31/12)

 Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα η σκέψη και ο λόγος σας είναι διπλωματικά και έτσι μπορείτε εύκολα να πείσετε τον αγαπημένο σας για αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Μπορείτε λοιπόν να λύσετε τα μεταξύ σας προβλήματα, ενώ σίγουρα θα μπορέσετε να διασκεδάσετε οι δύο σας κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν. Αν έχετε παιδιά, μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Αν εκείνα είναι μεγάλα σε ηλικία μπορεί να σας πούνε ότι τα ίδια ερωτευτήκανε!

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε γνωριμίες μέσω ευχάριστων δραστηριοτήτων και να νιώσετε ότι ερωτεύεστε σαν παιδί. Είστε κοινωνικοί, η καλή σας διάθεση είναι μεταδοτική και το μυαλό σας γοητευτικό για τους άλλους! Αυτά είναι τα όπλα στην ερωτική φαρέτρα σας για να κατακτήσετε τον ερωτικό σας στόχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/01) Όμορφες στιγμές για την αγάπη

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12)

 Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα είναι πολύ όμορφη για την ερωτική σας ζωή. Δεν αποκλείεται να έχετε πολλές κοινωνικές προσκλήσεις μαζί με τον αγαπημένο σας, να κυκλοφορήσετε και να φανείτε προς τα έξω σαν ζευγάρι. Κάποιοι θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ενώ άλλοι θα έχετε πολύ ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας. Είστε ορμητικοί και επιδιώκετε αλλαγές λοιπόν στο σπίτι και την οικογένεια με την αγάπη  να είναι στο πλευρό σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θα είναι πολύ δύσκολο να μην ερωτευτείτε και να μην ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Ακόμη και όσοι είστε ορκισμένοι εργένηδες θα ρίξετε τώρα τις άμυνές σας και θα αφήσετε τον έρωτα να σας παρασύρει σε μοναδικές στιγμές.

B΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

 Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες θα υπάρξουν άφθονες ευκαιρίες για να μιλήσετε σοβαρά με το ταίρι σας. Μιλήστε λοιπόν για όσα θέλετε και κάντε καλά σχεδιασμένες κινήσεις για να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά σε όσα επιθυμείτε. Μία μετακόμιση, ένα ταξίδι, σχέδια για εγκυμοσύνες ευνοούνται. Ευνοείται επίσης η επικοινωνία με τον στενό σας περίγυρο.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε σοβαρές ερωτικές γνωριμίες με πρόσωπα που έρχονται στην ζωή σας κυρίως μέσα από τον στενό σας περίγυρο. Οι ημέρες είναι ερωτικές και μπορούν να εγγυηθούν την δημιουργία σοβαρών και ώριμων σχέσεων.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 19/01)

 Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτές τι ημέρες μπορείτε να έρθετε κοντά με τον αγαπημένο σας, να καταλάβετε τα συναισθήματά του και να βρείτε τρόπους να αντιμετωπίσετε παλιές ερωτικές πληγές και ερωτικά παράπονα. Μιλήστε για όσα σας απασχολούν, μην τα κρατάτε μέσα σας. Εκφράστε στον καλό σας την δική σας οπτική και το πως έχετε εσείς βιώσει τα πράγματα. Θα δείτε ότι η αγάπη είναι σύμμαχός σας.

 Ελεύθεροι, την εβδομάδα αυτή, θα έρθουν στο μυαλό σας καταστάσεις που μπορεί να σας έχουν πληγώσει ερωτικά. Μπορείτε όμως τώρα να τις αντιμετωπίσετε. Δεν αποκλείεται επίσης να κάνετε γνωριμίες με άτομα τα οποία θα σας κάνουν να ξεχάσετε παλιά ερωτικά τραύματα και να δείτε ξανά την αγάπη με αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01 – 18/02) Νέα ξεκινήματα

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

 Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα φέρνει ενάρξεις σημαντικών αλλαγών για την ζωή σας. Γίνεστε περισσότερο φιλόδοξοι και δραστήριοι και αποφασίζετε να κινηθείτε προς την πραγμάτωση των  φιλοδοξιών σας. Αυτές αφορούν σίγουρα την σχέση σας, το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Ευνοούνται επίσης σύντομα ταξίδια και επαφές κάθε είδους, ενώ αν έχετε παιδιά θα ασχοληθείτε επιμελώς με την εκπαίδευσή τους.

 Ελεύθεροι αυτή την εβδομάδα, είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και επικοινωνιακοί, ενώ η γοητεία σας θα είναι μαγνητική. Ομιλητικοί, ενδιαφέροντες και σεξουαλικοί θα είναι δύσκολο να μην τραβήξετε την προσοχή των ερωτικών σας στόχων. Γνωριμίες μπορούν να γεννηθούν μέσω των αδελφών σας, των καλών σας φίλων ή ακόμα και μέσω μελών της οικογένειας. Μπορείτε επίσης να γνωρίσετε κάποιον κατά την διάρκεια κοντινών μετακινήσεων ή μέσω του διαδικτύου.

 Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

 Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες θέλετε να κάνετε νέα ξεκινήματα σε σπίτι και οικογένεια. Γνωρίζετε ότι αυτά δεν μπορούν να γίνουν από την μία στιγμή στην άλλη και ότι θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες σε όσα επιθυμείτε να πετύχετε. Είτε θέλετε λοιπόν να αλλάξετε σπίτι, είτε να επεκτείνετε την οικογένειά σας, είτε να παντρευτείτε είτε ακόμα και να χωρίσετε, θα πρέπει να σχεδιάσετε καλά τα βήματά σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες είστε πλήρως αφοσιωμένοι σε θέματα που αφορούν το σπίτι σας, τους γονείς σας, αλλά σε ένα πιο βαθύ επίπεδο και τον ίδιο τον πυρήνα της ύπαρξής σας. Επιθυμείτε έντονα μία δυνατή αλλαγή στα παραπάνω και λαχταράτε μία σχέση που θα σας βγάλει από το τέλμα και θα μεταμορφώσει την ζωή σας. Ναι, γνωριμίες μπορούν να έρθουν στην ζωή σας αυτές τις ημέρες τις οποίες πρέπει να προσεγγίσετε με ώριμες κινήσεις.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 18/02)

 Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα κάποιες θετικές αλλαγές που θα συμβούν στο σπίτι και στην οικογένειά σας, θα σας δώσουν ιδιαίτερη ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Η διάθεση σας είναι πολύ καλή και μπορείτε να οργανώσετε ευχάριστες συγκεντρώσεις με αδέρφια, φίλους και συγγενείς. Έρχεστε κοντά με τον αγαπημένο σας και αν έχετε παιδιά, θα ασχοληθείτε πολύ μαζί τους. Κάποιοι θα αποφασίσετε τώρα να ξεκινήσετε μια συμβίωση ενώ άλλοι να αλλάξετε σπίτι προς το καλύτερο.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα οι δικοί σας άνθρωποι, οι γονείς σας, τα αδέρφια σας και οι φίλοι σας θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Είναι πιθανόν μια γυναίκα από τα παραπάνω άτομα να αναλάβει τον ρόλο της “προξενήτρας”παρουσιάζοντάς σας έναν άνθρωπο που θα σας συγκινήσει ερωτικά.

ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03) Καλές στιγμές

Α΄ Δεκαήμερο (19/02 – 29/02)

 Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα βγείτε μαζί με το ταίρι σας, θα βρείτε καλούς φίλους και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές. Ευνοούνται επίσης σύντομα κοντινά ταξίδια. Είναι ακόμη πιθανό να θελήσετε με τον καλό σας να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσο και να ξεκινήσετε τώρα την έρευνα για την αγορά ίσως ενός αυτοκινήτου.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα είστε πολύ κοινωνικοί και το τηλέφωνό σας κυριολεκτικά δεν θα σταματήσει να χτυπάει. Δεν θα σταματήσετε να δέχεστε προσκλήσεις για ευχάριστες συναναστροφές με φίλους, αδέλφια, συγγενείς ακόμα και με γείτονες. Μέσα από αυτές λοιπόν τις επαφές, δεν αποκλείεται να κάνετε και μια γνωριμία η οποία εναλλακτικά θα μπορούσε να προκύψει και από το διαδίκτυο.

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

 Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα έχετε ευκαιρίες να λύσετε θέματα που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί λόγω προβληματικής επικοινωνίας. Μπορείτε τώρα να προωθήσετε τις ιδέες σας και να πείσετε τον αγαπημένο σας για αυτές.  Αυτές αφορούν τη βελτίωση της καθημερινότητάς σας, τις σχέσεις με σημαντικούς και για τους δύο σας ανθρώπους ή ακόμα και τα παιδιά σας. Τέλος, δεν αποκλείεται να κάνετε μια κοντινή εκδρομή η οποία θα σας αναζωογονήσει.

 Ελεύθεροι, την εβδομάδα αυτή θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες αφού νιώθετε μέσα σας την ανάγκη να έρθετε κοντά με κάποιον και να φλερτάρετε. Αυτές μπορεί να προκύψουν μέσα από το φιλικό σας κύκλο, μέσω των αδελφών σας ή ακόμα και κατά τη διάρκεια ταξιδιών κυρίως για εργασιακούς λόγους.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

 Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που θα σας μπερδέψουν ή θα σας αγχώσουν σχετικά με την οικογένεια και το σπίτι. Παρεξηγήσεις θα μπορούσαν να προκύψουν για οικονομικούς κυρίως λόγους αλλά γρήγορα θα τις ξεπεράσετε. Το κλείσιμο της εβδομάδας σας υπόσχεται όμορφες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σας. Εκείνος μπορεί να σας ξαφνιάσει ευχάριστα με το να σας προτείνει να κάνετε κάτι διαφορετικό από όσα συνηθίζετε για να διασκεδάσετε.

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα ξεκινά ήσυχα. Το σαββατοκύριακο όμως το κλίμα αλλάζει άρδην και ο έρωτας μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι. Η διάθεσή σας ανεβαίνει και είστε έτοιμοι να φλερτάρετε και να κλέψετε τις ερωτικές εντυπώσεις. Ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες μπορεί να προκύψουν στις οποίες δεν θα μπορέσετε και δεν πρέπει να αντισταθείτε.

Από την Ιωάννα Ζιαμπίρη

Πηγή: christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη