Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (13/05)

Συναισθηματική και δημιουργική έκφραση. 

Η Σελήνη στη ζωδιακή περιοχή του Καρκίνου τονίζει την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια και οικογενειακή συνοχή, με έντονες ευαισθησίες και μεταπτώσεις στην διάθεση μέχρι το μεσημέρι. Καλούμαστε να εστιάσουμε σε αυτούς που αγαπάμε αλλά και να έρθουμε σε επαφή με τα ενδόμυχα συναισθήματά μας.

Από τις 12:13 έως 13:36 θα βρίσκεται σε κενό πορείας και μας προδιαθέτει να ασχοληθούμε με οτιδήποτε αφορά το σπίτι, την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία, οικεία πρόσωπα, με αλλαγές στο σπίτι και εργασίες στον κήπο.

Ανταποκρινόμαστε με ευαισθησία και έντονο συναισθηματισμό σε κάθε ερέθισμα και μπορεί να επηρεαστούμε πολύ πιο εύκολα από το στενό μας περιβάλλον. Εάν  το προηγούμενο διήμερο είχαμε να διαχειριστούμε οικογενειακές υποθέσεις, όπως την αγορά ή την ενοικίαση κατοικίας και δεν ολοκληρώθηκαν, ας αποφύγουμε να επισπεύσουμε ό,τι δεν προλάβαμε κατά την διάρκεια της κενής πορείας. Καλύτερα να σχεδιάσουμε πιο προσεκτικά τις κινήσεις μας και να τις βάλουμε σε εφαρμογή από το απόγευμα. Σε αυτή την ώρα είναι καλύτερη να ασχοληθούμε με εργασίες καθημερινές που είναι οικείες και μας χαλαρώνουν.

Χρειάζεται να κάνουμε ένα μικρό συναισθηματικό διάλειμμα και να αποφύγουμε την αμυντική στάση, αν νιώσουμε λίγο πιεσμένοι σήμερα, για να επανεξετάσουμε τα τελευταία δεδομένα και να προγραμματίσουμε από το μεσημέρι και μετά τις εξελίξεις.

Από το μεσημέρι και μετά η διάθεση αλλάζει γίνεται πιο ευχάριστη και αυξάνεται η ζωτικότητα μας. Μπορούμε να ασχοληθούμε με τις αγοραπωλησίες μας,  θέματα επενδύσεων, επιχειρήσεις, και αγορές σε ακριβά και ωραία πράγματα.

Παράλληλα η Σελήνη από τον Λέοντα, θα συναντηθεί άμεσα σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και αυτή η δυναμική μπορεί να δοκιμάσει κάποιες σχέσεις, καθώς ενισχύει ανασφάλειες και χρωματίζει με έντονο συναισθηματικό φορτίο τις ερωτικές σχέσεις. Οι απαιτήσεις των άλλων μπορεί να μας δημιουργούν κάποια απογοήτευση και ξεσπάσματα αλλά ταυτόχρονα τονίζεται η ανάγκη να γίνουμε το επίκεντρο της προσοχής με χειριστική συμπεριφορά.

Δίνοντας αξία σε αυτά που αποτελούν συναισθηματική τροφή για τις ανάγκες μας, τότε νιώθουμε την συναισθηματική ασφάλεια για να  διαχειριστούμε τις καταστάσεις με σύνεση και ισορροπία.

Επηρεάζονται  κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού που έχουν γεννηθεί στα τέλη  του 3ου δεκαημέρου και τα Σταθερά Ζώδια που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 1ου δεκαημέρου.

Σημείωση: Αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις. Να έχετε όμως υπόψη σας ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό αστρολογικό  χάρτη του και την κατάσταση του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι σαν κυρίαρχη δύναμη

Ας δούμε πως θα επηρεαστούν τα 12 Ζώδια ανάλογα με τον Ωροσκόπο. Διαβάζετε το Ζώδιο του Ωροσκόπου, του Ήλιου και της Σελήνης για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Κριός

Αυτή την εποχή ο Κυβερνήτης Άρης στο ζώδιο σας, προτρέπει να κυνηγήστε άμεσα τα όνειρα σας και τους στόχους σας. Με την Σελήνη όμως στον τομέα της οικογένειας και σε κενό πορείας νωρίς το μεσημέρι, σας καλεί να εξισορροπήσετε με υπομονή τις επιθυμίες σας. Αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και προγραμματίστε αυτά που θέλετε για να δραστηριοποιηθείτε μετά το μεσημέρι που η Σελήνη θα περάσει στο Λέοντα και θα σας υποστηρίξει για να αξιοποιήσετε την δυναμική σας.

Ταύρος

Σήμερα, μέχρι το μεσημέρι, μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο για να απολαύσετε κάποιες ανέσεις που σας επιτρέπει η Αφροδίτη τώρα από το ζώδιο σας και να αναζωογονηθείτε. Θα χρειαστεί να είστε προσαρμοστικοί σε επαγγελματικές συζητήσεις και να παραμείνετε συνδεδεμένοι με ανθρώπους που έχουν αγκαλιάσει με ενδιαφέρον και αξιοπιστία  τις ιδέες σας. Μέχρι το μεσημέρι καλύτερα να δείξετε φροντίδα  στους ανθρώπους που αγαπάτε, για να εμβαθύνετε τις σχέσεις σας. Από το μεσημέρι και μετά μπορείτε να ξεκινήσετε δυναμικά και αποφασιστικά τα σχέδια σας.

Δίδυμοι

Σήμερα θυμηθείτε να επιδοθείτε σε προσωπική αυτοφροντίδα και να μην ξοδεύεται την ενέργεια σας σε πολλά ενδιαφέροντα. Βάλτε κάποιες προτεραιότητες ιδιαίτερα μέχρι το μεσημέρι και προσαρμόσετε την έμφυτη περιέργεια σας να μην ακολουθεί τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα της ημέρας.  Μην βιάζεστε να προχωρήσετε σε άσκοπες σπατάλες που μπορεί να επηρεάσουν την οικονομική σας σταθερότητα.

Καρκίνος

Σήμερα δεν μπορείτε να κρύψετε τα συναισθήματα σας και την δυσαρέσκεια σας καθώς εύκολα σας κατακλύζουν τα συναισθήματα σας. Η διάθεση σας είναι μεταβαλλόμενη και τα παίρνετε όλα πολύ προσωπικά. Είναι σημαντικό μέχρι το μεσημέρι να έχετε μεγαλύτερο αυτοέλεγχο και να μην αντιδράσετε σπασμωδικά στους γύρω σας. Συνιστάται να διατηρήσετε τα όρια σας για να  αποφύγετε την συναισθηματική εξάντληση. Ωστόσο, θα μπορέσετε να εκφράσετε καλύτερα τις ανάγκες σας με πιο παιχνιδιάρικη διάθεση από το μεσημέρι και μετά.

Λέων

Σήμερα έχετε περισσότερο ανάγκη να αποτραβηχτείτε σε ένα ήρεμο περιβάλλον και να αποφορτιστείτε. Σας πλημμυρίζουν βέβαια συναισθήματα που είναι δύσκολο να εκφράσετε καθώς αισθάνεστε ανασφάλεια και αναζητάτε την κατανόηση. Αποφορτίστε μέχρι το μεσημέρι τα χαοτικά σας συναισθήματα και από το απόγευμα η διάθεση σας θα αρχίσει να σας επιτρέπει περισσότερη ελευθερία κινήσεων και καλύτερες προϋποθέσεις για να εκφραστείτε πιο άνετα.

Παρθένος

Σήμερα  νιώθετε την ανάγκη να βρείτε την θαλπωρή και την ασφάλεια μέσα από τους φίλους σας για να παρουσιάσετε ένα έργο σας ή  να αξιοποιήσετε την έμπνευση σας.  Η φαντασία σας βοηθά στο να τροφοδοτήσετε με τις ιδέες σας  το κοινό και να φερθείτε με περισσότερη ενσυναίσθηση στις κοινωνικές σας σχέσεις. Αποφύγετε καλύτερα την εξάρτηση από την γνώμη των άλλων  και  εκτιμήσετε τον εαυτό σας και  κάποιες χαρές της ζωής. Αφουγκραστείτε την διαίσθηση σας και επικεντρωθείτε στο να βρείτε τρόπους να διοχετεύσετε τα δημιουργικά σας έργα και την φαντασία σας.

Ζυγός

Σήμερα  η επαγγελματική σας ζωή και οι φιλοδοξίες σας έρχονται στο  προσκήνιο, αλλά να θυμάστε πως απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί για να μην εκτεθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο λόγω κυκλοθυμίας. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις που θα σας φορτίσουν συναισθηματικά ή απαιτήσεις που σας κουράζουν. Διοχετεύστε την συναισθηματική σας δύναμη στο να μην ανταποκριθείτε παρορμητικά σε προκλήσεις, αλλά αγκαλιάστε αυτό που μπορεί να σας ανανεώσει στον τομέα που ασχολείστε.

Σκορπιός

Η ανησυχία σας σήμερα συναντά την ανάγκη σας να εξερευνήσετε την κάθε πληροφορία που σας δίνει πρόσβαση σε εμπειρίες που βοηθούν ταυτόχρονα μέσω της διαίσθηση σας να ανοίξετε το μυαλό σας πέρα από τα καθημερινά θέματα.  Καθώς το βλέμμα διευρύνεται αισθάνεστε και περισσότερη κατανόηση ακόμα και για τον εαυτό σας σήμερα και αισιοδοξία να απαλλαγείτε από συναισθηματικά φορτία που σας επηρεάζουν. Αφεθείτε  λίγο και δείτε με πιο φωτεινή ματιά τη ζωή.

Τοξότης

Σήμερα έρχεστε αντιμέτωποι με τις δικές σας ανασφάλειες και φοβίες και αυτό πιθανόν να σας εξαντλεί συναισθηματικά. Εάν υπάρχουν οικονομικά αδιέξοδα που σας αγχώνουν προσπαθήστε να μην επηρεαστείτε από τις μεταβολές που πιθανόν συμβαίνουν, αλλά να αναγνωρίσετε ποια μοτίβα αντιδράσεων σας ενισχύουν την ανασφάλεια και στραγγίζουν το μυαλό σας χωρίς αποτέλεσμα. Από το μεσημέρι και μετά, μπορεί να νιώσετε πιο δυνατοί για να διαχειριστείτε κάποιες οικονομικές αποφάσεις.

Αιγόκερως

Οι εξελίξεις σήμερα μπορεί να σχετίζονται με τους ανθρώπους του στενού σας κύκλου και θα πρέπει να ξεχωρίσετε ποιες είναι οι προθέσεις αυτών των ατόμων που σας επηρεάζουν. Βλέπετε πως ήρθε η ώρα να ακούσετε τις ανάγκες του συντρόφου σας και να παγώσετε για λίγο την δική σας ανάγκη. Ακούστε προσεκτικά και ασχοληθείτε με τα οικογενειακά σας θέματα για να χαράξετε με καλύτερη διάθεση την υπόλοιπη ημέρα.

Υδροχόος

Θυμηθείτε σήμερα να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας σε ένα δημιουργικό έργο που μπορεί να έχετε στα σκαριά.  Σχετικά με τα ερωτικά σας φαίνεται να περνάτε μια αρκετά ενδιαφέρουσα συναισθηματική κατάσταση που σας συναρπάζει. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να θέλετε να πάρετε κάποια ρίσκα και να απογειώσετε κάποια σχέδια σας. Λίγο προσοχή, αφήστε καλύτερα για αργότερα τα ρίσκα.

Ιχθύες

Σήμερα μπορεί να νιώθεις πως διαθέτεις την εσωτερική δύναμη που χρειάζεται για να πάρεις την πρωτοβουλία να προχωρήσεις σε κάποιους στόχους σου. Η συναισθηματική ισορροπία θα σε βοηθήσει και θα αποτελέσει το κλειδί για να μην χάσεις την κατεύθυνση σου. Εναρμονίσου με την διαίσθηση σου και πάρε το τιμόνι για να δράσης την κατάλληλη στιγμή.

Από τη Ράνια Μαρκέλλη

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη