Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Βασίλισσα Camilla: Έτσι αντέδρασε όταν αντίκρισε μία πίτα που είχε σχήμα το κεφάλι του βασιλιά Κάρολου

Ένας αρτοποιός βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω της αντίδρασης του βασιλιά και της βασίλισσας.

Για την τελευταία τους βασιλική εκδήλωση πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές, ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Camilla βρέθηκαν να επισκέπτονται το κτήμα τους Sandringham στο Νόρφολκ. Η εκδήλωση αφορούσε την πολυαναμενόμενη 140η ανθοκομική έκθεση του Sandringham.

Ένας τυχερός αρτοποιός βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής των μέσων ενημέρωσης λόγω της αντίδρασης του βασιλιά και της βασίλισσας σε μια συγκεκριμένη πίτα. Ο Κάρολος και η Camilla έμειναν κάπως αποσβολωμένοι όταν συνάντησαν ένα πορτρέτο του βασιλιά με ραβέντι και μήλο. Η Camilla φέρεται να είπε χαριτολογώντας “αυτό μοιάζει πολύ με τον σύζυγό μου”. Η Jackie Marshall, η αρτοποιός πίσω από αυτή τη δημιουργία, δήλωσε αργότερα στο BBC ότι “τα αυτιά δεν προορίζονταν να είναι τόσο μεγάλα, απλώς αυξήθηκαν στο φούρνο”. Είπε ότι το να κάνει τον βασιλιά και τη βασίλισσα να γελάσουν ήταν για εκείνη το πραγματικό βραβείο της ημέρας.

Διάβασε ακόμη – Βασίλισσα Camilla: Γιορτάζει τα 76α γενέθλια της

Η ανθοκομική έκθεση του Σάντριγχαμ έχει γίνει με την πάροδο των χρόνων το αγαπημένο θέαμα των βασιλικών οικογενειών. Αν και η έκθεση διαρκεί μόνο μία ημέρα, προσελκύει πάνω από 20.000 άτομα ετησίως. Η εκδήλωση είναι αξιοσημείωτη για το γεγονός ότι περιλαμβάνει διαγωνισμούς γύρω από τα λουλούδια, τα λαχανικά, τα φρούτα και την τέχνη των λουλουδιών. Ο βασιλιάς Κάρολος και η Camilla είχαν παρακολουθήσει την έκθεση πέρυσι, πριν από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Διάβασε ακόμη – Αυτό θα συμβεί στην Camilla αν ο βασιλιάς Κάρολος πεθάνει πρώτος

Ο βασιλιάς και η βασίλισσα έφτασαν με στιλ σε μια άμαξα με άλογα. Η βασίλισσα Camilla εθεάθη να επιδεικνύει ένα βραχιόλι Van Cleef & Arpels αξίας 4.500 λιρών, μαζί με ένα όμορφο φλοράλ φόρεμα, ενώ ο βασιλιάς επέλεξε ένα ανοιχτό μπεζ διμερές κοστούμι και ένα καλοκαιρινό ψάθινο καπέλο.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη