Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Ντίνη Χριστοφόρου: Εγκαινιάζεται η 7η ατομική έκθεση της καλλιτέχνη στην Λάρνακα

Η The O Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση της Ντίνης Χριστοφόρου, της οποία τα έργα είναι εμπνευσμένα από το κύμα του ιμπρεσιονισμού.

Η συγκεκριμένη έκθεση, αποτελεί την έβδομη ατομική έκθεση της Ντίνης Χριστοφόρου και είναι αποτέλεσμα της δημιουργικής της πορείας των τελευταίων δύο χρόνων. Οι πίνακες που θα παρουσιαστούν στην έκθεση, εκφράζουν συναισθήματα, σκέψεις και εσωτερικούς διαλόγους. Αν θα έπρεπε να δώσει ένα τίτλο σε αυτήν την έκθεση θα ήταν: ‘Εσωτερικοί Διάλογοι’, λέει η ίδια. Η έβδομη ατομική έκθεση της Ντίνης Χριστοφόρου εγκαινιάζεται την Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου στις 19:00 και θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες.

Στα έργα κυριαρχούν χρωματικές αντιθέσεις, οι οποίες δημιουργούνται απλώνοντας λάδι σε καμβά και την τοποθέτηση χρωμάτων κυρίως με τη χρήση σπάτουλας και λιγότερο με πινέλα. Στόχος της Χριστοφόρου είναι να δημιουργήσει ενδιαφέρουσες επιφάνειες και εικόνες που δίνουν το αίσθημα της ομίχλης ή μιας αέρινης υφής πάνω σε πιο “πηχτά” στρώματα μπογιάς.

Κάθε έργο αποτελεί ένα εύρημα της φαντασίας της Ντίνης Χριστοφόρου, όπου προσκαλεί τους επισκέπτες να  “βιώσουν” τα δικά τους συναισθήματα και να δώσουν τις δικές τους ερμηνείες, αφήνοντας έτσι τον εαυτό τους να αφεθεί μέσα στους έντονους χρωματισμούς κάθε έργου της.

Διάρκεια έκθεσης: 14 Ιανουαρίου 2022 – 4 Φεβρουαρίου 2022

Ώρες λειτουργίας: Τετάρτη – Σάββατο: 10:00 – 13:00 & 16:00 – 19:00 | Κυριακή: 15:00 – 19:00 (Δευτέρα και Τρίτη κλειστά)

Ιnfo: The O Gallery, Ιωάννου Γλάδστωνος 11, Νικολαίδης Κόμπλεξ, Κατάστημα 3, Λάρνακα, τηλ.: 99659202, [email protected]

Διάβασε ακόμη