Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Αστρολογικές προβλέψεις (21/05)

Δυναμική προσέγγιση των καταστάσεων

Είναι μία ημέρα με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και δυσκολίες. Στις αρχές του 24ωρου η Σελήνη είναι στην  τελευταία μοίρα του Ζυγού. Θέλει να αποκοπεί από τις ψευδαισθήσεις και από τις φαντασιώσεις και να κάτσει να σκεφτεί σε βάθος. Πιθανές απογοητεύσεις μπορεί να φέρουν ανισορροπία στη ζωή.

Στη συνέχεια, περνά στο βαθυστόχαστο Σκορπιό και θέλει να διαχειριστεί τα άγχη και τις φοβίες της. Προτιμά τη μοναξιά της, αποβάλλει εμμονές και τάσεις χειρισμού, για να ξεπεράσει τις δυσκολίες που είχε στις σχέσεις της με τους ανθρώπους γύρω της.

Με κόπο συγκρατεί τα λόγια που θέλει να ξεστομίσει και ξεσπά στις δουλειές της καθημερινότητας για να αποφύγει συγκρούσεις με τους άλλους.

Ας δούμε πώς θα περάσουν την ημέρα τους τα 12 ζώδια. Να διαβάζετε πρώτα το ζώδιο του ωροσκόπου σας, μετά του ήλιου και της σελήνης.

Κριός

Προσπαθείτε να διαχειριστείτε το άγχος και τις δυσκολίες που έχετε στα οικονομικά με τρίτους ή στα οικονομικά του συντρόφου. Η εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων σας ταλαιπωρεί. Πιθανά προβλήματα με τα παιδιά θέλετε να τα βγάλετε από πάνω σας και αγωνίζεστε να τα διαχειριστείτε με κάθε τρόπο. Διοχετεύστε την ένταση σας σε ένα άθλημα ή σε περπάτημα και τρέξιμο.

Ταύρος

Απογοητευτήκατε από την βοήθεια που σας προσέφερε ο σύντροφος ή οι συνάδελφοί σας στη δουλειά και αποφασίσατε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Προσπαθείτε πολύ για την ανάπτυξη της καριέρας σας, ίσως γίνεστε λίγο σκληροί στη συμπεριφορά σας. Τα άτομα που σας ταλαιπωρούν δεν έχουν θέση στη ζωή σας. Η οικονομική και η συναισθηματική σας ασφάλεια είναι πολύ σημαντική για εσάς και αγωνίζεστε για να τα πετύχετε.

Δίδυμοι

Άτομα που σας είχαν υποσχεθεί κυρίως οικονομική βοήθεια για την ανάπτυξη των στόχων σας, δεν κατάφεραν να σας την παρέχουν και απογοητευτήκατε. Πριν κόψετε κάθε επικοινωνία μαζί τους, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να μην μπορούσαν τη δεδομένη στιγμή. Ωστόσο, με πολλή δουλειά και προσπάθεια, θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε πολλά από τα όνειρά σας. Όσοι έχετε μία παράνομη κρυφή σχέση, ενδέχεται να μαθευτεί και να σας φέρει σε αδιέξοδα.

Καρκίνος

Όσοι είστε καλλιτέχνες, είναι ευνοϊκή μέρα να δημιουργήσετε πραγματικά θαύματα. Θα απογοητευτείτε από τα παιδιά σας που δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους. Μην τα αποθαρρύνεται και βοηθήστε τα για να προχωρήσουν. Γενικότερα ασχολείστε για την επίτευξη των στόχων σας και την ανάπτυξη της καριέρα σας.

Με το σύντροφό σας θα έχετε παθιασμένες στιγμές και φροντίζετε για τη διασκέδαση με φίλους.

Λέων

Θα απογοητευτείτε από την έκβαση ενός κληρονομικού θέματος που έχετε με τα αδέρφια σας. Πιθανώς να έρθετε σε σύγκρουση και με το δικηγόρο που έχει αναλάβει αυτό το θέμα. Έχετε όμως το συμπαράσταση του συντρόφου σας και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το σκόπελο που βρέθηκε μπροστά σας. Ωστόσο στην καριέρα σας έχετε καταφέρει πολλά πράγματα, είναι η καλύτερη στιγμή σας. Ίσως παρουσιαστούν κάποιες οικονομικές δυσκολίες αλλά γρήγορα θα ξεπεραστούν.

Παρθένος

Συγγενείς εξ’ αγχιστείας ή δικοί σας συγγενείς που ζουν μακριά, σας έχουν αναθέσει μία υπόθεση που σας έχει κουράσει. Ίσως κανονίζετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με το σύντροφό σας και είναι πολύ καλημέρα να το κλείσετε για να πετύχετε καλύτερες τιμές στα έξοδα ταξιδίου.

Επιδιώκετε την επέκταση της δουλειάς σας στο εξωτερικό και ίσως έρθετε σε κάποια σύγκρουση με τους συνεργάτες σας για τα οικονομικά που απαιτούνται για αυτή την προσπάθεια. Η λεπτομερής οργάνωση των κινήσεων σας, τους πείθει τελικά για την επιτυχία σας.

Ζυγός

Πριν φύγει η Σελήνη από το ζώδιο σας, σας αφήνει μία απογοήτευση και κούραση από το τρέξιμο για τη δουλειά και την καθημερινότητα. Θα ενεργοποιηθείτε για τα οικονομικά και τα δικά σας και του συντρόφου ή αυτά που έχετε με τον συνέταιρο. Η ενασχόληση με επενδύσεις θα έχει καλές προοπτικές. Τα παιδιά σας όλο ζητούν, αλλά σας δίνουν και ευχαρίστηση με τα επιτεύγματά τους. Η προσπάθεια που κάνετε με το σύντροφό σας για αυτά, δεν πάει χαμένη και σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση.

Σκορπιός

Η σχέση με το σύντροφο, σας κινητοποιεί συναισθηματικά. Κουράζεστε στην καθημερινότητα στο σπίτι αλλά από την άλλη αγωνίζεστε για το καλύτερο της σχέση σας. Μπορεί η δουλειά να σας τρώει πολύ χρόνο αλλά δεν πτοείστε και φροντίζετε να περάσετε καλά με το σύντροφο και γιατί όχι να κανονίσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για να αλλάξετε παραστάσεις.

Τοξότης

Η δουλειά σας απασχολεί πολύ και κάποιες φορές αισθάνεστε απογοήτευση ότι δεν σας ανταμείβει όπως σας αξίζει. Η πίεση είναι μεγάλη, θέλετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, κάποιες φορές με πείσμα και με εμμονή. Μην τα παρατάτε, γιατί έχετε μεγάλες προοπτικές επιτυχίας. Στα αισθηματικά γνωρίζετε πολύ κόσμο, γεμίζετε το χρόνο σας με διασκέδαση για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε και κάποιο άτομο που θα ταιριάξετε ερωτικά.

Αιγόκερως

Είναι μία θετική ημέρα για να κάνετε πράγματα με το σύντροφο σας και με τα παιδιά σας. Μία επίσκεψη σε ένα θεματικό πάρκο θα είναι πολύ εποικοδομητική. Μπορεί σήμερα να εργάζεστε από το σπίτι, προσπαθείτε όμως να αποδώσετε τα καλύτερα στη δουλειά σας. Όσοι δεν έχετε σχέση, μπορεί να αποφασίσετε να οργανώσετε μία διασκέδαση με φίλους και να γνωρίσετε κάποιο άτομο το οποίο θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Πιέζεστε και απογοητεύεστε με τα οικονομικά σας. Το έξυπνο και ιδιαίτερο μυαλό σας δεν το βάζει κάτω και προσπαθείτε για τα καλύτερα. Μπορεί να υπάρχουν ξαφνικές ανατροπές και δυσκολίες αλλά τελικά τα καταφέρνετε. Όσοι ασχολείστε με μία ανακαίνιση στο σπίτι θα καταφέρετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί την αισθητική σας. Ασχοληθείτε λίγο και με τον εαυτό σας κάνοντας μία άσκηση που σας ευχαριστεί είτε στο σπίτι είτε σε εξωτερικό χώρο που να σας εμπνέει.

Ιχθύες

Έχετε μεγάλες προοπτικές επέκτασης της δουλειάς σας στο εξωτερικό ή μέσω διαδικτύου. Συναντάτε πολλά άτομα, κάνετε νέες μετακινήσεις ίσως και μακρινές και κοπιάζετε πολύ για το καλύτερο αποτέλεσμα. Έχετε έσοδα από τη δουλειά σας αλλά έχετε και έξοδα για να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τα σχέδιά σας. Σε πολλά ταξίδια σας συνοδεύει ο σύντροφός σας και έτσι η εργασία γίνεται πιο ευχάριστη. Δεν αποκλείεται να οργανώσετε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό και να περάσετε όμορφα με το σύντροφό σας.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη