Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

H ευχάριστη ανακοίνωση που αφορά την Kate Middleton

Eπιστρέφει στα βασιλικά καθήκοντά της;

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η πρωτοβουλία της Kate Middleton να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες για να βοηθήσουν τους γονείς και τα παιδιά τους, κάνει ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός. Η ομάδα εργασίας των επιχειρήσεων του Βασιλικού Ιδρύματος για την πρώιμη παιδική ηλικία δημοσίευσε μια νέα έκθεση στην οποία εκτίθενται τα επιχειρήματα για την απόδοση προτεραιότητας στην πρώιμη παιδική ηλικία και η πρώτη δράση που πρέπει να αναληφθεί ως αποτέλεσμα των εργασιών της.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Πώς άλλαξε η ζωή τους μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Η πριγκίπισσα δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τότε που ανακοίνωσε τη θεραπεία της για τον καρκίνο σε ένα συγκινητικό βιντεοσκοπημένο μήνυμα τον Μάρτιο. Οι κοντινοί της άνθρωποι επισημαίνουν ότι η τελευταία αυτή ανακοίνωση της ομάδας της δεν αποτελεί μήνυμα επιστροφής στην εργασία της.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας William: Αποκάλυψε την αναπάντεχη συνήθεια που έχει τα πρωινά

“Αισθάνεται πάθος για τον μετασχηματιστικό αντίκτυπο που θα έχει η κοινή προσπάθεια να το κάνουμε σωστά, τόσο για τη σημερινή γενιά όσο και για πολλές άλλες που θα έρθουν. Γνωρίζω ότι επιθυμεί να ενθαρρύνει όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους ή σκοπού, να συμμετάσχουν μαζί μας σε αυτό το ταξίδι και ανυπομονεί να δει τη δυναμική να αυξάνεται τους επόμενους μήνες”, είπε πηγή.

Η Ομάδα Δράσης ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2023 από την πριγκίπισσα της Ουαλίας για να κινητοποιήσει τη δράση των επιχειρήσεων για την πρώιμη παιδική ηλικία.

Διάβασε ακόμη