Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο της εβδομάδας (20-26/05)

Μια εβδομάδα γεμάτη ευκαιρίες και χαμόγελα.

Η εβδομάδα ξεκινάει με το εξάγωνο μεταξύ του Ήλιου από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Μια όψη ιδιαίτερα ευνοϊκή κυρίως  για Ταύρους και Σκορπιούς  γεννημένους τις τελευταίες μέρες των ζωδίων και όσους έχουν πλανήτες στην 28η, 29η και 30η μοίρα. Είναι μια περίοδος που σας δίνει την ευκαιρία να πετύχετε στόχους και  να νιώσετε την χαρά και την ικανοποίηση ότι η ζωή σας προχωράει και ξεκινάτε κάτι καινούργιο.

Ακολουθεί το τρίγωνο του Ήλιου από το ζώδιο των Διδύμων με τον Πλούτωνα ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου. Είναι μια εξαιρετικά ευνοϊκή περίοδος που δίνει την ευκαιρία σε Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους, να χαμογελάσουν, να ταξιδέψουν, να βελτιώσουν την οικονομική τους κατάσταση αλλά και να καταφέρουν να κάνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή τους, οι οποίες θα την βελτιώσουν σημαντικά.

Στη συνέχεια, έχουμε την μοναδική σύνοδο μεταξύ της Αφροδίτης με τον Δία, στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή η σύνοδος δίνει την ευκαιρία σε Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, γεννημένους  τις τελευταίες μέρες των ζωδίων, και όσους έχουν πλανήτες στην 28η, 29η και 30η μοίρα, για επιτυχίες, χρήματα, ακόμα και για ένα σημαντικό έρωτα. Φυσικά δεν ξεχνάμε τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη, ο οποίος θα καθορίσει ουσιαστικά πως θα εκφραστούν αυτές οι όψεις στην προσωπική σας ζωή.

Ακολουθεί το μοναδικό εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης στον Ταύρο με τον Ποσειδώνα, από το ζώδιο των Ιχθύων. Μια όψη που δίνει την ευκαιρία κυρίως, σε Ταύρους και Ιχθύες γεννημένους τις τελευταίες μέρες, και όσους έχουν πλανήτες στην 28η, 29η και 30η μοίρα,  για κάποιο ξαφνικό καλλιτεχνικό ξεκίνημα, μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο με επιτυχίες, έρωτα, αγάπη και αναζωπύρωση της ελπίδας ότι όλα θα πάνε καλά.

Η πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, για Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύες γεννημένους το 1ο δεκαήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 2η ,3η και 4η μοίρα. Είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τα ζώδια που προαναφέραμε, η ζωή τους βελτιώνεται σημαντικά, όμως όσον αφορά το ζώδιο του Τοξότη θέλει προσοχή, καθώς επειδή βλέπετε τα πράγματα να παίρνουν θετική τροπή μετά από καιρό, κινδυνεύετε να χαρείτε παραπάνω από το φυσιολογικό, και ελλοχεύει ο κίνδυνος να απογοητευτείτε όταν προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Προφανώς, είναι σημαντικό να κοιτάξετε τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη, για να δείτε πώς, αλλά και σε ποιόν τομέα της ζωής σας, θα σας επηρεάσει η συγκεκριμένη πανσέληνος.

 Ακολουθεί το υπέροχο εξάγωνο μεταξύ του Δία, από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα, από το ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η όψη επηρεάζει κυρίως, Ταύρους και Ιχθύες των τελευταίων ημερών, και όσους έχουν πλανήτες στην 28η, 29η και 30η μοίρα. Είναι μια όψη που δίνει την ευκαιρία σε όσους επηρεάζει να βρουν στιγμές ψυχικής και σωματικής ηρεμίας και αγαλλίασης.

Τέλος, για αυτή την εβδομάδα έχουμε το μοναδικό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων και του Πλούτωνα, ο οποίος βρίσκεται στον Υδροχόο. Μια όψη που υπόσχεται, σημαντικές οικονομικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες για Δίδυμους, Ζυγούς και Υδροχόους γεννημένους τις πρώτες μέρες και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα. Είναι σημαντικό να βλέπετε τον προσωπικό αστρολογικό σας χάρτη σε συνδυασμό με τις όψεις για να έχετε μια καλύτερη και πιο ρεαλιστική εικόνα για το πώς θα επηρεαστεί η ζωή σας. Ο ατομικός σας χάρτης δείχνει τις ροπές και τις τάσεις σας, καθώς και τις δυνατότητες που έχετε για να δεχθείτε την κάθε όψη, και σε συνδυασμό με τις όψεις, σας δίνει και το ανάλογο αποτέλεσμα στη ζωή σας.

Πάμε να δούμε ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο αυτή την εβδομάδα, και ποια είναι η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για αυτά. Τα πιο ευνοημένα ζώδια της εβδομάδας αυτής είναι 4.

ΤΑΥΡΟΣ –  Ευκαιρία για νέα σχέση

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Οι δυο σημαντικές όψεις που λαμβάνουν χώρα την ημέρα της Πανσελήνου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσάς. Από τη μια το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα και από την άλλη ο Δίας εξάγωνο με τον Ποσειδώνα είναι ιδιαίτερα βοηθητικά για εσάς. Αξίζει να σημειώσουμε και από τις δύο όψεις επηρεάζονται οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών, και όσοι έχουν πλανήτες στην 28η, 29η και 30η μοίρα. Είναι μια εξαιρετική μέρα, η οποία μπορεί να φέρει μια γνωριμία που θα οδηγήσει μετέπειτα σε μια ερωτική ή σεξουαλική σχέση.

Από την άλλη, πολλοί από εσάς διανύετε μια άκρως δημιουργική περίοδο η οποία επηρεάζει θετικά την δουλειά, τα οικονομικά, αλλά και την καθημερινότητα σας. Τέλος, είναι εξαιρετική περίοδος για να ξεκινήσετε την προσπάθεια αν θέλετε να κάνετε παιδί. Νιώθετε καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Πάντα το πώς θα βιώσετε την συγκεκριμένη όψη στην προσωπική σας ζωή, έχει να κάνει με τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Ευκαιρίες για προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το υπέροχο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, νιώθετε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, έτοιμοι να βγείτε έξω και να κατακτήσετε τον κόσμο. Είναι μια εξαιρετική μέρα, η οποία ευνοεί την οργάνωση και την πραγματοποίηση ταξιδιών αλλά και ονείρων. Είναι μια περίοδος ιδιαίτερα ευνοϊκή για όσους δίνουν εξετάσεις. Ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια ερωτική σχέση φανερή ή κρυφή. Θέματα καριέρας ευνοούνται σημαντικά, άρα ουσιαστικά μιλάμε για μια σημαντική ευκαιρία για προσωπικές ή επαγγελματικές επιτυχίες. Επηρεάζει τους γεννημένους της πρώτες μέρες και κυρίως όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα. Μην ξεχνάτε ότι το πώς θα βιώσετε εσείς συγκεκριμένα στην προσωπική σας ζωή αυτή την όψη έχει να κάνει αποκλειστικά με τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ – Ευκαιρία για ταξίδια και έρωτα

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα  είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Διανύετε μια άκρως ερωτική και δημιουργική περίοδο. Ενώ, έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε. Η όψη αυτή σας δίνει την ευκαιρία να κατακτήσετε όνειρα και επιθυμίες σας, που αφορούν την καριέρα σας, αλλά και θέματα σπιτιού. Αν θέλετε να κάνετε πρόταση γάμου, η συγκεκριμένη μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Επίσης, θέματα σπουδών αλλά και ταξιδιών ευνοούνται σημαντικά, καθώς και η απόκτηση απόγονου αν το επιθυμείτε. Επηρεάζει τους γεννημένους των πρώτων ημερών και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα. Βάλτε στόχο να αλλάξετε τη ζωή σας, τώρα μπορείτε. Μην ξεχνάτε όμως είναι σημαντικό να βλέπετε τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη για να καταλάβετε πως θα εκφραστεί η όψη στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ – Ευκαιρία για να απολαύσετε την καριέρα σας

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Η πανσέληνος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Επιτέλους, μετά από καιρό, οι κόποι και οι προσπάθειες σας, στον τομέα των  επαγγελματικών σας, ευδοκιμούν και ανθίζουν. Η καριέρα σας έχει ευκαιρία να απογειωθεί ενώ εργασιακά και επαγγελματικά ζητήματα έχουν την δυνατότητα πλέον να διευθετηθούν. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να πετύχετε τους στόχους σας. Νιώθετε άκρως δημιουργικοί, ενώ η ζωή σας και η καθημερινότητα σας έχουν γίνει πολύ πιο ευχάριστες. Νιώθετε χαλαροί, πετυχημένοι και επιτέλους απολαμβάνετε μετά από καιρό.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία για μια ερωτική γνωριμία ή θα ανανεώσουν τον γάμο τους ή την υπάρχουσα ερωτική τους σχέση με μεγάλη επιτυχία. Χαμογελάστε λοιπόν, και πιστέψετε ξανά ότι τα όνειρα σας μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Επηρεάζει τους γεννημένους των πρώτων ημερών, και όσους έχουν πλανήτες στην 2η, 3η και 4η μοίρα. Επίσης επηρεάζονται και οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών, και όσοι έχουν πλανήτες στην 28η, 29η και 30 μοίρα. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου, ότι πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη σε συνδυασμό με την ανάλυση της όψης για να δείτε ακριβώς πως θα σας επηρεάσει η συγκεκριμένη όψη.

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη