Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Ραμόνα Φίλιπ: Ο υπέροχος χρωματικός συνδυασμός σε εμφάνιση που έκανε στο Λονδίνο

Ποια χρώματα συνδύασε μεταξύ τους δημιουργώντας ένα άψογο στιλιστικά σύνολο.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Ένα από τα πιο κομψά χρώματα που θεωρείται και ουδέτερο, είναι αναμφισβήτητα το γκρι που αποτελεί μια όμορφη και μία διαχρονική πρόταση για το ντύσιμο σου! Δεν είναι τόσο σκούρο όσο το μαύρο, αλλά ούτε τόσο ανοιχτό όσο το λευκό, αν και οι αποχρώσεις του προκύπτουν από τον συνδυασμό των δυο αυτών χρωμάτων. Οι συνδυασμοί λοιπόν με γκρι αποτελούν μια υπέροχη επιλογή για fashionable σύνολα αφού πάντα θα είναι ένα χρώμα που θα αποδίδει ανεπιτήδευτη πολυτέλεια σε ένα οποιοδήποτε look.

Διάβασε ακόμη – Διαγωνιζόμενη στο “My Style Rocks” επέλεξε δημιουργίες της Ραμόνα Φίλιπ

Ένας από τους πιο όμορφους και elegant χρωματικούς συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις με το γκρι είναι να το συνδυάσεις με το μπεζ. Ασχέτως με τον τόνο που θα επιλέξεις στα δυο αυτά χρώματα, το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα chic και elegant look που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα.

Διάβασε ακόμη – Ραμόνα Φίλιπ: Η αγαπημένη της τσάντα με κρύσταλλα είναι κυπριακού brand

Τόλμησε τις αποχρώσεις αυτές τόσο στο casual καθημερινό σου ντύσιμο, όσο και στο πιο βραδινό. Η πιο απλή πρόταση είναι ένα outfit με γκρι παλτό και μπεζ ρούχα, ή το αντίστροφο. Στιλιστική έμπνευση για αυτό τον ιδιαίτερο χρωματικό combo αποτελεί το look που δημιούργησε η Ραμόνα Φίλιπ, η οποία βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Λονδίνο. Η ίδια όπως μπορείς να δεις επέλεξε ένα chic κοστούμι σε γκρι απόχρωση που συνδύασε με καμπαρντίνα σε μπεζ χρώμα δημιουργώντας ένα υπέροχο σύνολο, ορισμό του power dressing, που είναι εύκολο να αντιγράψουμε. 

Διάβασε ακόμη