Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Σοφία Καρβέλα: Ο εναλλακτικός τρόπος που συνδύασε το φόρεμα της εποχής

Μας δίνει fashion inspo για το πως μπορούμε να το φορέσουμε διαφορετικά.

Την άνοιξη αναμφίβολα θα λέγαμε πως όταν σκεφτόμαστε pattern το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι τα αγαπημένα floral, τα μοτίβα όμως που μπορούν να αναδείξουν την ανοιξιάτικη διάθεση μας δεν είναι μόνο τα λουλουδάτα. Την εποχή της άνοιξης, όπως και το καλοκαίρι, τα εμπριμέ κομμάτια που διατίθενται στην αγορά είναι περισσότερα από ότι τους υπόλοιπους μήνες. Έτσι μας δίνεται η επιλογή να διαλέξουμε ποιο pattern ταιριάζει καλύτερα στο στιλ και την αισθητική μας.

Διάβασε ακόμη – Σοφία Καρβέλα: Σου δείχνει πως να φορέσεις ένα από τα πιο δημοφιλή ανοιξιάτικα items

Τα ανοιχτόχρωμα αλλά και τα χρωματιστά εμπριμέ είναι αυτά που βλέπουμε κυρίως να πρωταγωνιστούν τους ανοιξιάτικους μήνες, ενώ πολύ συχνά τα μοτίβα τα οποία διατίθενται περιλαμβάνουν τα hot χρώματα που είναι trends την εκάστοτε εποχή. Τα εμπριμέ patterns είναι απόλυτα ταυτισμένα με την άνοιξη και αυτό τόσο επειδή μας χαρίζουν την ανεβασμένη και ανάλαφρη διάθεση που αναζητάμε όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, αλλά και λόγω των playful μοτίβων που μας υπενθυμίζουν πως η εποχή της ξεγνοιασιάς είναι εδώ και είμαστε κι εμείς μέρος της.

Διάβασε ακόμη – Η πρώτη συλλογή της Σοφίας Καρβέλα είναι γεγονός

Ανάμεσα σε πολλά fashion items που μπορούμε να επιλέξουμε με εμπριμέ μοτίβο όπως φούστες, πουκάμισα αλλά και blazers, τα φορέματα είναι εκείνα τα οποία μπορούν να μας διευκολύνουν με μεγαλύτερη ευκολία στο ανοιξιάτικο look που θέλουμε να δημιουργήσουμε αλλά και να μας προσφέρουν περισσότερες επιλογές ως προς το styling όπως και τις περιστάσεις στις οποίες μπορούν να μας εξυπηρετήσουν.

Κάποιες εποχές του χρόνου τις έχουμε ταυτισμένες στο μυαλό μας με συγκεκριμένα fashion items όπως και σύνολα ή χρώματα, η αλήθεια όμως είναι ότι κάποια, αν όχι τα περισσότερα από αυτά τα κομμάτια μπορούν να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε stylish σύνολα σε αρκετές περιστάσεις και εποχές. Ένα blazer είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός item που μπορεί να ταιριάξει σε κάθε εποχή και να ανανεώσει το look μας.

Η Σοφία Καρβέλα σε πρόσφατη εμφάνιση της μας χάρισε fashion inspo για να φορέσουμε ένα εμπριμέ φόρεμα με κομψότητα. Συγκεκριμένα, η Σοφία Καρβέλα επέλεξε ένα maxi εμπριμέ φόρεμα με έντονα χρώματα το οποίο συνδύασε με ένα blazer σε μπεζ απόχρωση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι suede cowboy μποτάκια που ήταν στην ίδια απόχρωση με το blazer της.

Πηγή: missbloom.gr

Διάβασε ακόμη