Η Gallery 45 διοργανώνει την πρώτη της καλοκαιρινή έκθεση

Στο Tower του St Raphael Resort, στη Λεμεσό την Παρασκευή 21 Ιουλίου.

Η ομαδική έκθεση θα εγκαινιαστεί με μια δεξίωση κοκτέιλ από τις 6 μέχρι τις 9μμ. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Σεπτεμβρίου. Δεκαπέντε έργα τέχνης από οκτώ τοπικούς και διεθνείς καλλιτέχνες που εκπροσωπούνται από την Gallery 45 θα εκθέσουν στο δημόσιο χώρο της γκαλερί του Tower στο St Raphael Resort, όπου τα περισσότερα έργα τέχνης θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά.

Αυτή η καλοκαιρινή έκθεση θα παρουσιάσει μια επιλογή σύγχρονων ανερχόμενων και καθιερωμένων ζωγράφων που έχουν ήδη κάνει το ντεμπούτο τους στο νησί μέσω προηγούμενων εκθέσεων που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο της Gallery 45 στην παλιά πόλη, στην οδό Αγίου Ανδρέα 45, στη Λεμεσό.

Διάβασε ακόμη – 8 δράσεις της Λεβεντείου Πινακοθήκης στον τομέα της ψυχικής υγείας σε συνδυασμό με την τέχνη 

Σε μια προσπάθεια προώθησης της σύγχρονης τέχνης στο νησί, μια   επιλογή   καλλιτεχνών από το ρόστερ της Gallery 45 θα παρουσιαστεί σε αυτή την pop-up καλοκαιρινή έκθεση που θα  εγκαινιαστεί την ερχόμενη Παρασκευή. Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορείτε να ζητήσετε εκ των προτέρων κατάλογο επικοινωνώντας απευθείας από την Gallery 45.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην ομαδική έκθεση είναι οι εξής:

Συνεργασία δυό Ελλήνων εικαστικών καλλιτεχνών BLAQK, ο Έλληνας εικαστικός καλλιτέχνης Donforty AKA Βαγγέλης Σαραντάρης, ο Έλληνας εικαστικός καλλιτέχνης Simek AKA Χρήστος Τζαφέρος, ο Έλληνας εικαστικός καλλιτέχνης Γρηγόρης Παπαγρηγορίου, ο Ρωσοαρμένιος καλλιτέχνης με έδρα την Κύπρο Grigorii Pavlychev, Η Γαλλοβασκική Αμερικανίδα καλλιτέχνης Maia Ibar, ο Τυνήσιος καλλιτέχνης με έδρα τη Μαδρίτη Taher Jaoui και η Ελληνοβρετανική εικαστικός με έδρα το Λος Άντζελες Theodosia Marchant.

Διάβασε ακόμη – Έκθεση ζωγραφικής Δέσποινας Φυσέντζου: The Other’s summers

Στοιχεία επικοινωνίας της Gallery 45: Τηλέφωνο: 97 901106

Ανοιχτή από τις 9π.μ μεχρι τις μέχρι τις 8μ.μ.

Διάβασε ακόμη