Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Dolce & Gabbana: Νέα συλλογή κοσμημάτων και ρολογιών

Παρουσιάστηκε από τις μπουτίκ Kult σε ένα ιδιαίτερο event στο ξενοδοχείο Anassa στην Πάφο.

Η αλυσίδα πολυτελών μπουτίκ KULT, που αντιπροσωπεύει μερικούς από τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους ένδυσης και υπόδησης στην Κύπρο, με περισσότερα από 80 luxury brands, παρουσίασε τη νέα συλλογή κοσμημάτων και ρολογιών Dolce & Gabbana σε ένα event που πραγματοποιήθηκε στους υπέροχους χώρους του ξενοδοχείου Anassa στην Πάφο. 

Το παρών τους έδωσαν πρόσωπα από την επιχειρηματική και κοσμική ζωή του τόπου, καθώς και από τον χώρο των Media οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις μοναδικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών του γνωστού ιταλικού οίκου και να θαυμάσουν το σχεδιασμό των συγκεκριμένων πολυτελών ειδών ταξιδεύοντάς τους στις ιταλικές παραδόσεις χρυσοχοΐας, την τεχνική δεξιοτεχνία και τη δημιουργική δυναμική του brand.

Οι πολύτιμοι λίθοι, τα πρωτότυπα σχέδια και οι εκλεπτυσμένες τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν στις συλλογές μαζί με το σχεδιασμό και την κατασκευλή τους αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα ομορφιάς, τέχνης και ενός τέλειου παντρέματος της αγάπης για δημιουργία με την υψηλή τεχνογνωσία.

Οι δημιουργίες των συλλογών Alta Gioielleria και Alta Orologeria ξεχωρίζουν για τις μοναδικές λεπτομέρειες και την αρμονία των χρωμάτων τους. Τα μοναδικής αισθητικής και κομψότητας υπέροχα δαχτυλίδια, βραχιόλια, περιδέραια και ρολόγια μαγνητίζουν αβίαστα τα βλέμματα και αποτελούν ξεχωριστές επιλογές για δώρα στον εαυτό σας αλλά και σε αγαπημένα πρόσωπα.

Οι ιδιαίτερες δημιουργίες της Dolce & Gabbana έρχονται να μας υπενθυμίσουν ότι τα κοσμήματα και τα ρολόγια γίνονται πραγματικά ανεκτίμητα μόνο όταν κάνουν τα “συναισθήματα μας να χορεύουν”.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μία βραδιά γεμάτη μουσική, δροσιστικά cocktails και ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού στο εστιατόριο Helios του ξενοδοχείου Anassa, με πρωταγωνιστή τι άλλο; Tο διαχρονικά εκλεπτυσμένο γούστο της Dolce & Gabbana.

Τις δημιουργίες Dolce & Gabbana μπορείς να τις βρεις στις μπουτίκ KULT στο ξενοδοχείοAnassa στην  Παφο, στο εμβληματικό “One” και στο πολυθεματικό θέρετρο City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό καθώς και στο online κατάστημα.

Διάβασε ακόμη