Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Διαγωνιζόμενη στο “My Style Rocks” επέλεξε δημιουργίες της Ραμόνα Φίλιπ

Η στιλιστική πρόταση που έκανε και που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία.

Της Νίκης Βρυωνίδου

Σίγουρα η πιο stylish ψυχαγωγική εκπομπή είναι το “My Style Rocks” που παρακολουθούμε κάθε απόγευμα μέσα από τη συχνότητα του ΣΙΓΜΑ.  Καθημερινά οι διαγωνιζόμενες έχουν και μία νέα πρόκληση αφού θα πρέπει να επιμελούνται τις εμφανίσεις τους, σύμφωνα με διαφορετικά concepts, και πρέπει να αποδεικνύουν στην κριτική επιτροπή που αποτελείται από τον Δημήτρη Σκουλό, τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον Στέλιο Κουδουνάρη ότι είναι fashion experts!

Διάβασε ακόμη – Σοφία Χατζηπαντελή: Επέλεξε δημιουργία Κύπριου σχεδιαστή που διαπρέπει στο εξωτερικό για εμφανίσή της στο “My Style Rocks”

Αυτό συνέβη και κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής, Δευτέρας 13 Νοεμβρίου, όπου οι διαγωνιζόμενες δημιούργησαν ωραίες στιλιστικές προτάσεις και fashionable outfits. Νικήτρια της ημέρας με την υψηλότερη βαθμολογία αναδείχθηκε η Διονυσία Κούκιου η οποία μάλιστα επέλεξε για την εμφάνισή της δημιουργία της Ραμόνας Φίλιπ.  

Διάβασε ακόμη – Ραμόνα Φίλιπ: To cocktail party για την παρουσίαση της νέας συλλογή “Rflunar”

Όπως μπορείς να δεις η ίδια επέλεξε maxi φούστα της γνωστής σχεδιάστρια σε γκρι κυρίως απόχρωση την οποία συνδύασε με μαύρο ζιβάγκο, μαύρο blazer, εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό και κόκκινα αξεσουάρ.

Η ίδια σε ανάρτησή της ενημέρωσε τους ακόλουθούς της ότι και σε επόμενα επεισόδια του “My Style Rocks” επέλεξε δημιουργία της Ραμόνας Φίλιπ και συγκεκριμένα μία sheer glamorous φούστα.  

Διάβασε ακόμη