Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Φέτος μπορείς να παρακολουθήσεις ζωντανά τα Cyprus Eating Awards

Μάθε που θα βρεις το live streaming του μεγαλύτερου γαστρονομικού θεσμού της Κύπρου.

Τα Cyprus Eating Awards, ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, έρχεται για να επιβραβεύσει γι’ ακόμα μια χρονιά τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού. Τα βραβεία παρουσιάζει η Nespresso και διοργανώνει το Check In.

Διάβασε ακόμη – Αυτή είναι η τραγουδίστρια που θα αναλάβει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα στα 18α Cyprus Eating Awards

Τα 18α Cyprus Eating Awards, όμως, μπορείς να τα παρακολουθήσεις και εσύ μέσω live streaming. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις σε αυτό το άρθρο, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, η ώρα 20:00, και να πατήσεις στο link που θα προστεθεί την ώρα της απονομής.

Η τελετή βράβευσης θα γίνει στο ξενοδοχείο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, στη Λεμεσό. Τις γαστρονομικές δημιουργίες της βραδιάς θα επιμεληθεί ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin και LPM Restaurant & Bar’s Global Executive chef Adriano Cattaneo.

Με οικοδεσπότες τον Λούη Πατσαλίδη και τη Γιώτα Δαμιανού και την Έλλη Κοκκίνου να αναλαμβάνει το ψυχαγωγικό κομμάτι της βραδιάς, το μόνο σίγουρα είναι πως για ακόμα μια φορά πρόκειται για μια απονομή που θα μείνει αξεχάστη.

Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

Νέα Άφιξη
Ψάρι
Ταβέρνα
Σουβλάκι
Μεσογειακή Κουζίνα
Ελληνική Κουζίνα
Διεθνής Κουζίνα
Ασιατική Κουζίνα
Εστιατόριο Ξενοδοχείου-Μεσογειακή Κουζίνα
Εστιατόριο Ξενοδοχείου-Ασιατική Κουζίνα
Εστιατόριο Ξενοδοχείου-Διεθνής Κουζίνα
Beach Bar/Restaurant
Nice Price
Bar/Restaurant
Lounge Bar-Resto
Grill Bar / Pub
Delivery – Pizza
Check In Special Award 2022 που φέτος θα βραβεύσει το καλύτερο Οφτό.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα βραβευθεί το εστιατόριο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του Check In ως “Το αγαπημένο των αναγνωστών” και είναι ανεξάρτητο από κάθε κατηγοριοποίηση.

Πέρα από τις σταθερές κατηγορίες, τιμητικά βραβεία θα απονεμηθούν για το Κυπριακό Προϊόν της Χρονιάς, Οινική Κουλτούρα, Concept, Sustainability στην εστίαση, Διαχρονική Αξία, Σεφ της Χρονιάς καθώς επίσης και Συνολική Συνεισφορά στην Εστίαση.

Πηγή: CheckIn

Διάβασε ακόμη