Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Αυτός είναι ο πιο αυστηρός γονιός από τους δύο

Η εξήγηση είναι απλή.

Τη στιγμή που αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Kate Middleton έχει ένα διαφορετικό πρόσωπο από εκείνο που εμφανίζει στα φώτα της δημοσιότητας, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται αν τελικά η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι λίγο πιο αυστηρή γονέας σε σύγκριση με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William.

Η απάντηση είναι απλή. “Ξεκάθαρα όχι”, όπως αναφέρει πηγή στο περιοδικό PEOPLE. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας πρωταγωνίστησαν σε ένα πάρτι στον κήπο του παλατιού του Μπάκιγχαμ τον Μάιο, λίγες ημέρες μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα. Καθώς συζητούσαν με τους ειδικά προσκεκλημένους καλεσμένους, η πριγκίπισσα Kate συνάντησε την 93χρονη Aldith Grandison και την κόρη της, Jay Cee La Bouche, και οι τρεις γυναίκες δεν δίστασαν να αστειευτούν η μία για την άλλη.

Διάβασε ακόμη – Serena Williams: Αποκάλυψε το φύλο του δεύτερου μωρού της

Είμαι τρομερή. Είμαι απαίσια στα αστεία”, είπε η Kate σε ένα βίντεο που μοιράστηκε το Sky News, προσθέτοντας ότι ο πρίγκιπας William  ήταν, αντίθετα, “πολύ καλός”.

“Εσύ είσαι η αυστηρή”, απάντησε η Grandison, στην οποία η πριγκίπισσα Kate είπε γελώντας: “Σίγουρα δεν είμαι αυστηρή! Πώς μπορείς να το πεις αυτό; Σίγουρα όχι! Ο William είναι λίγο πιο σοβαρός από εμένα”

Ο πρίγκιπας William και η πριγκίπισσα Kate έχουν βάλει στόχο να δώσουν στον πρίγκιπα George, στην πριγκίπισσα Charlotte και στον πρίγκιπα Louis, όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική ηλικία, ενώ παράλληλα εισάγουν τα τρία παιδιά τους στους βασιλικούς τους ρόλους.

Διάβασε ακόμη – Gigi Hadid: Δημοσίευσε νέες φωτογραφίες της 2χρονης κόρης της

Αυτά τα παιδιά φαίνονται αρκετά ευτυχισμένα με τη ζωή τους”, δήλωσε πρόσφατα στο People μία πηγή από το παλάτι. “Ένας βασικός λόγος της συγκεκριμένης ευτυχίας είναι η σταθεροποιητική κανονικότητα που φέρνει η Kate – και έτσι μεγάλωσε. Ο William το λατρεύει απόλυτα. Προερχόμενη από διαφορετικό περιβάλλον, εκτιμά τη σημασία του οικογενειακού χρόνου. Δεν μεγάλωσε σε αυτό το αριστοκρατικό περιβάλλον όπου βλέπεις τα παιδιά για λίγο χρόνο κάθε μέρα”, πρόσθεσε στις δηλώσεις της η πηγή.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Φωτογραφία: Instagram/ @princeandprincessofwales

Διάβασε ακόμη