Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Angelina Jolie – Brad Pitt: Το ταλέντο της 17χρονης κόρης τους που δεν γνωρίζαμε

Το εντυπωσιακό βίντεο.

Η 17χρονη κόρη των Χολιγουντιανών σταρ αποδεικνύεται ιδιαίτερα ταλαντούχα σε κάτι που ίσως να μην περίμεναν ούτε οι ίδιοι.

Ένα από τα βίντεο δείχνει τη Shiloh να χορεύει μόνη της. Ειδικότερα, χορεύει μπροστά από έναν καθρέφτη και έχει ξυρισμένο κεφάλι, ενώ εκτελεί τα βήματα μίας απαιτητικής χορογραφίας. “Η κίνησή της είναι τρελή”, έγραψε η Carter στη λεζάντα της ανάρτησης. “Σας ευχαριστώ για την ενέργειά σας!” κατέληξε, κάνοντας tag τον λογαριασμό της στο Instagram, όπου αναγράφει το όνομά της ως Shi Jolie.

Ένα δεύτερο βίντεο δείχνει τη Shiloh να χορεύει μαζί με άλλους χορευτές, με όλους να ολοκληρώνουν την ίδια χορογραφία. Ο Carter αναφέρθηκε στους χορευτές στη λεζάντα, ευχαριστώντας τους για το χρόνο και το ενδιαφέρον τους. “Συνεδρίες χορογραφίας με αυτούς τους τρελούς χορευτές”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Διάβασε ακόμη – Brad Pitt: Kατηγορείται από την Jolie ότι “λεηλάτησε” το Château Miraval

Η Shiloh χορεύει τα τελευταία δύο χρόνια, με τις πηγές από το περιβάλλον της να αναφέρουν ότι έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για αυτή τη μορφή έκφρασης εδώ και δύο χρόνια και ότι οι γονείς της είναι πολύ περήφανοι γι’ αυτήν.

Διάβασε ακόμη – O Brad Pitt στα 59 του χρόνια συνεχίζει να γοητεύει

“Η Shiloh λατρεύει το χορό”, δήλωσε πηγή στο US Weekly. “Είναι εκ φύσεως ταλαντούχα και πηγαίνει σε αυτά τα μαθήματα εδώ και μερικά χρόνια. Έχει κάνει και μερικούς καλούς φίλους μέσα από την κοινότητα του χορού, είναι όλοι σε ομάδες συνομιλιών και μοιράζονται τις αγαπημένες τους playlists και τέτοια πράγματα”.

Πηγή: madamefigarogr

Διάβασε ακόμη