Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

“Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ζουν μία κόλαση μετά τη διάγνωση με καρκίνο”

Όσα δήλωσε η Amaia Arrieta.

Μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης με καρκίνο από την ίδια την Kate Middleton, ελάχιστες – έως μηδενικές – είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως σχετικά με τη ζωή της πριγκίπισσας της Ουαλίας και της οικογένειάς της. Την ανατροπή έρχεται να κάνει ένα νέο δημοσίευμα.

Σε αυτό, μία από τους σχεδιαστές της Kate Middleton και του πρίγκιπα William εκφράζει την ανησυχία της για το ζευγάρι εν μέσω της θεραπείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας για τον καρκίνο.

Η Amaia Arrieta, η σχεδιάστρια πίσω από τις εμφανίσεις του πρίγκιπα George, της πριγκίπισσα Charlotte και του πρίγκιπα Louis, όλα αυτά τα χρόνια, δήλωσε στην Telegraph: “Είμαι συντετριμμένη αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι περνούν την κόλαση. Ελπίζω ότι θα επιστρέψουν. Είναι πραγματικά δύσκολο”, ανέφερε.

Η πριγκίπισσα Kate έχει ντύσει τα παιδιά της με ρούχα της ισπανικής καταγωγής σχεδιάστριας από τότε που ο πρίγκιπας George ήταν μωρό – κάτι που είχε αποκαλύψει στο παρελθόν η ίδια η Arrieta.

Διάβασε ακόμη – Pippa Middleton: Αυτός είναι ο τίτλος που θα πάρει όταν η Kate γίνει βασίλισσα

“Την πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι ο πρίγκιπας George φορούσε τα σχέδιά μου, ήμουν στο Waitrose και είδα τη φωτογραφία του στο εξώφυλλο του περιοδικού Hello!”, θυμήθηκε. “Αυτή ήταν μια τεράστια στιγμή, επειδή ναι μεν είχαν έρθει οι βοηθοί τους στο ατελιέ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις αν θα φορέσουν το ρούχο σου πραγματικά”.

Διάβασε ακόμη – Η ερωτική ζωή του βασιλιά Καρόλου

Η Amaia Arrieta συνέχισε να συνεργάζεται στενά με τη νταντά των παιδιών, Maria Teresa Turrion Borrallo, για τα ρούχα του George, της Charlotte και του Louis, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών περιστάσεων που γίνονται πρωτοσέλιδα, όπως ο γάμος της πριγκίπισσας Eugenie το 2018, τα γενέθλια και η ετήσια έξοδος της βασιλικής οικογένειας την ημέρα των Χριστουγέννων στην εκκλησία. “Συχνά είναι πολύ στενά τα χρονικά περιθώρια”, αποκαλύπτει η ίδια. “Θα κάναμε τα πάντα γι’ αυτά… τα παιδιά φαίνονται πάντα καταπληκτικά στο τέλος”.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη