Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Serena Williams: Αποκάλυψε το φύλο του δεύτερου μωρού της

Το κοινό baby shower και το βίντεο στο YouTube.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η έγκυος Serena Williams και ο Alexis Ohanian αποκάλυψαν ότι περιμένουν άλλο ένα κοριτσάκι σε ένα βίντεο στο YouTube τη Δευτέρα 31 Ιουλίου.

Το βίντεο ξεκίνησε με τη Williams, τον Ohanian και την 5χρονη κόρη τους, Olympia, να ετοιμάζονται για το κοινό baby shower και την αποκάλυψη του φύλου.

Διάβασε ακόμη – Brad Pitt: Full in love στις διακοπές του με την 32χρονη Ines de Ramon

“Είμαι λίγο νευρική επειδή δεν έχω κανένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης αν αποδειχθεί ότι είναι αγόρι” είπε η Serena. Για τη μεγάλη αποκάλυψη, φόρεσε ένα λευκό μπλουζάκι με μια ροζ και λευκή φούστα που τόνιζε τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Ο Ohanian, από την άλλη, φόρεσε ένα μπλουζάκι X-Men και ένα μαύρο σορτσάκι, σαν να υπονοούσε ότι ελπίζει σε αγόρι.

Το πάρτι ξεκίνησε με τους καλεσμένους να περπατούν κάτω από μια αψίδα μπαλονιών στο χρώμα του ουράνιου τόξου με μια επιγραφή που έγραφε: “Η επόμενη μεγάλη μας περιπέτεια”. Στο εσωτερικό, υπήρχε άφθονο φαγητό, χορός, μουσική και μια δεξαμενή με στόχο τον Ohanian.

Διάβασε ακόμη – Michelle Yeoh: Μετά από 19 χρόνια αρραβώνα παντρεύτηκε τον 77χρονο σύντροφό της

Η αποκάλυψη θα γινόταν από το χρώμα που θα είχε η τούρτα όμως ο Ohanian είχε κάνει μια φάρσα και αντί γι’ αυτό παρήγγειλε μια κίτρινη τούρτα για να παραπλανήσει τη σύζυγό του. “Το κάνω αυτό γιατί θέλω να τρολάρω την ίδια ώστε να νομίζουν ότι αυτή είναι η αποκάλυψη της Jelly Bean”, είπε στην κάμερα.

Ωστόσο, στη συνέχεια έγινε η πραγματική αποκάλυψη. Ο Williams έβαλε τους καλεσμένους του να κοιτάξουν στον ουρανό, όπου φάνηκε η λέξη “κορίτσι” με ροζ χρώμα.

Φωτογραφίες: Instagram/ @serenawilliams

Διάβασε ακόμη