Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Πρίγκιπας Harry: Πρόκειται να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς την Meghan Markle

Ενόψει της επετείου θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο πρίγκιπας Harry θα επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο τον επόμενο μήνα – αλλά δεν θα έχει στο πλευρό του την Meghan Markle.

Ο Harry πρόκειται να εμφανιστεί στην ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση WellChild – στην οποία συμμετέχει εδώ και 15 χρόνια – στο Λονδίνο στις 7 Σεπτεμβρίου, πριν πετάξει για τη Γερμανία για την έκτη επανάληψη του διαγωνισμού Invictus Games.

Ωστόσο, πηγές που γνωρίζουν την κατάσταση, μας λένε ότι θα ταξιδέψει μόνος του πίσω στην πατρίδα του, καθώς η σύζυγός του, Meghan Markle, έχει άλλες υποχρεώσεις με τα παιδιά τους: Archie και Lilibet.

Διάβασε ακόμη – Meghan Markle: Εμφανίστηκε χωρίς το δαχτυλίδι των αρραβώνων της

Συν τοις άλλοις, ο δούκας του Σάσεξ φαίνεται ότι θα περάσει χωρίς να επισκεφθεί την αποξενωμένη οικογένειά του, η οποία θα τιμήσει τον ένα χρόνο από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ μόλις μία ημέρα αργότερα.

Οι πήγες επίσης αναφέρουν ότι ο πρίγκιπας δεν έχει λάβει ακόμη καμία πρόσκληση για να συναντήσει την οικογένεια στο κάστρο Balmoral για μια οικεία εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο. “Δεν υπήρξε καμία επαφή μεταξύ τους”.

Οι εντάσεις μεταξύ των Sussexes και του παλατιού είναι υψηλές από τότε που το ζευγάρι εγκατέλειψε τη βασιλική οικογένεια τον Ιανουάριο του 2020 – και στη συνέχεια έβγαλε στη φόρα διάφορες συμπεριφορές.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Από αυτή την οικογενειακή συγκέντρωση θα απουσιάζουν

Στην πραγματικότητα, η τελευταία φορά που το ζευγάρι έκανε κοινή ευρωπαϊκή εμφάνιση ήταν στην κηδεία της εκλιπούσα μονάρχη στις 19 Σεπτεμβρίου 2022.

Αν και η 42χρονη Markle δεν θα ακολουθήσει τον Harry στην Αγγλία, η δούκισσα του Sussex φέρεται να πετάει κατευθείαν στη Γερμανία από την Καλιφόρνια για την τελετή έναρξης των Invictus Games.

Σύμφωνα με τη βασιλική εμπειρογνώμονα και βιογράφο Angela Levin, η μητέρα δύο παιδιών θα παραδώσει ένα προσωπικό μήνυμα “θάρρους και ανθεκτικότητας” στους τραυματισμένους βετεράνους που θα συμμετάσχουν στους αγώνες.

Διάβασε ακόμη