Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Από αυτή την οικογενειακή συγκέντρωση θα απουσιάζουν

Δεν έχει γίνει καμία προσέγγιση στο ζευγάρι.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν έλαβαν πρόσκληση για την οικογενειακή συνάντηση που θα γίνει με αφορμή τον έναν χρόνο από τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια θα συγκεντρωθεί στο Μπαλμόραλ

Διάβασε ακόμη – Βασίλισσα Camilla: Έτσι αντέδρασε όταν αντίκρισε μία πίτα που είχε σχήμα το κεφάλι του βασιλιά Κάρολου

Στις 8 Σεπτεμβρίου ο βασιλιάς Κάρολος αναμένεται να κάνει μια συγκέντρωση, για να τιμήσει τη μνήμη της μητέρας του, στο Κάστρο Μπαλμόραλ. Η ημερομηνία σηματοδοτεί και επέτειο του ενός χρόνου από την άνοδό του στον θρόνο.

Πηγή αναφέρει στη The Sun ότι δεν έχει γίνει καμία προσέγγιση στον δούκα και τη δούκισσα του Sussex σχετικά με την σημαντική οικογενειακή στιγμή. “Αν δεν συμπεριληφθούν σε κάποιον από αυτούς τους προγραμματισμούς θα βρουν έναν τρόπο να τιμήσουν την ημέρα με το δικό τους στιλ” σημειώνει η ίδια πηγή.

Διάβασε ακόμη – Heidi Klum: Ποζάρει με μπικίνι και μας δείχνει τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της

H επίσημη εμφάνιση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry στη Γερμανία

Μία ημέρα μετά τη συνάντηση στο Μπαλμόραλ ο πρίγκιπας Harry θα πρέπει να είναι στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας καθώς στις 9 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα Invictus Games. Η Meghan Markle, όπως όλα δείχνουν, θα τον συνοδεύσει σε μία σειρά από προγραμματισμένες εμφανίσεις πριν από την τελετή λήξης που είναισ τις 16 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Φωτογραφία: Instagram/ @magnificentlymeghan

Διάβασε ακόμη