Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Deco & design: 5 local brands που φτιάχνουν χειροποίητα έπιπλα

Statement, χειροποίητα έπιπλα με μοναδικό design για να διακοσμήσεις το σπίτι σου. 

Της Νικόλ Ζένιου

Υπέροχες αποχρώσεις, ιδιαίτερο design και έμφαση στη λεπτομέρεια είναι τα στοιχεία που κάνουν ορισμένα αντικείμενα να ξεχωρίζουν και αυτά που θα αναβαθμίσουν τους χώρους του σπιτιού σου. 

Για να αποφύγεις τις υπερβολές πρόσθεσε ένα statement έπιπλο σε μίνιμαλ, σύγχρονο ή ουδέτερο σχεδιασμό ώστε να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Για παράδειγμα, τα μινιμάλ ξύλινα ή μεταλλικά έπιπλα φτιαγμένο στο χέρι από έμπειρους τεχνίτες όπως coffee tables, ραφιέρες, ή καρέκλες σε γεωμετρικά σχέδια αποτελούν statement αντικείμενα που θα δώσουν έμφαση σε κάθε δωμάτιο. Μερικές από τις επιλογές πιο κάτω περιλαμβάνουν και ξύλινα χειροποίητα αντικείμενα για το παιδικό υπνοδωμάτιο.

Ανανέωσε τον χώρο σου με επιλογές από τα παρακάτω local brands – εργαστήρια ξύλινων και μεταλλικών κατασκευών που φτιάχνουν υπέροχες κατασκευές με πολλή αγάπη, ταλέντο και δεξιοτεχνία. 

Ακολουθούν οι 5 επιλογές που ξεχωρίσαμε:

Διάβασε ακόμη – Ανανέωσε το σπίτι σου με 13 χειροποίητα αντικείμενα από κυπριακά brands

Studio&Lab

Το εργαστήρι του Interior Designer και Σχεδιαστή Επίπλου Μάριου Χαραλάμπους όπου σχεδιάζει και δημιουργεί μοναδικές ξύλινες κατασκευές.

Joiners

Ένα ξεχωριστό εργαστήρι από μια μικρή οικογένεια ξυλουργών που δημιουργεί ιδιαίτερα έπιπλα από μεταχειρισμένες παλέτες και άλλο ανακυκλώσιμο ξύλο.

Σμηνουργία

Εργαστήρι ξύλινων, μεταλλικών και ηλεκτρονικών κατασκευών. Αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση.

Studio Christine Kalia

Μοναδικές, σύγχρονες δημιουργίες από την αρχιτέκτονα Χριστίνα Πέτρου με stockists στο εξωτερικό.

Alex Metal and Woodworks 

Ξεχωριστές, σύγχρονες χειροποίητες μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές.

Διάβασε ακόμη