Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Meghan Markle: Εμφανίστηκε χωρίς το δαχτυλίδι των αρραβώνων της

Πυροδότησε ξανά τις φήμες περί χωρισμού.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry βρίσκονται συνέχεια υπό το άγρυπνο βλέμμα των καλοθελητών που αναζητούν διαρκώς σημάδια για να χρεώσουν στον γάμο τους προβλήματα. Η πρόσφατη εμφάνιση της δούκισσας του Sussex χωρίς το δαχτυλίδι των αρραβώνων της αναμόχλευσε αυτές τις φήμες, μόνο που η αλήθεια αποδείχτηκε πολύ πιο πεζή (και λογική) από τις υποθέσεις και τα σενάρια χωρισμού.

Διάβασε ακόμη – Kate Middleton – πρίγκιπας William: Έτσι θα τιμήσουν τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Η Meghan Markle γευμάτισε πρόσφατα με δυο φίλες της, την hair colorist της Kadi Lee και την ποιήτρια Cleo Wade, και μια selfie στο Instagram της Lee ήταν αυτή που αποκάλυψε τη χαλαρή έξοδο. Η Markle ήταν απλά ντυμένη μ’ ένα μαύρο tank top, ενώ ξεχώριζε και το χρυσό μενταγιόν που είχε κρεμασμένο στον λαιμό της. Όχι, όμως, και το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων με το οποίο ο πρίγκιπας Harry της έκανε πρόταση γάμου τον Νεόμβριο του 2017 και το οποίο αποτελείται από ένα μεγάλο διαμάντι από την Μποτσουάνα – τη χώρα όπου είχαν ταξιδέψει το πρώτο διάστημα της σχέσης τους – και δυο μικρότερες πέτρες από τη συλλογή κοσμημάτων της μητέρας του πριγκίπισσας Diana.

Ο λόγος, λοιπόν, για τον οποίο η Markle δεν φορούσε εκείνη τη μέρα το δαχτυλίδι της ήταν γιατί “το έχει δώσει για διόρθωση”, δήλωσε πηγή στο Page Six και τίποτα περισσότερο απ’ αυτό.

Διάβασε ακόμη – Πριγκίπισσα Diana: Το συγκινητικό βίντεο με τον πρίγκιπα Harry

Βεβαίως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η δούκισσα του Sussex τροποποιεί το δαχτυλίδι των αρραβώνων αφού και στο παρελθόν οι πολύ προσεκτικοί θαυμαστές της είχαν παρατηρήσει μία αλλαγή στο πάχος του δακτυλίου.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη