Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο της εβδομάδας (29/04-05/05)

Μια εβδομάδα με θετική αλλαγή σκηνικού για τα περισσότερα ζώδια.

Η εβδομάδα ξεκινάει με την σύνοδο του Άρη, λίγο πριν φύγει από το ζώδιο των Ιχθύων, με τον Ποσειδώνα ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο. Είναι μια όψη που φέρνει ψυχική και σωματική κόπωση σε όσους επηρεάζει. Νιώθετε ότι δεν έχετε ενέργεια για την εβδομάδα που ξεκινάει, ενώ μπορεί να έχει πέσει το ανοσοποιητικό σας από την κούραση των προηγούμενων ημερών και να είστε πιο επιρρεπείς σε ιώσεις και γρίπες. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να ξεκουράσετε το σώμα σας, ενώ είναι σημαντικό να ξεκουράσετε και το μυαλό σας από τοξικές σκέψεις.

Είναι εξαιρετική μέρα για να ακολουθήσετε μια δίαιτα αποτοξίνωσης, να πιείτε πολύ νερό, και να μην πιέσετε τον εαυτός σας. Επηρεάζει τους Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύς γεννημένους κυρίως τέλος 3ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα των ζωδίων. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη όψη, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.  Στο ζώδιο σας, μπορείτε να δείτε ακριβώς πως επηρεάζει συγκεκριμένα εσάς, φυσικά, αν η όψη αυτή γίνεται την τυχερή σας μέρα.

Την ίδια μέρα έχουμε την Αφροδίτη, η οποία αλλάζει ζώδιο και από το ζώδιο του Κριού, περνάει στο ζώδιο του Ταύρου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου είναι σε θέση κυβέρνησής και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς είναι μια εξαιρετική θέση. Γενικά, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου  φέρνει επαγγελματικές και οικονομικές επιτυχίες, καθώς και καινούργιες σχέσεις για όσους επηρεάζει. Σηματοδοτεί την έναρξη μιας όμορφης περιόδου, με ευκαιρίες για προσωπική και ατομική εξέλιξη, ευκαιρίες επί των οικονομικών, αλλά και πολλές ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες. Ευνοεί θέματα τέχνης και ομορφιάς. Ενώ, για όσο βρίσκεται εκεί, ευνοεί τις αισθητικές επεμβάσεις, αλλά και τις αλλαγές στην διακόσμηση του χώρου σας.

Επηρεάζει τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους κυρίως αρχές 1ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η, 2η και 3η μοίρα. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη αλλαγή, έχει να κάνει ξεκάθαρα με τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως , αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή. Στο ζώδιο σας, μπορείτε να δείτε ακριβώς πως επηρεάζει συγκεκριμένα το ζώδιο σας, φυσικά, αν η όψη αυτή γίνεται την τυχερή σας μέρα.

Ακολουθεί, η αλλαγή θέσης του Άρη, που από το ζώδιο των Ιχθύων, πηγαίνει στο ζώδιο του Κριού. Επίσης, στο ζώδιο κυβέρνησης του. Αυτή η αλλαγή ζωδίου του  Άρη είναι ιδιαίτερα σημαντική για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους  κυρίως αρχές 1ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η, 2η και 3η μοίρα. Γενικά, αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, καθώς σηματοδοτεί μια περίοδο με πάθος, έρωτα και δυναμισμό. Είναι μια περίοδος που δίνει την ευκαιρία για δημιουργία καινούργιων ερωτικών σχέσεων και γνωριμιών, αλλά είναι εξαιρετική και για μεγάλες επαγγελματικές κινήσεις.

Αν το επιτρέπει ο χάρτης σας, μπορεί να έχετε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία, ενώ μπορεί να πάρετε κάποια ρίσκα και να κάνετε δυναμικές κινήσεις οι οποίες θα σας απογειώσουν επαγγελματικά, και θα αφοπλίσουν τον ανταγωνισμό. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά αυτή την αλλαγή, έχει να κάνει ξεκάθαρα με τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως , αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή. Στο ζώδιο σας, μπορείτε να δείτε ακριβώς πως επηρεάζει συγκεκριμένα το ζώδιο σας, φυσικά, αν η όψη αυτή γίνεται την τυχερή σας μέρα.

Στη συνέχεια έχουμε το πολύ δυναμικό και έντονο τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ταύρου και του Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου. Γενικά, είναι μια εξαιρετική όψη, αρκετά δυναμική, που δίνει σε όσους επηρεάζει την ευκαιρία να πετύχουν τους στόχους και τις επιθυμίες τους. Είναι μια μέρα με έντονο πάθος, ενώ μπορεί να ξεκινήσει και μια ερωτική γνωριμία η οποία θα οδηγήσει σε ένα μοιραίο έρωτα, άκρως αναζωογονητικό. Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί, και οικονομικές επιτυχίες καθώς και γενικότερα δίνει μια δυνατότητα μέσα από ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

Επηρεάζει τους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους γεννημένους κυρίως το 1ο δεκαήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η, 2η, 3η και 4η μοίρα. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη αλλαγή ζωδίου, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.  Στο ζώδιο σας, μπορείτε να δείτε ακριβώς πως επηρεάζει συγκεκριμένα το ζώδιο σας, φυσικά, αν η όψη αυτή γίνεται την τυχερή σας μέρα.

Τέλος, έχουμε τον Πλούτωνα, ο οποίος βρίσκεται στον Υδροχόο, και γυρνάει ανάδρομος, στο τέλος της εβδομάδας. Είναι  μια αναδρομή, η οποία είναι ιδιαίτερα βοηθητική. Εκμεταλλευτείτε την για να επαναπροσδιορίσετε στόχους και επιθυμίες, και να φτιάξετε ένα καλύτερο πλάνο δράσης, ούτος ώστε να εξασφαλίσετε την επιτυχία σας. Επηρεάζει τους γεννημένους κυρίως αρχές 1ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 1η, 2η και 3η μοίρα. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη αναδρομή, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.  Στο ζώδιο σας, μπορείτε να δείτε ακριβώς πως επηρεάζει συγκεκριμένα εσάς, φυσικά, αν η όψη αυτή γίνεται την τυχερή σας μέρα.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ποια είναι η τυχερή μέρα για το δικό σας ζώδιο, σε ποια όψη οφείλεται, την γενική ερμηνεία της όψης, καθώς και συγκεκριμένα πως επηρεάζει το δικό σας ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ – Ευκαιρία για μια νέα σχέση ή συνεργασία.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τρίτη. Η αλλαγή θέσης του Άρη, που από το ζώδιο των Ιχθύων, πηγαίνει στο ζώδιο σας, είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς. Γενικά, αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, καθώς σηματοδοτεί μια περίοδο με πάθος, έρωτα και δυναμισμό. Είναι μια περίοδος που δίνει την ευκαιρία για δημιουργία καινούργιων ερωτικών σχέσεων και γνωριμιών, αλλά είναι εξαιρετική και για μεγάλες επαγγελματικές κινήσεις. Αν το επιτρέπει ο χάρτης σας, μπορεί να έχετε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία, ενώ μπορεί να πάρετε κάποια ρίσκα και να κάνετε δυναμικές κινήσεις οι οποίες θα σας απογειώσουν επαγγελματικά, και θα αφοπλίσουν τον ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα, για εσάς τους Κριούς ξεκινάει μια άκρως δυναμική περίοδος. Νιώθετε δυνατοί, ανανεωμένοι και έτοιμοι να κυνηγήσετε και να αποκτήσετε – κατακτήσετε αυτό που θέλετε. Ίσως λίγο πιο παρορμητικοί αυτή την περίοδο, πρέπει να προσέχετε τις πολύ βιαστικές κινήσεις, λίγη σκέψη πριν τη δράση δεν βλάπτει. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια καινούργια ερωτική ή σεξουαλική σχέση, η οποία θα σας ανανεώσει. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ξεκινήσουν μια επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα λειτουργήσει καταλυτικά για την μετέπειτα εξέλιξη της εργασίας σας.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κυνηγήσετε στόχους που είχατε βάλει καιρό, καθώς και για να περάσετε όμορφα. Νιώθετε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και έτοιμοι να κατακτήσετε τα όνειρα σας, και αυτό το συναίσθημα είχατε καιρό να το νιώσετε, μην το αφήσετε να πάει χαμένο. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη μετακίνηση του Άρη, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή. Επηρεάζει τους γεννημένους  κυρίως αρχές 1ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 0,1η,2η και 3η μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ – Ευκαιρία για επιτυχία στην καριέρα σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το πολύ δυναμικό και έντονο τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο σας και του Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, γενικά, είναι μια εξαιρετική όψη, αρκετά δυναμική, που δίνει σε όσους επηρεάζει την ευκαιρία να πετύχουν τους στόχους και τις επιθυμίες τους. Είναι μια μέρα με έντονο πάθος, ενώ μπορεί να ξεκινήσει και μια ερωτική γνωριμία η οποία θα οδηγήσει σε ένα μοιραίο έρωτα, άκρως αναζωογονητικό. Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί, και οικονομικές επιτυχίες καθώς και γενικότερα δίνει μια δυνατότητα μέσα από ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

Συγκεκριμένα εσάς τους Ταύρους η συγκεκριμένη όψη σας βοηθάει πολύ στον τομέα των εργασιακών και των επαγγελματικών σας. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία, μέσα από τις κατάλληλες κινήσεις να πραγματοποιήσετε μια επιτυχία, την οποία θέλατε καιρό να πετύχετε. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα πετύχουν ένα σημαντικό επαγγελματικό στόχο ή θα πραγματοποιήσουν μια επαγγελματική συνεργασία, αυτό όχι μόνο  θα απογειώσει την καριέρα τους, αλλά και την αυτοπεποίθηση τους. Τέλος, πολλοί θα παρατηρήσουν την έντονη αλλαγή και σταδιακή βελτίωση της καθημερινότητας τους, είναι σαν οι κόποι σας να πιάνουν τόπο τελικά.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να ασχοληθείτε με πάθος και ένταση στον τομέα των εργασιακών, αλλά και της καριέρας σας. Προσπαθήστε να κυνηγήσετε ξεκάθαρους στόχους. Η επιτυχία είναι σίγουρη, αν έχετε ένα συγκεκριμένο στόχο, καθώς και ένα σωστό πλάνο δράσης. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη όψη, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.  Επηρεάζει τους γεννημένους κυρίως το 1ο δεκαήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0,1η,2η, 3η και 4η μοίρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Μια άκρως δημιουργική και ερωτική περίοδος.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το πολύ δυναμικό και έντονο τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ταύρου και του Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, γενικά, είναι μια εξαιρετική όψη, αρκετά δυναμική, που δίνει σε όσους επηρεάζει την ευκαιρία να πετύχουν τους στόχους και τις επιθυμίες τους. Είναι μια μέρα με έντονο πάθος, ενώ μπορεί να ξεκινήσει και μια ερωτική γνωριμία η οποία θα οδηγήσει σε ένα μοιραίο έρωτα, άκρως αναζωογονητικό. Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί, και οικονομικές επιτυχίες καθώς και γενικότερα δίνει μια δυνατότητα μέσα από ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

Για εσάς τους Δίδυμους συγκεκριμένα, είναι μια ευκαιρία να νιώσετε καλά ψυχολογικά. Για πολλούς από εσάς, θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας, τα παιδιά ή τον ερωτικό σύντροφο μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα περάσουν στιγμές πάθους με το σύντροφο, υπάρχουν και αρκετοί που θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια ερωτική γνωριμία η οποία θα τους ταράξει τον ψυχισμό.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφες στιγμές με το σύντροφο ( φανερό ή μυστικό) ή τα παιδιά σας. Κυνηγήστε στόχους και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να αλλάξετε την καθημερινότητα σας, οτιδήποτε θεωρείτε περιττό ή τοξικό, και να την κάνετε πιο όμορφη. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη όψη, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.  Επηρεάζει τους γεννημένους κυρίως το 1ο δεκαήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0,1η,2η, 3η και 4η μοίρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ευκαιρία για επαγγελματική επιτυχία.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τρίτη. Η αλλαγή θέσης του Άρη, που από το ζώδιο των Ιχθύων, πηγαίνει στο ζώδιο του Κριού, είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς. Γενικά, αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, καθώς σηματοδοτεί μια περίοδο με πάθος, έρωτα και δυναμισμό. Είναι μια περίοδος που δίνει την ευκαιρία για δημιουργία καινούργιων ερωτικών σχέσεων και γνωριμιών, αλλά είναι εξαιρετική και για μεγάλες επαγγελματικές κινήσεις. Αν το επιτρέπει ο χάρτης σας, μπορεί να έχετε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία, ενώ μπορεί να πάρετε κάποια ρίσκα και να κάνετε δυναμικές κινήσεις οι οποίες θα σας απογειώσουν επαγγελματικά, και θα αφοπλίσουν τον ανταγωνισμό.

Συγκεκριμένα για εσάς τους Καρκίνους, η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο του Κριού, σας βοηθάει να κινητοποιηθείτε δυναμικά σε θέματα καριέρας. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να κάνετε δυναμικές αλλαγές και να κυνηγήσετε επαγγελματικούς στόχους και θα ασχοληθείτε με θέματα καριέρας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που επειδή ήδη έχουν προσπαθήσει και κοπιάσει, θα δουν την καριέρα τους να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, θα δέχονται προτάσεις και θα νιώσουν βαθιά ικανοποίηση για τα επιτεύγματα τους. Τέλος, η μέρα είναι εξαιρετική για μια πρόταση γάμου, καθώς η κοινωνική σας εικόνα αλλάζει ραγδαία, όταν ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κυνηγήσετε τα επαγγελματικά σας όνειρα, και αν νιώθετε έτοιμοι γιατί όχι , για να κάνετε μια πρόταση γάμου. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη όψη, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.  Επηρεάζει τους γεννημένους κυρίως το 1ο δεκαήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0,1η,2η, 3η και 4η μοίρα.

ΛΕΩΝ – Ευκαιρία για επαγγελματικές συνεργασίες

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το πολύ δυναμικό και έντονο τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ταύρου και του Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, γενικά, είναι μια εξαιρετική όψη, αρκετά δυναμική, που δίνει σε όσους επηρεάζει την ευκαιρία να πετύχουν τους στόχους και τις επιθυμίες τους. Είναι μια μέρα με έντονο πάθος, ενώ μπορεί να ξεκινήσει και μια ερωτική γνωριμία η οποία θα οδηγήσει σε ένα μοιραίο έρωτα, άκρως αναζωογονητικό. Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί, και οικονομικές επιτυχίες καθώς και γενικότερα δίνει μια δυνατότητα μέσα από ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

Συγκεκριμένα για εσάς τους Λέοντες έρχονται μεγάλες αλλαγές και θετικές εξελίξεις στον εργασιακό στίβο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα τους γίνει κάποια επαγγελματική πρόταση, η οποία θα αλλάξει ραγδαία την καριέρα τους, και κατ επέκταση και την κοινωνική τους θέση. Ενώ, για κάποιους από εσάς και η κατάσταση στο σπίτι είναι εντελώς διαφορετική, νιώθετε ότι έχετε πετύχει τους στόχους σας και είστε έτοιμοι να απολαύσετε τα αποτελέσματα του κόπου και της επιμονής σας.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε στιγμές γεμάτες πάθος με το σύντροφό σας, να οργανώσετε μια κοντινή απόδραση, η οποία θα σας αλλάξει σημαντικά τη ζώη, και απολαυστε τις νέες συνθήκες στο σπίτι σας. Η μέρα είναι εξαιρετική για πρόταση γάμου καθώς και για την έναρξη μιας συγκατοίκησης. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη όψη, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.  Επηρεάζει τους γεννημένους κυρίως το 1ο δεκαήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0,1η,2η, 3η και 4η μοίρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ευκαιρίες επί των οικονομικών.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Καθώς η Αφροδίτη, η οποία αλλάζει ζώδιο και από το ζώδιο του Κριού, περνάει στο ζώδιο του Ταύρου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, είναι σε θέση κυβέρνησής και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς είναι μια εξαιρετική θέση. Γενικά, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου  φέρνει επαγγελματικές και οικονομικές επιτυχίες, καθώς και καινούργιες σχέσεις για όσους επηρεάζει. Σηματοδοτεί την έναρξη μιας όμορφης περιόδου, με ευκαιρίες για προσωπική και ατομική εξέλιξη, ευκαιρίες επί των οικονομικών, αλλά και πολλές ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες. Ευνοεί θέματα τέχνης και ομορφιάς. Ενώ, για όσο βρίσκεται εκεί , ευνοεί τις αισθητικές επεμβάσεις, αλλά και της αλλαγές στην διακόσμηση του χώρου σας.

Συγκεκριμένα για εσάς τους Παρθένους η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση είναι εξαιρετική, καθώς ευνοεί πολύ τα οικονομικά σας. Πολλοί από εσάς θα καταφέρουν να αυξήσουν τα έσοδά τους, και αυτό ουσιαστικά είναι ένα όνειρο σας,  που γίνεται πραγματικότητα. Έτσι νιώθετε ιδιαίτερα καλά και ψυχολογικά, και γεμίζετε αυτοπεποίθηση. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ασχολούνται με την επιχειρηματικότητα, και τώρα θα το πάρουν απόφαση να κάνουν ένα άνοιγμα στο εσωτερικό ή το εξωτερικό το οποίο θα τους αποφέρει κέρδη.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να σκεφτείτε τρόπους να κερδίσετε χρήματα, να κάνετε όνειρα και να βάλετε στόχους καθώς η περίοδος είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, όπως και για να οργανώσετε μια μακρινή απόδραση, κάπου στο εξωτερικό. Επηρεάζει κυρίως αρχές 1ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 0,1η,2η και 3η μοίρα.  Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη πανσέληνο, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.

ΖΥΓΟΣ- Ευκαιρία για σημαντική βελτίωση των οικονομικών σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το πολύ δυναμικό και έντονο τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ταύρου και του Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, γενικά, είναι μια εξαιρετική όψη, αρκετά δυναμική, που δίνει σε όσους επηρεάζει την ευκαιρία να πετύχουν τους στόχους και τις επιθυμίες τους. Είναι μια μέρα με έντονο πάθος, ενώ μπορεί να ξεκινήσει και μια ερωτική γνωριμία η οποία θα οδηγήσει σε ένα μοιραίο έρωτα, άκρως αναζωογονητικό. Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί, και οικονομικές επιτυχίες καθώς και γενικότερα δίνει μια δυνατότητα μέσα από ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

Συγκεκριμένα για εσάς τους Ζυγούς είναι μια εξαιρετική όψη, η οποία σας βοηθάει να βελτιώσετε σημαντικά τα οικονομικά σας. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία μέσα από άκρως δημιουργικούς τρόπους να βελτιώσετε τα έσοδα σας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να διευθετήσουν κληρονομικά ζητήματα ή και αγοραπωλησίες που  αφορούν κάποιο ακίνητο από κληρονομιά και θα πάρουν χρήματα. Τέλος, αρκετοί θα δουν και τα οικονομικά του συντρόφου να βελτιώνονται σημαντικά και με αυτό τον τρόπο  θα βελτιωθούν και τα δικά τους.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε χρόνο με τον σύντροφό σας, είναι μια άκρως ερωτική μέρα για εσάς, γεμάτη πάθος , με έντονη σεξουαλική ενέργεια και ανεβασμένη λίμπιντο. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη όψη, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πώς , αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.  Επηρεάζει τους γεννημένους κυρίως το 1ο δεκαήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η, 2η, 3η και 4η μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ευκαιρίες για επιτυχημένες επαγγελματικές συνεργασίες.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το πολύ δυναμικό και έντονο τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ταύρου και του Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι γενικά μια εξαιρετική όψη, αρκετά δυναμική, που δίνει σε όσους επηρεάζει την ευκαιρία να πετύχουν τους στόχους και τις επιθυμίες τους. Είναι μια μέρα με έντονο πάθος, ενώ μπορεί να ξεκινήσει και μια ερωτική γνωριμία η οποία θα οδηγήσει σε ένα μοιραίο έρωτα, άκρως αναζωογονητικό. Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί και οικονομικές επιτυχίες καθώς και γενικότερα δίνει μια δυνατότητα μέσα από ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

Για εσάς τους Σκορπιούς συγκεκριμένα, αυτό το πολύ δυναμικό τετράγωνο είναι ιδιαίτερα ευεργετικό. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε μια σημαντική συνεργασία, την οποία μπορεί να είχατε βάλει στόχο εδώ και καιρό, να κάνατε όλες τις απαιτούμενες προσπάθειες αλλά να πήγαιναν χαμένες. Ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια παθιασμένη σχέση, είτε φανερή  είτε παρασκηνιακή.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε καυτές και παθιασμένες στιγμές με τον σύντροφο σας και απολαύστε την επιτυχία των στόχων αλλά και των κόπων σας. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη όψη, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πώς , αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας, θα νιώσετε την επιρροή.  Επηρεάζει τους γεννημένους κυρίως το 1ο δεκαήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η, 2η, 3η και 4η μοίρα.

ΤΟΞΟΤΕΣ – Τύχη στον τομέα των ερωτικών σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τρίτη. Η αλλαγή θέσης του Άρη, που από το ζώδιο των Ιχθύων πηγαίνει στο ζώδιο του Κριού, είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς. Γενικά, αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, καθώς σηματοδοτεί μια περίοδο με πάθος, έρωτα και δυναμισμό. Είναι μια περίοδος που δίνει την ευκαιρία για δημιουργία καινούργιων ερωτικών σχέσεων και γνωριμιών, αλλά είναι εξαιρετική και για μεγάλες επαγγελματικές κινήσεις. Αν το επιτρέπει ο χάρτης σας, μπορεί να έχετε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία, ενώ μπορεί να πάρετε κάποια ρίσκα και να κάνετε δυναμικές κινήσεις οι οποίες θα σας απογειώσουν επαγγελματικά, και θα αφοπλίσουν τον ανταγωνισμό.

Για εσάς τους Τοξότες συγκεκριμένα, ξεκινάει μια άκρως δημιουργική και ερωτική περίοδος. Αρχικά επηρεάζει τις πρώτες μοίρες του ζωδίου αλλά σταδιακά θα τις επηρεάσει όλες. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία αυτές τις μέρες να φλερτάρετε και να ερωτοτροπήσετε με μεγάλη ευκολία. Νιώθετε καλά και αυτό φαίνεται και προς τα έξω. Ενώ, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θα πάρουν την απόφαση και θα ξεκινήσουν τις προσπάθειες για να αποκτήσουν παιδάκι. Τέλος, αν είστε καλλιτέχνες ή ασχολείστε με κάτι καλλιτεχνικό, είναι μια εκπληκτική ευκαιρία να δημιουργήσετε, καθώς θα έχετε αστείρευτη όρεξη και έμπνευση.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε άκρως ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο ή βγείτε έξω για να γνωρίσετε τον καινούργιο σας έρωτα. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη μετακίνηση του Άρη, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πώς, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή. Επηρεάζει τους γεννημένους  κυρίως αρχές 1ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η, 2η και 3η μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Θετικές εξελίξεις σε ερωτικά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το πολύ δυναμικό και έντονο τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ταύρου και του Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι  γενικά μια εξαιρετική όψη, αρκετά δυναμική, που δίνει σε όσους επηρεάζει την ευκαιρία να πετύχουν τους στόχους και τις επιθυμίες τους. Είναι μια μέρα με έντονο πάθος, ενώ μπορεί να ξεκινήσει και μια ερωτική γνωριμία η οποία θα οδηγήσει σε ένα μοιραίο έρωτα, άκρως αναζωογονητικό. Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί και οικονομικές επιτυχίες καθώς και γενικότερα δίνει μια δυνατότητα μέσα από ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

Για εσάς τους Αιγόκερους συγκεκριμένα , αυτό το πολύ δυναμικό τετράγωνο είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία μέσα από δημιουργικούς τρόπους και σκέψη να αυξήσετε το εισόδημα σας, βελτιώνοντας έτσι την οικονομική σας κατάσταση. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα πετύχουν  επαγγελματικούς ή προσωπικούς στόχους που κυνηγούσαν εδώ και καιρό. Τέλος, αρκετοί θα έχουν την ευκαιρία για μια ερωτική γνωριμία η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μια παθιασμένη ερωτική σχέση.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε υπέροχες στιγμές με τον σύντροφο ή το φλερτ σας. Βγείτε έξω και γνωρίστε κόσμο. Κάντε όνειρα και κυνηγήστε τα, τώρα έχει έρθει η ώρα. Η μέρα ευνοεί και τις προσπάθειες για να αποκτήσετε παιδάκι αν το επιθυμείτε. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη όψη, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως , αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.  Επηρεάζει τους γεννημένους κυρίως το 1ο δεκαήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0,1η,2η, 3η και 4η μοίρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας, προσωπικά και επαγγελματικά.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το πολύ δυναμικό και έντονο τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ταύρου και του Πλούτωνα από το ζώδιο σας,  είναι γενικά μια εξαιρετική όψη, αρκετά δυναμική, που δίνει σε όσους επηρεάζει την ευκαιρία να πετύχουν τους στόχους και τις επιθυμίες τους. Είναι μια μέρα με έντονο πάθος, ενώ μπορεί να ξεκινήσει και μια ερωτική γνωριμία η οποία θα οδηγήσει σε ένα μοιραίο έρωτα, άκρως αναζωογονητικό. Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί και οικονομικές επιτυχίες καθώς και γενικότερα δίνει μια δυνατότητα μέσα από ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

Συγκεκριμένα για εσάς τους Υδροχόους, αυτό το τετράγωνο είναι υπερβολικά ευνοϊκό. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό ή προσωπικό όνειρο, ένα στόχο για τον οποίο έχετε δώσει ενέργεια και έχετε κάνει κόπο αλλά για κάποιο λόγο μέχρι τώρα φαινόταν άπιαστος. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία στην καριέρα τους. Τέλος, είναι μια εξαιρετική μέρα για να αποφασίσετε να μετακομίσετε εντός ή εκτός χώρας, καθώς και για να κάνετε ή να δεχτείτε πρόταση γάμου.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, να απολαύσετε τις επιτυχίες σας και να περάσετε παθιασμένες στιγμές στο σπίτι με τον σύντροφό σας. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη όψη, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πώς , αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.  Επηρεάζει τους γεννημένους κυρίως το 1ο δεκαήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η, 2η, 3η και 4η μοίρα.

ΙΧΘΥΕΣ – Ευκαιρία  για να ταξιδέψετε και να απαλλαγείτε από φοβίες και ανασφάλειες.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το πολύ δυναμικό και έντονο τετράγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ταύρου και του Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, είναι γενικά μια εξαιρετική όψη, αρκετά δυναμική, που δίνει σε όσους επηρεάζει την ευκαιρία να πετύχουν τους στόχους και τις επιθυμίες τους. Είναι μια μέρα με έντονο πάθος, ενώ μπορεί να ξεκινήσει και μια ερωτική γνωριμία η οποία θα οδηγήσει σε ένα μοιραίο έρωτα, άκρως αναζωογονητικό. Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί, και οικονομικές επιτυχίες καθώς και γενικότερα δίνει μια δυνατότητα μέσα από ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

Για εσάς τους Ιχθύες συγκεκριμένα, αυτή η όψη θα φέρει θετικές εξελίξεις στη ζωή σας. Πολλοί από εσάς θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν ένα όνειρο το οποίο κυνηγούσαν και ήθελαν πολύ να πετύχουν. Ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε ένα κοντινό ή μακρινό προορισμό και η επιστροφή σας θα σας βρει αναζωογονημένους και ανανεωμένους, με γεμάτες μπαταρίες αλλά κυρίως με γεμάτη ψυχή.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφα με τους οικείους σας. Ενώ είναι εξαιρετική ευκαιρία να απαλλαγείτε από φοβίες και ψυχολογικά βάρη που κουβαλάτε και νιώθετε απομονωμένοι. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη όψη, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως , αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.  Επηρεάζει τους γεννημένους κυρίως το 1ο δεκαήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η, 2η, 3η και 4η μοίρα.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία και αγάπη.

Εμείς εδώ, αναλύουμε τις θετικές πλανητικές όψεις, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη μας τις αρνητικές. Οι αστρολογικές ερμηνείες που δίνονται σε αυτό το άρθρο, γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις.   Όπως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι μοναδικός είναι και ο αστρολογικός του χάρτης. Είμαστε πολυσύνθετα όντα, και έτσι είναι και ο αστρολογικός μας χάρτης.  Ο κάθε ένας λοιπόν, μπορεί να βιώσει με διαφορετικό τρόπο τις όψεις αυτές που αναλύουμε, σύμφωνα με τον δικό του χάρτη. Χρησιμοποιήστε την αστρολογία ως βοήθημα, ως εργαλείο, ένα από τα πολλά, που έχετε στην φαρέτρα σας, ως οδηγό, και πάντα με γνώμονα ότι έχουμε ελεύθερη βούληση, ότι εμείς φτιάχνουμε τη ζωή μας, εμείς επιλέγουμε, δουλεύουμε και δημιουργούμε το μέλλον μας.

Διαβάστε το ζώδιο σας , αλλά και τον ωροσκόπο σας, καθώς και το ζώδιο της Σελήνης σας αν είστε γυναίκα. Επίσης, δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στο ζώδιο του Ήλιου, αν ο χάρτης είναι ημερήσιος ή στο ζώδιο της Σελήνης, όταν ο χάρτης είναι νυχτερινός.

Από την Μαρία Σόγια

Πηγή: christosarchos.gr

Διάβασε ακόμη