Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Patrick Dempsey: Αυτός είναι ο πιο σέξι άνδρα για το 2023

Θέλει να χρησιμοποιήσει την αναγνώριση για καλό.

Ο Patrick Dempsey ανακηρύχθηκε ως ο πιο σέξι άνδρας για το 2023 επιβεβαιώνοντας το παρατσούκλι που έχει κατακτήσει για περισσότερες από δύο δεκαετίες ως McDreamy. Το παρατσούκλι το οφείλει στον ρόλο του νευροχειρούργου Derek Shepherd στη σειρά Grey’s Anatomy τον τίτλο του sexiest man alive, που του χάρισε το People, στην γοητεία του.

Διάβασε ακόμη – Kim Kardashian: Τα τρυφερά στιγμιότυπα με τον Beckham

Θέλει να χρησιμοποιήσει την αναγνώριση για καλό

“Είναι χαρούμενος που συμβαίνει σε αυτή τη φάση της ζωής μου” σημειώνει ο 57χρονος ηθοποιός στο περιοδικό που κυκλοφορεί με εκείνον στο εξώφυλλο. “Είναι ωραίο να έχεις την αναγνώριση και σίγουρα το εγώ ανεβαίνει αλλά μου δίνει τον χώρο να το χρησιμοποιήσω σε κάτι θετικό”. Ο πρωταγωνιστής του Ferrari αναφερόταν στο ίδρυμα Dempsey Center που δημιούργησε για να τιμήσει την μητέρα του που έφυγε από τη ζωή και να στηρίξει καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους.

Ο Patrick Dempsey είναι ένας τρυφερός σύζυγος και πατέρας

Εκτός από ένας γοητευτικός σταρ με κοινωνικές ανησυχίες ο Patrick Dempsey είναι και ένας στοργικός οικογενειάρχης. Με την 57χρονη σύζυγό του, Jillian Fink έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: την 21χρονη Talula και τα 16χρονα δίδυμα Sullivan και Darby.

Διάβασε ακόμη – Lopez – Affleck: H εντυπωσιακή έπαυλη των 60 εκατομμυρίων δολαρίων τους (εικόνες)

H πρώτη του σκέψη όταν ανακυρήχθηκε sexiest man alive

“Ήμουν εντελώς σοκαρισμένος και έπειτα άρχισα να γελάω σαν να ήταν κάποιο αστείο.” αστειεύτηκε ο Patrick Dempsey.

“Θα το ξεχνούσα εντελώς και δεν θα σκεφτόμουν ποτέ ότι θα ήμουν σε αυτή τη θέση. Οπότε το εγώ μου είναι καλά”.

Όσο για την αντίδραση των παιδιών του, ο Dempsey επιμένει ότι άπλα “θα με κοροϊδέψουν και θα μου κάνουν πλάκα και θα βρουν κάθε λόγο για τον οποίο δεν θα έπρεπε να είμαι“.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Instagram/ @patrickdempsey

Διάβασε ακόμη