Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023

Sinéad O’Connor: Αυτές είναι οι οδηγίες που έδωσε στα παιδιά της πριν φύγει από τη ζωή

“Πριν καλέσετε το 100, καλέστε τον λογιστή μου.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η εκλιπούσα τραγουδίστρια του “Nothing Compares 2 U” δήλωσε στο People το 2021 ότι ήθελε να προστατεύσει την τέχνη και τα οικονομικά της με κάθε κόστος αν “αύριο είναι  νεκρή”.

“Βλέπετε, όταν οι καλλιτέχνες είναι νεκροί, είναι πολύ πιο πολύτιμοι από ό,τι όταν είναι ζωντανοί”, είχε πει τότε στο περιοδικό.

Διάβασε ακόμη – Sinead O’Connor: H τραγική ιστορίας της – Ο αγώνας με την ψυχική ασθένεια, η σεξουαλική κακοποίηση και η απώλεια του γιου της

“Ο Tupac Shakur έχει κυκλοφορήσει πολύ περισσότερα άλμπουμ από τότε που πέθανε παρά ποτέ εν ζωή, οπότε είναι κάπως αηδιαστικό αυτό που κάνουν οι δισκογραφικές εταιρείες”.

Υπό το πρίσμα αυτό, η Ιρλανδή τραγουδίστρια ενημέρωσε τα παιδιά της από τότε που ήταν πολύ μικρά ότι αν “η μητέρα τους πέσει νεκρή αύριο, πριν καλέσετε το 100, καλέστε τον λογιστή μου και βεβαιωθείτε ότι οι δισκογραφικές εταιρείες δεν θα αρχίσουν να κυκλοφορούν τους δίσκους μου”.

Διάβασε ακόμη – Angus Cloud: “Έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία μόλις 25 χρόνων

Η O’Connor βρέθηκε νεκρή την Τετάρτη, 26 Ιουλίου στο σπίτι της στο Λονδίνο. Αν και δεν έχει δοθεί αιτία θανάτου, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι η εκλιπούσα ερμηνεύτρια θα υποβληθεί σε νεκροψία.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται να δείξουν τα πραγματικά αίτια.

Διάβασε ακόμη