Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Taylor Swift: Το δώρο που έλαβε από τον αγαπημένο της Travis Kelce

Λίγο πριν από τα live της στην Ευρώπη.

Ο αθλητής του FNL βρέθηκε σε έναν από τους σταθμούς της περιοδείας της Taylor Swift και έγινε viral.

Μια περίοδο με έντονο πρόγραμμα διανύει η Taylor Swift. Το επιτυχημένο The Eras Tour συνεχίζεται με ευρωπαϊκούς σταθμούς. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούσε να βρίσκεται στην ετήσια διοργάνωση Kentucky Derby στο πλευρό του συντρόφου της, Travis Kelce. Ωστόσο, ο αθλητής του FNL φρόντισε να της κάνει ένα δώρο που θα έχει μαζί της όσο είναι χώρια.

Σύμφωνα με την Page Six, o Travis Kelce επέλεξε για την αγαπημένη του ένα συλλεκτικό κολιέ με την υπογραφή S. R. Blackinton η αξία του οποίου φτάνει τα 1.500 δολάρια. Ο σχεδιαστής υπογράφει και τα τρόπαια της διοργάνωσης επί δεκαετίες.

Το χρυσό κολιέ που πήρε δώρο η Taylor Swift είναι φτιαγμένο με υλικό από το τρόπαιο του Kentucky Derby 2024. Η ερμηνεύτρια δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στους ιππικούς αγώνες καθώς είχε την προετοιμασία της για την εμφάνισή της στο Παρίσι.

Διάβασε ακόμη – Taylor Swift – Travis Kelce: O λόγος που δεν θα παρευρεθούν στο Met Gala

“Η οικογένειά μας επιμελείται τα τρόπαια από το 1975 και μάθαμε ότι θα είναι εκεί και επειδή ήταν μια σημαντική χρονιά και για τους δύο, θέλαμε να τους χαρίσουμε μερικά πολύ ξεχωριστά κομμάτια” ανέφεραν οι συνιδιοκτήτες του οίκου Susanne Blackinton και η κόρη της, Skyla Blackinton. “Ήταν πολύ ευγενικός και επαινετικός” συμπλήρωσαν.

Το δώρο έχει συναισθηματική αξία αφού αναγράφεται επάνω: “Σου εύχομαι καλή τύχη”. Μια ευχή που ταιριάζει ενόψει των νέων σταθμών της περιοδείας της Taylor Swift.

Ο Travis Kelce ταξίδεψε στο Παρίσι

Διάβασε ακόμη – Ο λόγος που οι fans του Morgan Wallen αποδοκίμασαν την Taylor Swift

O Travis Kelce, αν και δεν κατάφερε να είναι στις πρώτες μέρες του Eras Tour στη γαλλική πρωτεύουσα, ταξίδεψε για την τέταρτη και τελευταία συναυλία στο Παρίσι. Η Taylor Swift εμφανίστηκε σε αυτή τη συναυλία, που ήταν η 87η της περιοδείας της (το νούμερο της φανέλας του Travis Kelce), με τα χρώματα των Kansas City Chiefs.

Σε αυτή τη συναυλία ο αθλητής απαθανατίστηκε να χορεύει το Blank Space μαζί με τους Gigi Hadid και Bradley Cooper και μάλιστα οι χορευτικές τους κινήσεις έγιναν viral.

Πηγή: madamefgaro.gr

Διάβασε ακόμη