Μαρία – Ολυμπία: Τα τρυφερά στιγμιότυπα με το νέο της σύντροφο

Η σχέση με πασίγνωστο βρετανό σεφ.

Η 27χρονη κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Marie Chantal, Μαρία – Ολυμπία είναι σε σχέση με τον διάσημο Βρετανό σεφ Thomas Straker και δεν κρύβουν τον έρωτα τους σύμφωνα με τις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Να θυμίσουμε ότι η Μαρία – Ολυμπία χώρισε τον Νοέμβριο, από την τριετή σχέση της με τον Peregrine Pearson, ο οποίος τώρα είναι σε σχέση με την Sophie Turner.

Διάβασε ακόμη – Μαρία Ολυμπία: O νέος φημολογούμενος σύντροφος της είναι διάσημος σεφ

Οι φήμες για σχέση μεταξύ των δύο ξεκίνησαν στα τέλη του περασμένου έτους, και τώρα οι δύο τους εμφανίστηκαν μαζί επίσημα στο πάρτι γενεθλίων του μοντέλου Poppy Delevingne.

Διάβασε ακόμη – Μαρία Ολυμπία: Χώρισε μετά από 3 χρόνια σχέσης

Ο Straker άνοιξε πρόσφατα το δικό του εστιατόριο στην περιοχή Notting Hill του Λονδίνου. Ο νεαρός άνδρας είναι γνωστός ως “ο βασιλιάς του βουτύρου”, ένα παρατσούκλι που προέκυψε ως αποτέλεσμα του εγκλεισμού του λόγω της πανδημίας καθώς οι συνταγές που μοιραζόταν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν βασισμένες σε αυτό το συστατικό. Διατηρεί ακόμη και το δικό του κανάλι στο YouTube ενώ έχει 1,4 εκατομμύρια followers στο Instagram και 2,1 εκατομμύρια στο TikTok.

Διάβασε ακόμη