Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Αυτή είναι η τραγουδίστρια που θα αναλάβει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα στα 18α Cyprus Eating Awards

Η μεγάλη γαστρονομική βραδιά πλησιάζει.

Τα Cyprus Eating Awards, ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, έρχεται για να επιβραβεύσει γι’ ακόμα μια χρονιά τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού. Τα βραβεία παρουσιάζει η Nespresso και διοργανώνει το Check In.

Η τελετή βράβευσης θα γίνει στις 17 Ιανουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, στη Λεμεσό. Τις γαστρονομικές δημιουργίες της βραδιάς θα επιμεληθεί ο βραβευμένος με 3 αστέρια Michelin και LPM Restaurant & Bar’s Global Executive chef Adriano Cattaneo.

Αφού λοιπόν ξέρουμε πως τα πιάτα θα επιμεληθεί ένας βραβευμένος σεφ, και αφότου έγινε γνωστό πως οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι ο Λούης Πατσαλίδης και η Γιώτα Δαμιανού, το μόνο που μένει είναι να μάθουμε ποιος, ή μάλλον ποια θα αναλάβει το ψυχαγωγικό κομμάτι.

Η Έλλη Κοκκίνου, με τις τόσες επιτυχίες στο ενεργητικό της, έρχεται και υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη με τραγούδια που αγαπήσαμε.

Όλα αυτά, στα 18α Cyprus Eating Awards 2022, που παρουσιάζει η Nespresso.

Στηρίζει η Τράπεζα Κύπρου

Στρατηγικός Συνεργάτης: Χαραλαμπίδης Κρίστης

Χορηγοί: Φυσικό Νερό Acqua Panna, Ανθρακούχο Νερό San Pellegrino, οινοποιία Ζαμπάρτας, Παπαγιαννάκος και Νίκο Λαζαρίδη, Παγωτά Mövenpick, Σαμπάνια Jacquart, προσέκκο Μοντελβίνι, Μπίρα ΚΕΟ, Προγράμματα Mαγειρικής και Zαχαροπλαστικής του INTERCOLLEGE, Dynamec Innovative Packaging, Anco Catering Equipment, Splendid Events.

Φιλοξενία: PARKLANE, A LUXURY COLLECTION RESORT & SPA LIMASSOL του Ομίλου Mediterranean Hospitality Venture.

Για συνεχή ενημέρωση για τα Cyprus Eating Awards συντονιστείτε με το Check In στο www.checkincyprus.com και στο application Check In (διαθέσιμο σε iOS και Android).

To hashtag της εκδήλωσης είναι #cypruseatingawards

Διάβασε ακόμη