Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

David Beckham: H τρυφερή εξομολόγηση για την γυναίκα της ζωής του

“Ήμουν τυχερός που την γνώρισα”.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Σε μία σπάνια αναδρομή της κοινής τους πορείας, ο πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου εξομολογείται τις δυσκολίες και τις ευτυχισμένες στιγμές μη διστάζοντας να εκφράσει τον θαυμασμό του για τη σύζυγό του.

Σε μία πραγματικά σπάνια εξομολόγηση, ο David Beckham μιλά για το γάμο του με τη Victoria Beckham. Ο 49χρονος αστέρας του ποδοσφαίρου και η 50χρονη σχεδιάστρια μόδας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του σύγχρονου lifestyle με τη σχέση τους να μετρά πλέον κάτι παραπάνω από 27 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνέντευξής του στο podcast “Smartless με τους Jason Bateman, Sean Hayes και Will Arnett”, ο David Beckham αποκάλυψε ότι συγκινήθηκε αναπολώντας τη σχέση του και όλα όσα έχει καταφέρουν μαζί με τη Victoria, αφού παρακολούθησε το ντοκιμαντέρ του Netflix “Beckham”, το οποίο εξερευνά ενδελεχώς την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

“Αφού είδαμε το ντοκιμαντέρ, αφού όλα τελείωσαν και το είδαμε επιτέλους με την ησυχία μας, ένα είναι το γεγονός που αμφότεροι παραδεχτήκαμε: “Δεν ξέρω πώς το επιτύχαμε τα τελευταία 27 χρόνια, αλλά τα καταφέραμε και έχουμε μια καταπληκτική οικογένεια, έχουμε καταπληκτικές επιχειρήσεις και είμαστε ευτυχισμένοι”, δήλωσε ο David στο τελευταίο επεισόδιο του podcast.

Διάβασε ακόμη – Victoria Beckham: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του David

Στη συνέχεια, ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου ανέφερε ότι “συγκινήθηκε” για την οικογένεια που έχουν χτίσει και την επιτυχία που έχουν πετύχει και οι δύο, από τότε που διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά οι δρόμοι τους σε νεαρή ηλικία. “Φυσικά, όταν είσαι με κάποιον για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, έχεις τα πάνω και τα κάτω σου, όλοι το ξέρουν αυτό και στο τέλος της ημέρας ήμασταν τυχεροί γιατί είχαμε ο ένας τον άλλον σε εκείνες τις στιγμές”, δήλωσε.

Διάβασε ακόμη – David Beckham: Η απρόσμενη αποκάλυψη για τις Spice Girls

“Ξέρετε, εκείνη ήταν Spice Girl, εγώ έπαιζα για τη Manchester United, και ακόμη και όταν περνούσαμε δύσκολες στιγμές, είχαμε ο ένας τον άλλον και αυτό ήταν το καλύτερο”, εξήγησε. “Προφανώς ήμασταν 21 και 22 ετών όταν γνωριστήκαμε. Παντρευτήκαμε όταν ήμασταν 23 και 24 και αποκτήσαμε τον πρώτο μας γιο όταν ήμουν 23. Έτσι, μόλις αποκτήσαμε τον πρώτο μας γιο, τον Brooklyn, αυτό πρόσθεσε επίσης ένα άλλο επίπεδο στην οικογένεια και οι ευθύνες μας τότε ήταν απέναντι στον γιο μας”.

Σήμερα, ο David Beckham δηλώνει “ευλογημένος” που έχει τη Victoria στη ζωή του. “Ήμουν τυχερός που γνώρισα τη Victoria όταν τη γνώρισα, γιατί πάντα ήθελα να κάνω παιδιά νέος”, είπε. “Πάντα ήθελα να έχω παιδιά που να ζήσουν την καριέρα μου μαζί μου και ήμουν τυχερός που τα τρία αγόρια έζησαν όλα τις περισσότερες ομάδες στις οποίες έπαιξα και αυτό, για μένα, ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη