Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

Ben Affleck: Mάζεψε τα πράγματά του και εγκατέλειψε το σπίτι του

“Το διαζύγιο είναι πλέον κοντά”.

Η απόφαση του Ben Affleck να μαζέψει τα πράγματά του και να εγκαταλείψει το σπίτι που συγκατοικούσε με τη σύζυγό του οδηγούν, όπως όλα δείχνουν, σε ένα ανατρεπτικό διαζύγιο.

Όλα δείχνουν ότι ο γάμος της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck περνάει τη σοβαρότερη μέχρι σήμερα κρίση του με τις νεότερες πληροφορίες να επιβεβαιώνουν αυτό που αρκετά διεθνή Μέσα υποστηρίζουν τις τελευταίες εβδομάδες, ότι δηλαδή το ερωτευμένο ζευγάρι οδηγείται προς το διαζύγιο.

Διάβασε ακόμη – Jennifer Lopez – Ben Affleck: Οι άγνωστες λεπτομέρειες για τον γάμο τους

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του In Touch, ο Ben Affleck φέρεται να έχει φύγει από το σπίτι που συγκατοικούσε με τη Λατίνα σούπερ σταρ, με την πηγή που μίλησε στο περιοδικό να αποκαλύπτει πως “το διαζύγιο είναι πλέον κοντά. Και για πρώτη φορά, δεν είναι ο Ben αυτός που φέρει την ευθύνη”.

Διάβασε ακόμη – Jennifer Lopez: Η σπάνια έξοδος με το non binary παιδί της στο Παρίσι

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ηθοποιός δεν παρευρέθηκε στο Met Gala με τη σύζυγό του στις 6 Μαΐου, παρά τη σημαντική θέση της ως συνοικοδεσπότισα της εκδήλωσης. Η επίσημη δικαιολογία του Ben για την απουσία του από το Met Gala ήταν ότι ήταν απασχολημένος με τα γυρίσματα του The Accountant 2, αλλά η πηγή του In Touch υποστηρίζει κατηγορηματικά ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει τον γάμο του με την A-list τραγουδίστρια.

Επικεντρώνεται τώρα στη δουλειά του και στα παιδιά”, προσθέτει η πηγή. “Ο Ben έχει ήδη μετακομίσει και πιθανότατα θα πρέπει να πουλήσουν το σπίτι των ονείρων τους, το οποίο έψαχναν δύο χρόνια. Δεν θα σταματήσουν ποτέ να αγαπιούνται, αλλά εκείνη δεν μπορεί να τον ελέγξει και εκείνος δεν μπορεί να την αλλάξει. Δεν υπάρχει περίπτωση να είχε μεγαλύτερη διάρκεια η σχέση αυτή”.

Ένα συνεχές πρόβλημα στη σχέση του ζευγαριού ήταν οι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους χειρίζονταν τα φώτα της δημοσιότητας, με την Jennifer να αγκαλιάζει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και τον Ben να την αποφεύγει. Στο ντοκιμαντέρ της J.Lo “The Greatest Love Story Never Told”, η σταρ παραδέχτηκε: “Όταν ξανασμίξαμε, είπα: ‘Ακούστε, ένα από τα πράγματα που δεν θέλω είναι μια σχέση στα social media. Τότε κατά κάποιο τρόπο συνειδητοποίησα ότι δεν είναι δίκαιο να ζητάω κάτι τέτοιο. Είναι κάπως σαν να πρόκειται να παντρευτείς έναν καπετάνιο πλοίου και να λες, ‘λοιπόν, δεν θέλω το νερό’. Προσπαθούμε να μάθουμε να συμβιβαζόμαστε”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη