Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου, 2024

Robert De Niro: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του εγγονού του

O Leandro De Niro, “έφυγε” από τη ζωή στα 19 του χρόνια.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο 19χρονος πέθανε από έναν “τοξικό” συνδυασμό παράνομων ναρκωτικών ουσιών, δήλωσε ο ιατροδικαστής της Νέας Υόρκης. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, ο Leandro είχε στον οργανισμό του πολλές ουσίες φαρμάκων όπως, φαιντανύλη, μπρομαζολάμη, αλπραζολάμη και κεταμίνη.

Η γυναίκα που συνελήφθη σε σχέση με την υπερβολική δόση του εκλιπόντος εφήβου φέρεται να τον προειδοποίησε για τα χάπια με φεντανύλη που πιστεύεται ότι του πούλησε.

Διάβασε ακόμη – Η κόρη του Robert De Niro αποκαλύπτει πως πέθανε ο γιος της

Σύμφωνα με την ποινική δίωξη που έλαβε τον περασμένο μήνα το Page Six, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μηνύματα μεταξύ της 20χρονης Sophia Marks και του Leandro σχετικά με την αγορά πλαστών οξυκωδόνης και Xanax λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του.

Η αστυνομία πιστεύει ότι η Marks φέρεται να πούλησε χάπια σε πολλά παιδιά ακόμα.

Στις 2 Ιουλίου, η Drena De Niro ανακοίνωσε ότι ο γιος της – τον οποίο απέκτησε με τον καλλιτέχνη Carlos Rodriguez είχε πεθάνει.

Διάβασε ακόμη – Robert De Niro: Η πρώτη του δήλωση για τον θάνατο του εγγονού του

“Ήσουν η χαρά μου, η καρδιά μου και όλα τα αγνά και αληθινά στη ζωή μου. Εύχομαι να ήμουν μαζί σου τώρα. Εύχομαι να ήμουν μαζί σου. Δεν ξέρω πώς να ζήσω χωρίς εσένα αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω και να μοιράζω την αγάπη και το φως που με έκανες να νιώθω ως μητέρα σου. Αγαπήθηκες βαθιά και εκτιμήθηκες και εύχομαι η αγάπη να μπορούσε να σε σώσει”.

Η Drena φαινόταν επίσης αρκετά σίγουρη ότι ήξερε τι σκότωσε τον γιο της αφού η 51χρονη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Τετάρτη, 5 Ιουλίου: “Κάποιος του πούλησε χάπια που περιείχαν φαιντανύλη που ήξεραν ότι ήταν εμπλουτισμένα, αλλά παρόλα αυτά του τα πούλησε”.

Διάβασε ακόμη