Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Lexus στα 18α βραβεία “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2023”

Aντικατοπτρίζει το σύνθημά μας: “Experience Amazing”.

Μετά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, το μοντέλο NX της Lexus εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των 18ων βραβείων “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2023”.

Το αυτοκίνητο της Lexus βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας και “έκλεψε” τα βλέμματα κατά την είσοδο του κόσμου ενώ η εταιρεία πρόσφερε την υπηρεσία “shuttle service” όπου για πρώτη φορά, μετέφεραν τους παρευρισκομένους από τον χώρο όπου είχαν σταθμεύσει τα αυτοκίνητα τους στο θέατρο.

Η Lexus είναι υπερήφανος χορηγός διαφόρων εκδηλώσεων κύρους σε όλο τον κόσμο, όπως το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, όπου διατηρεί σταθερή παρουσία τα τελευταία τρία χρόνια.

Δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει το θεσμό των “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς”, που έχουν ως στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών, που διέπρεψαν η κάθε μία στον τομέα της. Μέσα από το θεσμό, προωθούνται αξίες όπως η ενδυνάμωση των γυναικών και η προώθηση της ισότητας των φύλων.

Η συμμετοχή σε αυτές τις πολιτιστικές και καλλιτεχνικές διοργανώσεις ευθυγραμμίζεται με τη δέσμευσή της Lexus για υπεροχή, δεξιοτεχνία, ποιότητα και τεχνογνωσία.

Αυτές οι αξίες βρίσκονται στην καρδιά της μάρκας Lexus, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία που βρίσκει απήχηση στους πελάτες μας και αντικατοπτρίζει το σύνθημά μας: “Experience Amazing”.

Να σημειώσουμε ότι, η βράβευση του Lexus LC Cabrio ως το καλύτερο πολυτελές αυτοκίνητο του 2021 στα Women’s World Car of the Year Awards αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσής στην αριστεία και υπογραμμίζει τη συνεχή αποστολή να δημιουργούν οχήματα που εκτιμώνται από ένα ποικίλο και απαιτητικό κοινό.

Διάβασε ακόμη