Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Η κόρη του Robert De Niro αποκαλύπτει πως πέθανε ο γιος της

Όλες οι νέες εξελίξεις για τον θάνατο του εγγονού του.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η κόρη του Robert De Niro, Drena, ισχυρίζεται ότι ο γιος της Leandro πέθανε την περασμένη εβδομάδα μετά από από λήψη χαπιών που περιείχαν φαιντανύλη.

“Κάποιος του πούλησε χάπια που περιείχαν φαιντανύλη που ήξεραν ότι ήταν εμπλουτισμένα, αλλά παρόλα αυτά του τα πούλησε”, ισχυρίστηκε η 51χρονη Drena στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Τετάρτη, 5 Ιουλίου απαντώντας σε έναν σχολιαστή που ρωτούσε πώς πέθανε ο Leandro.

Διάβασε ακόμη – Robert De Niro: Η πρώτη του δήλωση για τον θάνατο του εγγονού του

“Για όλους αυτούς τους ανθρώπους που εξακολουθούν να πουλάνε και να αγοράζουν αυτό το χάπι, να ξέρουν πως ο γιος μου “έφυγε” για πάντα από αυτό”, πρόσθεσε.

Η φεντανύλη είναι ένα ισχυρό συνθετικό οπιοειδές φάρμακο που έχει εγκριθεί από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων για χρήση ανακούφισης του πόνου και αναισθητικού, σύμφωνα με τον Οργανισμό Επιβολής Ναρκωτικών. Το φάρμακο είναι περίπου 100 φορές πιο ισχυρό από τη μορφίνη και 50 φορές πιο ισχυρό από την ηρωίνη ως αναλγητικό.

Διάβασε ακόμη – Robert De Niro: “Έφυγε” από τη ζωή ο 19χρονος εγγονός του

“Μόλις δύο χιλιοστόγραμμα φαιντανύλης, η μικρή ποσότητα που χωράει στην άκρη ενός μολυβιού, θεωρείται θανατηφόρα δόση”, αναφέρει η DEA.

Η Drena ανακοίνωσε ότι το μοναδικό της παιδί πέθανε σε ηλικία 19 ετών την Κυριακή.

Φωτογραφία: CNA

Διάβασε ακόμη