Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου, 2023

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Ο λόγος που κατηγορούνται από το παλάτι

“Είναι εντελώς υποκριτές”.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Το τηλεφώνημα του πρίγκιπα Harry για τα γενέθλιά του βασιλιά Κάρολου μπορεί να προκάλεσε τη συμφιλίωση μεταξύ πατέρα και γιου – αλλά οι γνώστες του παλατιού δεν είναι και τόσο σίγουροι, λένε πηγές στο Page Six.

Λεπτομέρειες του τηλεφωνήματος που έκανε ο Harry για να ευχηθεί στον πατέρα του για τα 75α γενέθλιά του διέρρευσαν στη βρετανική Daily Telegraph.

Διάβασε ακόμη – David Schwimmer: Το μήνυμα και η εικόνα που μοιράστηκε για να αποχαιρετήσει τον Matthew Perry

Συγκεκριμένα, μια πηγή δήλωσε στο πρακτορείο ότι σηματοδότησε μια “αξιοσημείωτη αλλαγή” στις σχέσεις μεταξύ του βασιλιά, του δεύτερου γιου του και της νύφης του.

Μια εσωτερική πηγή του παλατιού, ωστόσο, δήλωσε στο Page Six ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ήταν “εντελώς υποκριτές” που δεν κράτησαν κρυφό το τηλεφώνημα.

Ένας από αυτούς είπε: “Η Meghan και ο Harry αγωνίζονται για την ιδιωτικότητα όταν τους βολεύει, και όμως μόλις ο Harry μιλάει στο τηλέφωνο με τον βασιλιά, το γράφουν οι εφημερίδες”.

Διάβασε ακόμη – Courteney Cox: Η τηλεοπτική σύζυγος του Matthew Perry τον αποχαιρετά με μια τρυφερή ανάρτηση

Παρόλα αυτά, μια άλλη πηγή από το Σάσεξ επέμεινε στο Page Six ότι το ζευγάρι δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τη διαρροή η οποία πιστεύεται ότι ήταν η πρώτη τηλεφωνική συνομιλία των εν διαστάσει βασιλικών εδώ και έξι μήνες μετά τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων του Harry.

Μια πηγή δήλωσε στο Page Six την Τετάρτη: “Φυσικά ο Harry θέλει να έχει καλύτερη σχέση με τον Κάρολο. Αυτός είναι ο πατέρας του άλλωστε”.

Διάβασε ακόμη