Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

David Schwimmer: Το μήνυμα και η εικόνα που μοιράστηκε για να αποχαιρετήσει τον Matthew Perry

“Σε ευχαριστώ για αυτά τα δέκα απίστευτα χρόνια”.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Ο David Schwimmer αναπολεί τις καλές στιγμές που μοιράστηκε με τον συμπρωταγωνιστή του στα Φιλαράκια, Matthew Perry, δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του ηθοποιού σε ηλικία 54 ετών.

“Matty”, ξεκίνησε το αφιέρωμα στο Instagram. “Σε ευχαριστώ για αυτά τα δέκα απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το αλάνθαστο κωμικό timing σου και τις ερμηνείες σου. Μπορούσες να πάρεις μια ευθεία γραμμή διαλόγου και να τη λυγίσεις προς όποια κατεύθυνση ήθελες, φτιάχνοντας κάτι τελείως πρωτότυπο και απρόσμενα αστείο, που πάντα μας εξέπληττε”.

Διάβασε ακόμη – Courteney Cox: Η τηλεοπτική σύζυγος του Matthew Perry τον αποχαιρετά με μια τρυφερή ανάρτηση

Είχες και καρδιά, με την οποία ήσουν πολύ γενναιόδωρος και τη μοιράστηκες μαζί μας έτσι ώστε να πάρουμε έξι αγνώστους και να δημιουργήσουμε μια οικογένεια”, γράφει ο Schwimmer και συμπληρώνει πως η φωτογραφία που επέλεξε είναι από τις πιο αγαπημένες στιγμές μαζί του. “Τώρα με κάνεις να χαμογελώ και να πενθώ την ίδια στιγμή”.

Διάβασε ακόμη – Η Jennifer Aniston αποχαιρετά τον Matthew Perry με μια συγκινητική ανάρτηση

“Σε φαντάζομαι εκεί πάνω, κάπου, με το ίδιο κοστούμι, τα χέρια στις τσέπες, να κοιτάς γύρω… Θα μπορούσε να είχε περισσότερα σύννεφα; (Could there BE any more clouds?)”

Ο Schwimmer και ο Perry διατήρησαν στενή φιλία στα χρόνια μετά το τέλος των Friends το 2004 και συχνά παρουσίαζαν τα χαρακτηριστικά πειράγματα των χαρακτήρων τους στις δημόσιες αλληλεπιδράσεις τους.

Διάβασε ακόμη