Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Pippa Middleton: Αυτός είναι ο τίτλος που θα πάρει όταν η Kate γίνει βασίλισσα

Οι αδερφές είναι πολύ δεμένες και αυτό θα αποδειχθεί και στο μέλλον.

Το 2024 έχει αποδειχθεί ήδη μια δύσκολη χρονιά για τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Ο βασιλιάς Κάρολος και η πριγκίπισσα της Ουαλίας αντιμετωπίζουν και οι δύο μία περιπέτεια υγείας. Για να αφοσιωθούν λοιπόν στην ανάρρωσή τους από τον καρκίνο και οι δύο έχουν κάνει ένα βήμα πίσω από τα επίσημα καθήκοντά τους. Ο πρίγκιπας William είχε αναλάβει περισσότερες υποχρεώσεις στις οποίες επέστρεψε λίγο μετά το χειρουργείο της συζύγου του. Πλέον έχει επιστρέψει στα καθήκοντά του και ο βασιλιάς Κάρολος με την Kate Middleton να συνεχίζει να παίρνει “χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα” για τη δική της περίπτωση.

Ο William και η Kate ήλπιζαν να περάσουν μερικές δεκαετίες ως πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας και με τη θέληση του θεού θα το έχουν” σημειώνει ένας πρώην υπάλληλος της βασιλικής οικογένειας. “Αλλά αυτό που έχει ενδιαφέρον για τους επόμενους μήνες είναι ότι ο William αναγκάζεται να μπει σε μία δοκιμασία για να γίνει βασιλιάς νωρίτερα από ότι είχε φανταστεί ότι θα περνούσε κάτι τέτοιο”.

Διάβασε ακόμη – Βασιλιάς Κάρολος: Ο λόγος που ανανεώθηκε το πλάνο της κηδείας του

Σε αυτή τη σημαντική περίοδο για τον πρίγκιπα William οι royal experts εξετάζουν πως θα μοιάζει ο οίκος των Mountbatten-Windsors μετά την αναβάθμιση του πρίγκιπας και της πριγκίπισσας της Ουαλίας και ποιοι ρόλοι θα προωθηθούν.

Ένα μέλος της οικογένειας που προβλέπεται από τους ειδικούς ότι θα λάβει σπουδαίο τίτλο όταν ο William και η Kate γίνουν βασιλιάς και βασίλισσα είναι η Pippa Middleton.

Διαβασε ακόμη – Πρίγκιπας William: Η αποκάλυψη για την κατάσταση της υγείας της Kate Middleton

H 40χρονη αδερφή της Kate Middleton θα είναι μία από από τους έξι “εταίρους” της αδερφής της -μια παλιά παράδοση του Στέμματος για την οποία η βασίλισσα Καμίλα επέλεξε την αδερφή της Annabell Elliott να είναι η δική της.

“Πιστεύω ότι σίγουρα θα μπορούσε να υπάρχει ένας ρόλος για την Pippa ως κυρία των τιμών ή εταίρος τύπου” είπε ο ειδικός στα βασιλικά θέματα Phil Dampier. “Θα πρέπει να είναι κάποια που η τότε βασίλισσα θα μπορεί να εμπιστευτεί και να στηριχτεί πάνω της και ποια είναι καλύτερη από την αδερφή της;”

Πηγή: harpersbazzar.gr

Διάβασε ακόμη