Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Walk in closet: Πώς να κάνεις την ντουλάπα σου να μοιάζει βγαλμένη από ταινία

Δημιούργησε μια αίσθηση πολυτέλειας με τα ακόλουθα 4 απλά tips.

Πόσες φορές έχεις θαυμάσει τις πολυτελείς ντουλάπες των stars σε ταινίες, που καταλαμβάνουν ολόκληρα δωμάτια και μοιάζουν βγαλμένες από το όνειρο της κάθε fashionista;

Υποσχέθηκες στον εαυτό σου να οργανώσεις καλύτερα τη ντουλάπα σου, αλλά εξακολουθείς να στοιβάζεις βιαστικά τα ρούχα σου με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι συχνά ότι δεν έχεις τι να βάλεις (ενώ συνήθως δεν ισχύει);

Η lifestyle blogger Kimberly Lapides του Eat/Sleep/Wear, αναδιαμόρφωσε πρόσφατα τη ντουλάπα της και μοιράστηκε με το Mydomaine συμβουλές που δε θα σε βοηθήσουν απλώς στην οργάνωση, αλλά στο να μετατρέψεις τη ντουλάπα σου σε μία από τις walk-in-closets των ονείρων σου.

Διάβασε ακόμη – Spring cleaning: 3 συμβουλές πριν κάνεις ξεκαθάρισμα στη ντουλάπα σου

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kardashian Kloset (@kardashiankloset)

Διάλεξε το σωστό φωτισμό

Ο φωτισμός είναι το παν, ακόμα και στα ρούχα. Για ένα εντελώς επαγγελματικό αποτέλεσμα, τοποθέτησε μικρά φώτα στο πάνω, εξωτερικό μέρος της ντουλάπας σου, ώστε να φωτίζουν και να αναδεικνύουν όλα σου τα ρούχα.

Δώσε βάση στις λεπτομέρειες

Σίγουρα θα έχεις προσέξει ότι τα μικρά συρτάρια όπου οι fashionistas τοποθετούν τα κοσμήματα, τα γυαλιά και τα φουλάρια τους είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε ντουλάπας. Επιπλέον, μπορείς να τοποθετήσεις stylish λεπτομέρειες όπως ένας μικρός καθρεύτης και ένα μικρό βάζο με ψεύτικα λουλούδια σε σημεία όπου ο χώρος το επιτρέπει- θα μεταμορφώσουν το δωμάτιο!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by And Just Like That… Costumes (@andjustlikethatcostumes)

Δημιούργησε χρωματική αρμονία

Σύμφωνα με την Lapides, ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξεις τα ρούχα σου είναι να επιλέξεις λευκό χρώμα στη ντουλάπα αλλά και τους τοίχους του δωματίου. Παράλληλα, μπορείς να οργανώσεις τα ρούχα σου με χρωματικές διαβαθμίσεις και να τα διαχωρίσεις ανάλογα με την ποιότητα και την υφή τους.

Αφαίρεσε τις πόρτες

Η Lapides υποστηρίζει ότι προτιμά τις ντουλάπες της χωρίς πόρτες, ώστε να μπορεί να απολαμβάνει τα ρούχα της και την οργάνωσή τους. Πράγματι, αν το σκεφτείς τα ρούχα σε όλες τις πολυτελείς ντουλάπες είναι τοποθετημένα σαν εκθέματα- έτσι μπορείς να τα χαζεύεις αλλά και να κάνεις αυθόρμητους συνδυασμούς με το μάτι που μπορεί να οδηγήσουν σε ενδιαφέροντα στυλιστικά αποτελέσματα.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by And Just Like That… Costumes (@andjustlikethatcostumes)

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: instagram/ @andjustlikethatcostumes

Διάβασε ακόμη