Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Penelope Cruz: Στιγμιότυπα από το φαντασμαγορικό πάρτι γενεθλίων της

Εικόνες και βίντεο.

Η Penelope Cruz είναι επισήμως 50 ετών. Η Ισπανίδα σταρ με τη μοναδική ομορφιά δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει το ορόσημο αυτό με τον δικό της τρόπο και τον σύζυγό της, Javier Bardem στο πλευρό της. Όμως, μαζί της ήταν και μερικοί καλοί – και πολλοί γνωστοί – φίλοι.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ημερολογιακά, τα γενέθλια της Cruz ήταν στις 28 Απριλίου με την σταρ να επιλέγει να τα γιορτάσει παρακολουθώντας τη συναυλία των Bad Bunny. Στη συνέχεια γλέντησε με μερικούς φίλους της. Τη Δευτέρα, 29 Απριλίου, η ηθοποιός μοιράστηκε μια συλλογή με φωτογραφίες από τη μεγάλη βραδιά. Κάπως έτσι, μάθαμε ότι η λίστα των καλεσμένων της περιελάμβανε την Rosalía, τον Robert De Niro, τον Matt Damon, τη Salma Hayek, τη Maggie Gyllenhaal, τον Ricky Martin, τον Pedro Almodóvar, τη Rosalía, τον Julian Schnabel, τον Rob Marshall, τον John Deluca και τον Adam Driver.

Διάβασε ακόμη – Το short film που βλέπουμε στο repeat είναι η νέα καμπάνια της Chanel

Η εορτάζουσα ένιωθε αγαπημένη και ευτυχισμένη, γράφοντας στη λεζάντα της φωτογραφίας: “Σας ευχαριστώ για τόση αγάπη. Στην υγειά όλων!” συνέχισε.

Διάβασε ακόμη – Penélope Cruz: Μιλά πρώτη φορά για το παιδί που δεν κατάφερε να αποκτήσει όταν ήταν μόλις 20 ετών

Στα σχόλια υπήρχαν και κάποιοι από τους σταρ που ήταν παρόντες, όπως η Rosalía, η οποία έγραψε “te adoro”. Στο παιχνίδι των δημόσιων αναρτήσεων προχώρησε και η Salma Hayek, επιστήθια φίλη της Penelope Cruz. Στα γενέθλιά της, η ηθοποιός μοιράστηκε μια γλυκιά ανάρτηση προς τιμήν της με κοινές αναμνήσεις όλα αυτά τα χρόνια. “Σε ευχαριστώ, Θεέ μου, που έστειλες στη Γη πριν από έναν ιδιαίτερο αριθμό ετών έναν άγγελο. Όλοι εμείς που οι δρόμοι μας διασταυρώθηκαν μαζί της ξέρουμε ότι έκανε τη ζωή μας τρελή, συναρπαστική, ουσιαστική, εμπνευσμένη και διδακτική ως προς το τι σημαίνει αγάπη”.

Διάβασε ακόμη